A mai naptól egy szuper akciót indít útjára a Barka Fonal, méghozzá igazán nekünk, kézügyeseknek való, csábító ajándékutalványokért! Nézzük is a részleteket gyorsan!

A játék menete

A mai naptól 2016. május 8-ig tartó akció keretében 10000 Ft értékű ajándékutalványok várnak gazdára. A nyereményjátékban mindenki részt vesz, aki a Barka hírlevelére újonnan iratkozik fel, azaz a megadott játékidőn belül. 

A hírlevélre ide kattintva lehet feliratkozni: Barka hírlevél

Megjegyzés:

Kérjük, figyeljetek az adatok pontos megadására! Hibás e-mail cím megadása esetén a visszaigazoló e-mailt nem tudják elküldeni, és a regisztráció érvénytelen lesz!

A hírlevelekből rendszeresen értesülhetünk a fonalbolt újdonságairól és akcióiról. A Barkát pedig ugye nem kell bemutatnom senkinek? Fonalas, kötős, horgolós, kézimunkázós területen megkerülhetetlenek, ezek mellett hatalmas választékban kínál szakirodalmat a kötés, horgolás és kézimunka szerelmeseinek.

A nyereményekről

A játékidő alatt feliratkozott új olvasók között egy 10000 Ft értékű ajándékutalványt sorsolunk ki, amely a Barka üzletében levásárolható,  illetve a rajta található kuponkód felhasználásával a webáruházon keresztül is használhatók. Az érvényessége pedig a kiállítás dátumától számított egy év.

Bónusz

A már meglévő, régi hírlevél-feliratkozókról sem feledkeznek meg, az akció végén közöttük is kisorsolnak egy nyertest, aki ugyanúgy egy 10000 Ft-os ajándékutalvánnyal lesz gazdagabb.

Nekem most már nincs más dolgom, mint minden blogolvasómat bíztatni az akcióban való részvételre, ilyen pompás nyereményekért igazán megéri!

A nyerteseket a Barka e-mailben értesíti, illetve itt a blog felületén megosztjuk az eredményhirdetést!

Ha tetszett és a bejegyzés, és hasznosnak találtad, kérlek oszd meg ismerőseiddel, hogy ők is értesülhessenek róla!