Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Kertünk díszei: virágtartó favonat

Néhány régi, kopott zöldséges ládából vagy éppen farönkökből különleges, egyedi virágtartót készíthetünk. E látványos, kreativitással megfűszerezett ötlet mindent udvar ékéve válik.

How to Build a Train Made Out Of Old Crates

How to Build a Train Made Out Of Old Crates

DIY Wooden Train For Your Garden tutorial

0
Tovább

Fessünk családfát!

Korábban már készítettem nektek összeállításokat falra festett családfákról. Az ötlet fantasztikus, az alapja, hogy a jelenkori és a régi családi fotókat, képeket egy falra festett fán rendezzük el igényeink, ízlésünk szerint.

0
Tovább

Last minute farsangi ötletek

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. A nagy érdeklődésre való tekintettel még egy farsangi összeállítással jelentezünk, fogadjátok szeretettel!

0
Tovább

Farsangi álarcok, kalapok gyerekeknek

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. Eljött az ideje, hogy szuper farsangi ötleteket hozzunk nektek, segítve ezzel is az ünnepi készülődést, tervezgetést!

0
Tovább

Igéző farsangi szemmaszk

A farsang a vízkereszttől (január 6.) hamvazószerdáig, a nagyböjt kezdetéig tartó időszak elnevezése, amelyet hagyományosan a vidám lakomák, bálok, mulatságok, népünnepélyek jellemeznek. Így tehát itt az idő, hogy olyat ötletet mutassunk Nektek, amik ehhez az ünnepi időszakhoz kapcsolódnak.

0
Tovább

Kézzel festett családfák és egyéb szépségek

Két évvel ezelőtt már készítettem nektek egy összeállítást falra festett családfákról. Az ötlet fantasztikus, az alapja, hogy a jelenkori és a régi családi fotókat, képeket egy falra festett fán rendezzük el igényeink, ízlésünk szerint.

0
Tovább

Mi mindenre jó az akrilfesték egy gyerekszobában?

Most egy olyan gyerekszobát mutatunk, amiben nagyon jópofa ötletek kerültek megvalósításra, és a dizájn ellenére a szoba átalakítása abszolút költséghatékony volt! Hogy mi kell ehhez? Megfelelő alapanyagok és néhány nap kitartó munka...

0
Tovább

3D-s karácsonyfa papírból

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. A mai alkalommal egy látványos háromdimenziós karácsonyfát készítünk!

0
Tovább

Karácsonyfasablonok, karácsonyfaminták

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik.

Mára egy nagy csokornyi karácsonyfamintát gyűjtöttem össze. Használhatjátok asztali dekorációk készítéséhez, a kisebbek pedig egyszerűen csak színezésre. Készülhet kartonpapírból, filcanyagból, vagy akár falemezből is.

paper-christmas-decorations.jpg

0
Tovább

Dombormintás karácsonyfadíszek házi porcelángyurmából

Korábban már megismerhettétek a házi porcelángyurma receptjét, és azt is, hogy mi mindent készíthetünk belőle. Ami most leginkább aktuális, az természetesen a karácsony és az ünnepi témakör. Én ezt a sokoldalú alapanyagot a különleges gélpasztával házasítottam és csillámporral fűszereztem, most pedig részletesen megmutatom, hogyan készültek a saját tervezésű, egyedi karácsonyfadíszeink!

karácsony karácsonyfadísz porcelángyurma házigyurma gélpaszta pentart

0
Tovább

Kontúrozott gömbök

A szétnyitható, többféle méretben is kapható műanyag gömböket sokféleképpen lehet dekorálni. Mutatunk egy nagyon elegáns megoldást, amihez mindössze kontúrozóra, csillámporra, tollakra és szalagra van szükség, viszont annál több kézügyességre!

