Tavaly indult útjára a budaörsi Kreatív Alkotóműhely és Börze, amelyen két nap alatt több mint 1.000 elégedett látogató tekintette meg 32 kiállítónk termékeit és foglalkozásait. Ennek folytatásaként rendezzük meg idén november 22-23-án a harmadik Kreatív Alkotóműhely és Börzét, télköszöntő, advent-váró témakörben. 



Célunk az, hogy a megkezdett hagyományt folytatva olyan regionális kreatív családi napot valósítsunk meg ismét, ahol - elsősorban - a környező települések - (Budaörs, Törökbálint, Biatorbágy, Érd, Páty, Etyek, Budakeszi, valamint Budapest közeli kerületeinek) lakossága, köztük a családok, egész napos színes program lehetőséget kapjanak, kézműves termékekkel, alapanyag vásárlási lehetőséggel és kreatív, tematikus foglalkozásokkal a középpontban.

A helyszín a Budaörsi LLoyd Stúdió és Rendezvényközpont, Budapesttől mindössze néhány kilométerre, az autópálya közelében található, így a fővárosból és vidékről is nagyon jól megközelíthető. Két csarnokban mindösszesen 1.000 m2 fedett területen tudunk kiállítói és bemutató helyeket kialakítani. Több száz ingyenes parkolóhely várja a résztvevőket és a látogatókat a rendezvénynek helyet adó épületek közvetlen közelében. 

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

A BELÉPÉS LÁTOGATÓKNAK INGYENES!

További infó:

Kreatív Alkotóműhely és Börze

Facebook oldal