Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Szívhez szóló karácsonyi ajándékötletek

Az ajándékozás sok esetben komoly fejtörést okoz, különösen, ha a nagyszülőkről van szó. Nálunk évről évre ez a legnagyobb dilemma. Naná, hogy szeretnénk valami ötletessel, egyedivel, szívhez szólóval előrukkolni, de ez nem mindig könnyű feladat. Az elmúlt napokban pont ezért sokat keresgéltem a megfelelő dédi-ajándékot, mikor is rátaláltam a Képáruház.hu-ra.

karácsony keparuhaz.hu karácsonyi ajándékötletek

0
Tovább

Teásdobozból díszdobozka

A téli időszakban általában több teát fogyasztunk, és ezzel együtt gyorsabban ürülnek ki a teásdobozok is. Vannak nagyon jól záródó darabok is, ezeket ne dobjuk ki, inkább hasznosítsuk újra!

0
Tovább

Ajándékcsomagolás: óriásmasni egyszerűen

Tegnap már mutattam egy gyönyörű és elegáns papírmasnit (sablon is jár hozzá!), ma pedig egy dús, látványos masnit hoztam nektek. Aktuális téma, lassan-lassan már elkezdhetjük csomagolni az ajándékokat, ugye?

0
Tovább

Ajándékozz szívvel-lélekkel…

A saját kézzel készített ajándékokban mindig benne van a törődés, a kreativitás és az idő, amit az elkészítésével töltünk... Mutatunk Nektek egy olyan - minden szülinapi, névnapi alkalomhoz illő - ötletet, ami bár aprólékos munkát igényel, mégis másfél óra alatt összerakható. Ez egy helyes kis sütisdoboz, egy hozzá passzoló üdvözlőkártyával.

0
Tovább

Szuper ajándékötlet: gyertya gombaházikó ruhába bújtatva

Egy szívhez szóló ajándékötletet hoztam nektek mára, amely gyakorlatilag bármilyen alkalomra megállja a helyét.

sveča goba 20.jpg

2
Tovább

Hajtogassunk: gyémánt alakú ajándékdobozka

A mai hétfőre egy könnyű kis ötletet hoztam, aminek nagy hasznát vehetitek alkalmakkor, ajándékozáskor!

timthumb.jpg

timthumb (5).jpg

0
Tovább

Ajándékötlet pedagógusnapra/ballagásra

Közeledik az évzáró és végzősök esetében a ballagás ideje, ilyenkor sokan egy kis ajándékkal köszönik meg az óvó- és tanítónénik munkáját. A bonbon és a határidőnapló/jegyzetfüzet is hasznos, de talán nem vagyok azzal egyedül, ha szívesebben ajándékoznék valami kézzel készített apróságot, valami olyasmit, ami szívhez szóló és kedves. Pedagógusnap is most lesz, ez alkalomból is kedveskedhetünk az óvó- és tanítónéniknek/dadusoknak/gondozóknak egy apró figyelmességgel, elismerve egész éves munkájukat, szerető odafigyelésüket.

pedagogusnap_00.jpg

0
Tovább

Dobozba zárt emlékek: 3D-s képek saját kezűleg!

Én emlékdoboznak hívom, bár nem ez a legjobb szó rá, mert tulajdonképpen nem egy klasszikus dobozról van szó, sőt épp az a lényege, hogy az összegyűjtött kis tárgyak jól láthatók. Remekül rendszerezhetjük így életünk fontos emlékeit (nyaralás, babakori apróságok, esküvő stb.), kiakaszthatjuk a falra, így bármikor mosolyt csal majd az arcunkra.

baby shadowbox.jpg

0
Tovább

Ajándékcsomagolás: masnitrükkök villával

Folytatom az ajándékcsomagolós posztsorozatot, az első posztban saját kezűleg készíthető ajándékdobozokat mutattam nektek (ITT tudjátok elolvasni). Ebben a második részben a masnikötés titkait próbálom kibogozni. Nem sikerül szép (vagy legalább elfogadható) masnit kötnötök? Ismerek egy trükköt, és csak egy villa kell hozzá! Szépséges, tökéletesen egyforma masnikat köthettek ezzel a módszerrel. Kis masnihoz normál villát, nagyobb masnihoz nagyobb (pl. hússzúró) villát válasszatok. Saját készítésű képeslapokhoz, ajándékcsomagoláshoz, karácsonyfadíszekhez, bármihez.

