Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Horgolt medúza (ingyenes minta)

Na, kit tud ellenállni ezeknek a bűbájos kis horgolt medúzáknak? A minta ingyenesen elérhető (angol nyelvű), szívből ajánlom a horgolni szerető kedves olvasóimnak.

Az eredeti mintát angol nyelvű leírással, részletfotókkal  ITT találjátok. Hozzávaló gyönyörű fonalakból a Kacskaringón válogathattok. 

Hát nem imádnivalók?

Forrás: 1dogwoof

0
Tovább

Horgolt baglyocskák

A hűvösebb őszi napokon kellemes időtöltés kötögetni, horgolni egy kis apróságot. Ezek a helyes kis baglyok ajándéknak szánva, vagy csupán a saját örömünkre elkészítve is szívet melengető meglepetés.

horgolás kézimunka kötés ősz bagoly

0
Tovább

Horgolt szőnyeg pólókból

Senkit se riasszon el a cím, ehhez az ötlethez nem kell különösebb horgolásismeret. Nagyon egyszerű elkészíteni, és az uncsi, kinyúlt pólóitokat használhatjátok fel, mint alapanyag. Azaz gyakorlatilag anyagi nulla ráfordítással (maximum egy horgolótűt kell beszerezni) lesz egy gyönyörű, saját készítésű szőnyegetek. Megcsináljátok?

csináld_magad diy horgolás recycle szőnyeg újrahasznosítás

1
Tovább

Szivárványos horgolt táska nyárra

Itt a nyár, szárnyalnak a színek, ilyenkor bátrabban választunk élénk, színpompás darabokat az öltözködés és a kiegészítők terén. Miért is ne tárnánk ki a szívünket és lelkünket a nyár minden árnyalata felé?

horgolás kézimunka nyári táska

horgolás kézimunka nyári táska

0
Tovább

Nagy téli kiárusítás a Barkában

A napokban kezdetét vette a nagy téli kiárusítás a kedvenc fonalas boltunkban, a Barka Fonalban. De nem is a barkás lányok lennének, ha nem csavarintottak volna egyet az egészen. Tehát nem csak egy szimpla szezonvégi kiárusításról van itt szó kéremszépen, hanem egy izgi stratégiai játékról is.

fonal kötés horgolás akció

1
Tovább

Horgolt unikornis

A múlt hetet is horgolós bejegyzéssel indítottam, és a nagy sikerre való tekintettel mára is ilyen témával készültem. Le sem tagadhatom, hogy lányos anyuci vagyok, így nem is tudok ellenállni egy ilyen édes kis unikornisnak!

kézimunka kötés horgolás

0
Tovább

Tüneményes kötött és horgolt mamuszok

Ezek a bájos kis gyermekmamuszok nem csak az apró talpakat, hanem a szíveket is melengetik arcunkra mosolyt csaló küllemükkel. A zord téli esték pedig remek alkalmat kínálnak egy kis horgolásra, kötögetésre.

kötés horgolás kézimunka mamusz mamusz horgolás kötésminta horgolásminta

0
Tovább

Gyönyörű horgolt falidísz 

A kötés, horgolás napjainkban reneszánszát éli, az őszi és téli időszakban pedig különösen hangsúlyos szerepet kap. S nem csupán a praktikus, meleg viseletek kapcsán, hanem mert az szürke, borongós napokon remek kikapcsolódás készíteni valamit, ami akár egy látványos lakásdísz is lehet. Ma ilyeneket mutatok nektek, méghozzá ragyogó színösszeállításokban!

DIY Lovely Crochet Flowers Canvas with Free Pattern-2

0
Tovább

Szőnyegkészítés régi pólóból házilag

Ez a téma nem ismeretlen teljesen itt a blogon, hiszen korábban már mutattam nektek hasonlókat. Most ez lett lett az aktuális kedvencem, mert ebben a kicsit borongós időben olyan nagy kedvvel állnék neki legyártani, a színei meg oly vidámak, máris mosolyt csaltak az arcomra.

DIY-Old-T-shirt-Crochet-Rug1.jpg

0
Tovább

Horgolt yorkie kutyus

Ez a kiskutyus első pillantásra magával ragadott, képtelenség ellenállni neki, úgyhogy megmutatom nektek is!

How to Make Yorkie Terrier Crochet Tutorial

1
Tovább

Tündéri horgolt kalapok nyárra

Egy saját kezűleg készített nyári kalap egyedi és megismételhetetlen, igazán különleges viselet gyermekünknek/unokánknak, emellett a nyári napsütésben nélkülözhetetlen kellék is.

FabArtDIY Crochet Summer Sun Hat Free Pattern

1
Tovább

Horgolt esküvői kiegészítők

A múlt heti ruhakörkép után itt az ideje körülnézni egy kicsit a kiegészítők világában. Kénytelen vagyok belátni, hogy egy ruha elkészítésére nem mindenkinek van ideje (nekem se volt), de azért talán egy kedves kis kiegészítő meghorgolása még a legelfoglaltabbaknak is belefér a nagy nap előtt…

Néhány horgolt virág, hópihe a hajadba, gyöngyökkel, a visszafogottság jegyében?

1
Tovább

Inspirációk esküvőhöz - kötött, horgolt csodák

Ha már túlvagytok az esküvőtökön, akkor emlékezésképpen, ha még csak tervezitek, akkor pedig inspirációképpen hoztunk pár képet. Menyasszonyok, akik elkészítették a saját menyasszonyi ruhájukat... gyönyörűek! Nem is szaporítom tovább a szót, beszéljenek magukért a képek!

