Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Szerencsehozó kismalacok az újévre

Az év első posztja nem is nagyon szólhatna másról, mint a jókívánságaimról és a köszönetnyilvánításról. Én egy egész csapat kismalacot toboroztam nektek, általuk tolmácsolom szívbéli jókívánságaimat, kívánok mindenkinek alkotótevékenységben gazdag új esztendőt. A köszönet sem maradhat el, mert nélkületek én sem lennék itt, így ezerszer is kevés megköszönnöm, hogy itt vagytok, olvastok, lájkoltok, hiszen ez még a nehezebb pillanatokon is könnyedén átlendít.

0
Tovább

Sünicsalád flitterekből

A flitterek közkedvelt díszítőelemek. Széles színskálában kaphatók, csillogók, és könnyű velük dolgozni. Általában ruhaneműk, táskák, kalapok stb. díszítéséhez használják. Sokoldalú felhasználhatóságukat az is tükrözi, hogy akár kedves figurákat is készíthettek belőlük egy egészen egyszerű technika segítségével.

0
Tovább

Diszkógömb váza

 Egy igazán egyszerű ötlet, amely nagyjából két perc alatt kivitelezhető, és megdöbbentően látványos! Egy gömbölyded vázába tölcsér segítségével önts egy jó nagy adag flittert és töltsd tele vízzel. A flitterek egy része lebegni kezd, a többi pedig a váza alján marad.

Attól függően, hogy milyen virágot teszel bele, a hatás lehet csillogóan látványos...


 

 

... vagy visszafogott, finom és elegáns!

 

Forrás: Sania Pell

 

0
Tovább

Farsangi álarcok 2.

Idei második álarcom fagyos színekből, flitterekkel, szalagokkal és szalvétatechnikával készült.

0
Tovább

Farsangi türkiz-arany álarc

Az álarckészítésben az a jó, hogy szinte minden technikát bevethetek, mindenféle kelléket használhatok hozzá, nincs benne semmi kötöttség.

0
Tovább

Karácsonyi ötletek - flitterbe bújt angyalkák

"Az angyalok a Földre vágynak" énekelték Azok a fiúk valamikor '94 környékén, jelentem, hozzám meg is érkeztek, flitteres, csillogó ruhában, mosolyogva, ünnepi pompában.

0
Tovább

Bemutatkozás

"Szerintem bárki, aki elég indíttatást érez, hogy alkosson és ne elvegyen, tiszteletet érdemel."

(Kurt Cobain)

Kapcsolat a blog szerkesztőjével:
Vincze Eszter
kreablogger@gmail.com

HIRDETÉS

Hirdetés


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Közösség

Elismerések

Elismerések

Ajánló

Feedek