Jó kötögetést!

6a01053696840e970b015431ec5b1d970c-800wi.jpg

Forrás: pinterest

instantlife.jpg

Forrás: our instant life

További karácsonyi blogbejegyzések:

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz te is a Színes Ötletek Facebook-közösségéhez, hogy a következőről se maradj le.
Ha még több kreatív ötletere szomjazol, kövess a Pinteresten is!

0
Tovább

Ajándékdobozok saját kezűleg (X)

Lassan a karácsonyi készülődés hajrájához érkezünk, azaz eljött többek között az ajándékok becsomagolásának is az ideje. Ha ebben is egyedi szeretnél lenni, valami különleges, saját kezűleg készített kreációval lepnéd meg a szeretteidet, akkor jó helyen jársz. Ma csináld magad ajándékdobozokat mutatok, de a hét során lesznek még ötletek ajándékcsomagoláshoz, és a tökéletes masnit is megpróbáljuk elkészíteni.

snowflakebox1.jpg

0
Tovább

Rubik kocka fényképekkel

Ha még játszotok vele, ez tetszeni fog. Ajándékba is adható, családi fotók helyett bármilyet tehettek rá (tájképest, poénost stb.).

dollar rubiks.jpg

0
Tovább

Nőnapi igen/nem: ajándékötletek klasszikus stílusban

Manapság talán ódivatú ötlet a virágok szimbolikájáról írni, hiszen ma már a virágkötészetet és a virágváráslást sem kötik olyan szigorú szabályok, mint néhány évtizede. Azt sem tudom, hogy hány úriember olvashatja a blogot, de talán így a nőnapi roham előtt hasznos lehet néhány klasszikus elvet feleleveníteni. Fiúk, urak, láttassátok meg a szándékot is az ajándék mögött!

summer-rose-bouquet_lg.jpg

0
Tovább

Valentin-nap: szerelmes üzenetek 365 napra

Tudom, hogy nagyon sokan fanyalognak a Valentin-nap hallatán, és sokszor hallom azt is: "az évnek ne csak ezen az egy napján szeressük egymást", meg hogy "én ugyan nem tartok semmilyen amcsiktól importált ünnepet". Én egyáltalán nem vagyok ellene, hogy megismerjem más nemzetek kultúráját és szokásait, és ettől még nem szorítom háttérbe a mi létező, saját hagyományainkat sem. Ez a bejegyzés fanyalgóknak is szól, talán pont ma enyhül meg a szívük.

0
Tovább

10 igazán eredeti Valentin-napi ajándékötlet 2/2.

A saját kezűleg készített ajándékokkal sokkal többet mondhatunk, mint amit egy doboz bonbonnal ki lehet fejezni. És ötletek vannak bőven, megvalósítani pedig semmivel sem nehezebb, mint leszaladni a szupermarketbe. Egy ilyen apró figyelmességbe tényleg belevarázsolhatjuk azt a fajta szeretetet és odafigyelést, amit a rohanó hétköznapokban elfelejtünk kimutatni. Vagy olyasmit mondhatunk el, amit szavakkal sokszor nehezebb kifejezni. Ezúttal a második ötletcsokor következik gasztro ötletekkel, az elsőt itt találjátok.

0
Tovább

10 igazán eredeti Valentin-napi ajándékötlet 2/1.

A saját kezűleg készített ajándékokkal sokkal többet mondhatunk, mint amit egy doboz bonbonnal ki lehet fejezni. És ötletek vannak bőven, megvalósítani pedig semmivel sem nehezebb, mint leszaladni a szupermarketbe. Egy ilyen apró figyelmességbe tényleg belevarázsolhatjuk azt a fajta szeretetet és odafigyelést, amit a rohanó hétköznapokban elfelejtünk kimutatni. Vagy olyasmit mondhatunk el, amit szavakkal sokszor nehezebb kifejezni.

0
Tovább

Szív küldi szívnek...

