Elképesztő, alig párolgott el a húsvéti kölnifelhő, máris itt dübörög a nyakunkon a következő ünnep. Vasárnap már május (!) első vasárnapja lesz. Az anyák napi készülődés jegyében mától minden nap megleplek titeket egy-egy kreatív ötlettel, elsőként egy bájos üvegecskét mutatok. Melyik édesanya tud ennek ellenállni?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Az ötletet innen vadásztam le, és bár a poszt egyik fele az üvegcse tartalmának -nevezetesen a fürdősónak- az elkészítéséről szól, engem mégis a só "ruhája" varázsolt el.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bármilyen otthon fellehető üvegcsét választhatunk, biztosra veszem, hogy sokszor nektek is nehezetekre esik megválni egy-egy szebb formájú darabtól. Ezzel én is így vagyok. Egyszerűen nem tudok megválni tőlünk.
Az alapötlet pedig csupán annyi, hogy egy vidám mintájú papírból (pl. scrapbookingpapírból) a csavaros fedél tetejére passzoló darabot ki kell vágni, majd ragasztólakkal rögzíteni. A pára ellen pedig érdemes akril alapú lakkal is védeni, így sokáig szép marad a mű. Még egy mutatós, keskeny szalagra lesz szükség, és kész is!