Talán már ti is észrevettétek, hogy utóbbi időben nagy változások zajlottak webáruházunk színfalai mögött. Elérkezett végre a nagy nap, amit én is annyira vártam! Ugyanis a legnagyobb örömmel jelenthetem be, hogy megnyitott a kívül és belül is megújult webáruházunk!

 

Ezt a napot persze hosszú hónapok kitartó munkája előzte meg, hiszen mind a külső dizájn, mind az áruválaszték és mind a felhasználói élmények terén teljesen megújultunk.

Az áruválasztékot tekintve igyekeztünk továbbra is a minőségi termékek vonalán maradni, folyamatosan bővülő, megújult kínálattal kiszolgálni az igényeiteket.

A letisztult, kellemes megjelenés, az áttekinthető, követhető elrendezés is reméljük, elnyeri tetszéseteket.

A felhasználói élmény terén is óriási változások történtek, ezt ti is tapaszthatjátok, ha picit körülnéztek nálunk!

Termékpalettánk a kreatív hobbi alapanyagok és eszközök igen széles spektrumát öleli fel, emellett művészellátó kínálunk is méltó módon igyekszik követni a vásárlói igényeket. A már jól megszokott szakirodalmi kínálatunk is tovább bővül, a jól ismert Színes Ötletek könyvsorozat mellett egyéb, kreatív, kézműves szakkönyvek, szép kivitelű, exkluzív kötetek a művészet és kultúra témaköréből, barkácskönyvek, hagyományőrző és népművészeti könyvek, A Kis Műterem sorozat, a méltán népszerű felnőtt és gyermek színezők, gasztronómiai kiadványok, kézimunkakönyvek a kötés és horgolás világából mind-mind rátok várnak. Mindezek a Cser Kiadó jóvoltából állandó 20 % kedvezménnyel rendelhetők, ahogyan korábban is.

A megújult webáruházunk nyitási kedvezményekkel vár titeket, amelyekről hamarosan minden részletet elárulok!

És egy kis ízelő a jelenleg is bővülő kínálatunkból:

 A népszerű Dekor Paint Soft festékek immáron teljes színválasztékban rendelhetők:

Nálunk sosem maradtok le a legfrissebb Színes Ötletek kötetekről, sőt extra 20 % állandó kedvezményben részesültök a Cser Kiadó minden kötetének kiskereskedelmi árából!

Az exkluzív könyveink személyre szabott ajándékok is lehetnek barkácsolni, kézműveskedni szerető családtagjaitok, barátaitok számára!

Hobbialapanyagaink széles választékában megtaláljátok a Pentacolor minden festékét és hobbivegyszerét, barkácsfilceket, hungarocellformákat, gyöngyöket és ékszeralkatrészeket, ragasztókat, lakkokat, ecseteket, formalyukasztókat, szalvétákat, natúr fatermékeket, díszíthető tárgyakat, eszközöket és kisgépeket. Rugalmasak vagyunk árubeszerzés tekintetében, az esetlegesen felmerülő, új igények kiszolgálására is nyitottak vagyunk.

Várunk titeket továbbra is szeretettel!

A Színes Ötletek csapata