Nagyon giccses lett a cím? Nem tehetek róla, engem egyszerűen beszippantott a romantika, és nem tudok ellenállni az ilyen cuki ötleteknek...

0
Tovább

A tökéletes masni titka

Ti tudtok olyan masnit kötni, ami egy mozdulattal lágyan leomlik a dobozról, és mindemellett tökéletesen komponált, arányos, guszta és kecses? Én nem. De megtaláltam, hogyan kell csinálni!

0
Tovább

Stílusos ötletek ajándékcsomagoláshoz

Vajon eleve egymásnak van rendelve a jellegtelen nátronpapír és páratlan szépségű selyemvirág? A válasz egyszerű, IGEN!

0
Tovább

Hangulatos dekoráció előszobába

Péntekre ígértem, hogy megmutatom, mit készítettem anyunak, de szombat lett belőle. Úgy terveztem rögtön a helyszínen fotózok hozzá (anyu előszobájában), de egy hatalmas jégeső miatt úszott minden (szó szerint). A vízmeregetés, takarítás, száradás után ezért jól megkésve itthon készültek a képek az ideiglenesen kinevezett előszobában.

0
Tovább

Martha Stewart ajándékötletei anyák napjára

A nemzetközileg ismert és elismert televíziós személyiséget, Martha Stewartot senkinek sem kell bemutatnom. Amellett, hogy mindenhez ért (süt-főz, varr, lakberendez, kertészkedik), egy egész birodalmat épített fel. Könyvei, magazinjai és tévés műsorai szépen ívelő karrierjének ékes bizonyítékai, melyet még 2004-es börtönben töltött hónapjai sem igazán tudtak megtépázni. Engem ugyan kicsit zavar ez a mindenhez remekül értő házitündér-szerep, mert mintha kicsit túl tökéletes lenne, de kétségkívül ez a sikerének záloga. A szinkronhangját is lecserélték időközben, de erről legkevésbé ő tehet. Körülnéztem háza táján, dekorációs ötletekben tényleg tökéletes.

0
Tovább

Ravasz tavaszi csokor

A mai ötletet az American Crafts oldalán találtam, ez magyarázat lehet a kólásdobozra, ellenben a virágok nagyon helyesek és sosem hervadnak el.

0
Tovább

Ajándékötletek anyák napjára

Elképesztő, alig párolgott el a húsvéti kölnifelhő, máris itt dübörög a nyakunkon a következő ünnep. Vasárnap már május (!) első vasárnapja lesz. Az anyák napi készülődés jegyében mától minden nap megleplek titeket egy-egy kreatív ötlettel, elsőként egy bájos üvegecskét mutatok. Melyik édesanya tud ennek ellenállni?

0
Tovább

Névjegytartó ajándékba...

Rengeteg hálával tartozom Ákosnak, blogom megalkotójának, hogy pont olyan lett (és még olyanabb), amilyet elképzeltünk. Amikor említette, hogy ő tulajdonképpen szereti "az ilyen kézzel készített dolgokat", és hogy nem csinálnék-e neki egy névjegytartót, rögtön agyalni kezdtem...

0
Tovább

Napló szecessziós stílusban

Amikor megkaptam, már tudtam, hogy soha egy betűt sem merek majd belefirkálni. Ez annyira nemes, finom, lágy és kecses...

0
Tovább

Ceruzatartók

Egy egyhangú, személytelen irodában, ahol az egyforma asztalokon mindenkinek ugyanolyan naptár és tűzőgép jár, különösen nagy öröm egy kézzel készített kiegészítő, például egy ceruzatartó. Lehetőleg minél nagyobb, hogy az összes "kacat" kéznél legyen, de az igen hasznos funkción túl így a kolléganők is hamarabb észreveszik, megdicsérik, és már lehet is felvenni a rendeléseket.

0
Tovább
«
12

Bemutatkozás

"Szerintem bárki, aki elég indíttatást érez, hogy alkosson és ne elvegyen, tiszteletet érdemel."

(Kurt Cobain)

Kapcsolat a blog szerkesztőjével:
Vincze Eszter
kreablogger@gmail.com

HIRDETÉS

Hirdetés


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Közösség

Elismerések

Elismerések

Ajánló

Feedek