Először itt vannak a kötött ruhák

2
Tovább

Anyák napi ajándékok fonalból 

Közeledik az anyák napja. Igyekeztünk néhány olyan ötleteket összegyűjteni, amelyek kevéssé szakavatott kezek is könnyedén megvalósíthatnak.

1
Tovább

Álomszép horgolt takarók

Olyan dolog történt, ami még sosem! Sikerült saját magamat megihletnem. A múltkori piknikes poszt hatásaként ugyanis jelentkezett nálam egy ijesztő tünet: takarót akarok horgolni. Vagy kötni. Vagy ebben a sorrendben. Mindenesetre beleástam magam a mintákba, fejest ugrottam a Pinterestbe, és azóta a tüneteim egyre csak fokozódnak. Lássuk először a szívemnek legkedvesebb horgolt takarókat! Azt hiszem, kicsit olyan vagyok, mint Gombóc Artúr. Ha megkérdeznétek, melyiket szeretem a legjobban, habozás nélkül fújnám, mint aki éjjel-nappal ezen töri a fejét:

Szeretem a pici takarót

1
Tovább

Elő a piknikkosarakkal!

Mi már túl vagyunk az idei év első kirándulásán, remélem, ti sem lazsáltatok a hétvégén! Mikor már ilyen szép az idő, nekem egyből az jut eszembe, hogy pikniket kellene szervezni. Lehetőleg most azonnal!

0
Tovább

Húsvéti cukiságok

Nemsokára itt a húsvét! Itt az ideje lecserélni a hóembereket és a fényfüzéreket valami bolondos, vidám dekorációra. Nem is kérdés, hogy ha tavasz és húsvét, akkor mindent ellepnek a nyuszik és csibék, nézzünk is körül a kínálatban.

0
Tovább

Kötött és horgolt tavaszi díszek

Egészen biztos vagyok benne, hogy itt a tavasz, amikor kinyílnak a krókuszok, a hóvirágok, a picike ibolyák, az illatos jácintok, a tulipánok.

De ha nincs kertünk, akkor se keseredjünk el! Menjünk el valakihez, akinek van. Vagy vegyünk virágot a virágüzletben, piacon. Esetleg kapjuk elő a kötő- és horgolótűinket, és készítsük el a saját tavaszunkat.

0
Tovább

Csillogás, fény, és az elmaradhatatlan kézimunka...

Az alkalmi viseletek remek kiegészítői lehetnek a finom mintájú, csillogó fonalból kötött/horgolt holmik. A tél utolsó időszakában gyönyörködhetünk még a természet hihetetlen változatosságában, abban a csodában, amit a hópihék csodálatos ragyogása ad. Ebből a csillogásból mi is kivehetjük a részünket.

0
Tovább

Csipkemintás rózsa horgolása

Egy nagyon látványos horgolásmintát hoztam mára az egyszerűbb fajtából. Sokan kerestetek mostanában horgolt virágmintát a blogon, így máris hozom az inspirációt az alkotáshoz!

0
Tovább

Pony érdekességek – kötést, horgolást segítő kiegészítők

A nagy múltú Pony cég kínálata régóta ismert a magyar kézimunkázók körében. Közkedveltek a teflonbevonatú kötő- és horgolótűik, amelyek széles választékban kaphatók a Barkában is.

0
Tovább

Horgolt szélcsipkék, szegélyek

Legtöbbünk ruhatárában található néhány olyan holmi, amelyeket korábban nagyon szerettünk, de már kicsit unjuk őket, mégsincs szívünk megválni tőlük. Egy kis trükkel ezek a darabok újra szerepet kaphatnak a mindennapi öltözködésünkben, ismét kiegészítői lehetnek mindennapjainknak.

0
Tovább

Fair Isle – a színek játéka

Fair Isle egy különleges mesesziget, gyönyörű színes kötött mintáival elvarázsol. Ebben a borongós, hűvös téli időben nagyon jól esik egy puhán melengető pulóver, kardigán, sál, sapka, kézmelegítő vagy kesztyű. Ezeket némi gyakorlás után mind elkészíthetjük mi magunk is.

0
Tovább

Stílusos kötött és horgolt lábmelegítők, szobacsizmák - ingyenes minták

A hideg téli estéken, délutánokon bizony az ember szívesen bevackol egy kényelmes fotelbe, puha pléddel a vállán, forró teát vagy kakaót kortyolgatva, ilyenkor pedig egy kellemes olvasmány társasága is nélkülözhetetlen. A fázós lábakra pedig vastag zoknit, szobacsizmát húzunk a tökéletes komfortérzhez más nem is szükséges, ugye? Ha van kedvetek és időtök, egy-egy ilyen lábmelegítőt magatok is elkészíthettek, garantáltan egyedi darab lesz!

0
Tovább

Kössünk kesztyűt az egész családnak!

Bár nem szeretek kesztyűt sem kötni, sem hordani, a muszáj nagy úr, a kezem pedig fázós, így az ember kénytelen beadni a derekát, és kesztyűt húz. A kezet és a lelket egyaránt melegítő kesztyű pedig kézzel készül.

0
Tovább
«
12

Bemutatkozás

"Szerintem bárki, aki elég indíttatást érez, hogy alkosson és ne elvegyen, tiszteletet érdemel."

(Kurt Cobain)

Kapcsolat a blog szerkesztőjével:
Vincze Eszter
kreablogger@gmail.com

HIRDETÉS

Hirdetés


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Közösség

Elismerések

Elismerések

Ajánló

Feedek