0
Tovább

Házi porcelángyurma karácsonyi díszekhez

A házigyurmákat imádjuk, számos receptet bemutattam már nektek itt a blogon. Ez a porcelán hatású, hófehér, csillogó és elegáns, selymes, egységes textúrájú gyurma fillérekből elkészíthető, és nincs az a mennyiség, amelyet ne lehetne felhasználni az ünnepi készülődés során. Készüljenek belőle hófehér, csillogó díszek, vagy bájos angyalkák, mind olyan lesz, akár a frissen hullott puha hó, szóval nincs mese, ezt egyszerűen ki kell próbálnotok!

karácsony karácsonyfadísz gyurmarecept házi gyurma porcelángyurma porcelángyurma recept

1
Tovább

Horgolt karácsonyfadíszek - ingyenes minták

Az utóbbi napokban (nagy örömömre) sokat írtatok, hogy szeretnétek karácsonyi horgolt mintákat látni a blogon. És talán elsőre ez picit korainak tűnhet, de bizony ezeket el is kell készíteni, így időben résen kell lennünk, nem késlekedhetek én sem a minták felkutatásával.

0
Tovább

Mandalák őszi levelekekből

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. Közeledik október vége, manapság pedig egyre többen készítünk különféle tökös, illetve falaveleves dekorációkat. A múlt héten dekupázsolt tökdekorációkat készítettünk, ezúttal a falevelek kreatív felhasználhatóságát mutatjuk be.

0
Tovább

Origami falevél

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. A mai bejegyzésben gyönyörű origami faleveleket készíthettek az ősz mesés színárnyalataiban, amelyekből akár koszorút is készíthettek!

0
Tovább

Csináld magad: fessünk falat seprűvel

Imádom az ilyen ötleteket, amelyekkel ilyen egyszerűen tehetjük otthonosabbá, egyedibbé lakókörnyezetünket. Ilyenkor nyáron sokan kezdünk bele a falfestésbe saját magunk, és aki rendelkezik már némi rutinnal ezen a téren, könnyedén veszi is akadályt. Érdemes kísérletezni, bátornak lenni, az alábbi képsor is remek példa erre. Egy hagyományos cirokseprű segítségével ilyen különleges falfelületet varázsolhatunk otthonunkba! Hajrá!

Forrás: icreativeideas

Falfestős posztsorozatom korábbi részei:

Gyermekszobák festése

Famotívumok a falon

Falra festett minták kivitelezéséhez ajánljuk akrilfesékeinket. Megrendelhetők a Színes Ötletek webáruházból (katt ide).

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg az ismerőseiddel!

Csatlakozz te is a Színes Ötletek Facebook-közösségéhez, hogy első kézből értesülj a legfrissebb színes ötletekről! Ha még több kreatív ötletere szomjazol, kövess a Pinteresten is.

0
Tovább

Hűsítő finomság két hozzávalóból

Ha már te sem bírod már a nagy hőséget, ez az epres házifagyi biztosan felfrissít majd.

Az eper- és banánkockákat egyszerűen szórjátok bele a formába, ízesítésként pedig kerülhet rá pár csepp méz vagy juharszirup. Locsoljátok meg natúr joghurttal vagy kókusztejjel és már mehet is a fagyasztóba. Ha nincs jégkrémformátok (nekünk sincs), kiürült joghurtos vagy pudingos pohárkákba is tölthetitek. Mi amúgy gyűjtjünk a jégkrémes pálcikákat (lám, sok minden más mellett erre is remekül használható), de gyógyszertárban is beszerezhető. 

Forrás: tast.e

0
Tovább

15 famotívumos ötlet szobafestéshez

A nyár közeledtével egyre többen szövögetünk otthonszépítő terveket, készülünk kisebb-nagyobb felújításokra is. A falfestés/tisztasági meszelés tipikusan olyan munka, amelyet mi magunk is elvégezhetünk (a kezdeti bénázások után egyre nagyobb rutinnal). Aki nem elégszik meg a meszeléssel és az egyszínű falakkal, bizonyára eljátszott már a gondolattal, hogy valamilyen mintát is pingáljon egy-egy szabad falfelületre. A famotívumot rendkívül népszerűek, hiszen közelebb hozzák a természetet, melegséget sugároznak, és nagyon sok lehetőséget adnak a kreativitásunk kibontakoztatására!

