Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. Október utolsó napjaiban sokan készítünk tökös és szellemes dekorációkat gyermekeink legnagyobb örömére. Bár az angolszáz hagyományokat nem követjük, néhány vicces, jópofa és egyszerű alkotást érdemes közösen megvalósítani, mert nagyszerű kikapcsolódás!

1. Pókos mágnesek

Játékboltban, one-euro boltokban fillérekért beszerezhetünk néhány marék játékpókot, amelyekből hűtőmágnest (mágneslap segítségével), kétoldalas ragasztócsíkkal pedig ajtódekorációt készíthetünk néhány pillanat alatt. 

Forrás

2. Világító fejek

Néhány üres műanyagflakon, ledes mécses és alkoholos filctoll, ennyi kell csak a világító kültéri dekorációhoz, remek újrahasznosítás.

Forrás

3. Festett tökök denevérjelmezben

A tökfestés egyszerűen olcsón megvalósítható, akrilfestékkel, temperával egy rétegben is szépen festhetők. Az egyszerűbb motívumokat gyerekek is megvalósíthatják!

Forrás

4. Világító lufik

A lufikba rejtsünk világítós pálcikákat, fújjuk fel, majd filctollal rajzoljuk rémisztő pofit rá. Egyszerű és nagyszerű ötlet!

Forrás

5. Szellemek

A képen látható szellemek hagyományos méhsejtpapírból készültek, egy kis tüllanyaggal borítva. E célra a korábbról megmaradt méhsejtpapíros partidekorációt is felhasználhatjuk.

Forrás

Kellemes időtöltést kíván a Pritt Kreatív Klub !

További kézműves ötleteket találtok a pritt.hu-n.