Az év első posztja nem is nagyon szólhatna másról, mint a jókívánságaimról és a köszönetnyilvánításról. Én egy egész csapat kismalacot toboroztam nektek, általuk tolmácsolom szívbéli jókívánságaimat, kívánok mindenkinek alkotótevékenységben gazdag új esztendőt. A köszönet sem maradhat el, mert nélkületek én sem lennék itt, így ezerszer is kevés megköszönnöm, hogy itt vagytok, olvastok, lájkoltok, hiszen ez még a nehezebb pillanatokon is könnyedén átlendít. 

 

 És akkor lássuk, hogyan készülnek a cuki cocák. (Egyébként ajándéknak is jópofa, vagy egyszerűen csak magadnak, mondjuk az irodában az asztalra.)

Anyagok:

Elkészítés:

Lehet, hogy elsőre időigényes munkának tűnik, de ez elsősorban a hungarocellgolyó méretétől függ. Ez lesz az alap, erre kell rátűzködnötök a flittereket. Minden flittert egy-egy gombostű tart. Ha elég szűk a lyuk a flitteren, akkor egyszerűbb dolgotok lesz, viszont ha átfér rajta a gombostű feje, akkor egy-egy apró kásagyöngyöt is fel kell rá fűzni, hogy a helyén tartsa a flittereket. A tűzésnél arra kell figyelni, hogy a flitterek kissé fedjék egymást, így sehol fog kilátszani az alap. A szemet és a gombot célszerű ragasztópisztollyal rögzíteni. A zseníliából pödörhettek kurta farkincát is, illetve ebből készülnek a fülek is. Ezt egyszerűen bele kell csak szúrnotok a hungarocellbe. A biztonság kedvéért oda is lehet ragasztani, így tuti, hogy a helyén is fog maradni.

Legyen szerencsés évetek! Csak pozitívan!