0
Tovább

Virágoskert farönkben

Régóta dédelgetett vágyam ennek a farönkbe vájt virágoskertnek a megvalósítása. A megfelelő alapanyagot még keresem, de addig is mutatom az elkészítés lépéseit!

0
Tovább

Drótvirág körömlakkal

A minap találtam Dóra blogján ezt az ötletet, és bevallom, már régóta tervezgettem egy ilyen témájú posztot, de eddig nem találtam igazán hiteles és igényes forrást hozzá. Ezek a képek viszotn önmagukért beszélnek, úgyhogy nézzük is, hogyan készül!

0
Tovább

Ötletek falfestéshez: gyermekszobák

A tavasz közeledtével egyre többen szövögetünk nagyon léptékű otthonszépítő terveket, készülünk kisebb-nagyobb felújításokra is.A falfestés/tisztasági meszelés tipikusan ilyen munka, mi magunk is elvégezhetjük (a kezdeti bénázások után egyre nagyobb rutinnal). Aki nem elégszik meg a meszeléssel és az egyszínű falakkal, bizonyára eljátszott már a gondolattal, hogy valamilyen mintát is pingáljon egy-egy szabad falfelületre. Sokan közületek pedig már meg is valósították az álmaikat és felkerült egy-két motívum az üres felületekre. A gyermekünk szobája talán a legjobb terep ambícióink kiélésére, hiszen mindig akad egy falra kívánkozó mesehős. Ma is a ti alkotásaitokból válogattam.

Dollyéknál Aprajafalva díszíti a szobát.

dolly.jpg

0
Tovább

Ötletek falfestéshez: olvasói otthonok

A tavasz közeledtével egyre többen szövögetünk nagyon léptékű otthonszépítő terveket, készülünk kisebb-nagyobb felújításokra is. A falfestés/tisztasági meszelés tipikusan ilyen munka, mi magunk is elvégezhetjük (a kezdeti bénázások után egyre nagyobb rutinnal). Aki nem elégszik meg a meszeléssel és az egyszínű falakkal, bizonyára eljátszott már a gondolattal, hogy valamilyen mintát is pingáljon egy-egy szabad falfelületre. Sokan közületek pedig már meg is valósították az álmaikat és felkerült egy-két motívum az üres felületekre. Ma a tiétek a főszerep, a ti munkáitokból készítettem egy válogatást.

Elsőként mutatom Évi varázslatos művét!

4
Tovább

Faágak az otthonunkban - ágas-bogas lakberendezési ötletek

A kisebb nagyobb faágak, faszeletek melegséget kölcsönözhetnek otthonunk egy-egy szegletébe, egy kicsit közelebb hozzák a természetet. Érdemes kísérletezni, hiszen nem csupán a rusztikus stílus rajongói élhetik ki lakberendezési vágyaikat a faágakkal, egyszerű, puritán és még ráadásul nagyon hasznos kiegészítőket is készíthetünk saját kezűleg. Gyertek, böngésszetek a rengeteg ötlet között!

PicMonkey Collage.jpg

0
Tovább

Farsangi jelmezek varrás nélkül

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. Immár beköszöntött a farsangi időszak, így hétről hétre ehhez kapcsolódó témákkal készülünk. Ezen a héten még a farsang a slágertéma, így a jelmezkészítéshez szeretnénk ötleteket adni.

Hableány

Halloween-Costume-Little-Mermaid.jpg

0
Tovább

Papírálarcok farsangra letölthető sablonokkal

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. Immár beköszöntött a farsangi időszak, így hétről hétre ehhez kapcsolódó témákkal készülünk. Ma gyermekekkel is könnyen elkészíthető papírálarcokat hoztunk!

simple-and-cute-diy-cardstock-paper-animal-masks-2-524x344.jpg

0
Tovább

Bemutatkozás

"Szerintem bárki, aki elég indíttatást érez, hogy alkosson és ne elvegyen, tiszteletet érdemel."

(Kurt Cobain)

Kapcsolat a blog szerkesztőjével:
Vincze Eszter
kreablogger@gmail.com

HIRDETÉS

Hirdetés


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Közösség

Elismerések

Elismerések

Ajánló

Feedek