Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Tündöklő karácsonyi gyöngycsillagok

Idén a karácsonyfánkra gyöngycsillagok is fognak kerülni, már a dobozban lapulva várják, hogy elfoglalhassák helyüket egy-egy ágon. De emellett még más dolgokra is használhatók, függeszthetitek az ablakba, vagy a teraszra, lehetnek az ünnepi teríték részei, vagy a csomagolás díszei is.

0
Tovább

Karácsonyfadíszek só-liszt gyurmából

A só-liszt gyurmázás sokkal több lehetőséget rejt, mint amire óvodáskorunkból emlékezhetünk. Ajánlom nektek is, mert egyrészt pillanatok alatt össze lehet dobni házilag, másrészt egészen komoly, "felnőttes" dolgokat is ki lehet belőle hozni, én egyre jobban szeretem! Eljött az ideje, hogy megdézsmáljuk a gyerkőcök készletét!

0
Tovább

Tökbuli

Bebizonyosodott, amit úgyis sejtettem tegnap. Nem érdemes az utolsó pillanatra hagyni a tökök beszerzését. Nem lehetetlen, de nem is túl kellemes. Fél napos bicajozás a városban (felváltva az emberemmel), és hurrá, van is három használható példány a konyhaasztalon.

Akkor vágjunk is bele!

0
Tovább

Különleges dekorációk tökből

Kitaláltátok már, milyen dekorációval készültök Halloweenra? Nekem már szépen körvonalazódik a tervem, csak még tököt nem volt időm beszerezni. Úgyhogy drukkoljatok, hogy holnap még sikerüljön kifognom egy last minute akciót a szupermarketben, és legyen készleten legalább kettő nem túlságosan elrohadt tököcske (ma a zöldségesnél már csak ilyen példányokkal találkoztam). Addig is, gyűjtöttem pár ötletes, vidám variációt inspirációképpen. Nektek melyik jön be leginkább?

0
Tovább

Ceruzatartó és üzenőfal dekorgumiból

Egy-egy saját kezűleg elkészített kiegészítő is lökést adhat az új tanévhez, néhány praktikus és ötletes kellékkel pedig feldobhatjuk az íróasztalt és környékét, fokozva a tanulási kedvet.

0
Tovább

Májusi nyereményeső

 Ahogy már láttátok (vagy talán részt is vettetek benne) sikeresen lezajlott az első villámjáték a blog Facebook-oldalán. Nagyon örültem, hogy ennyire tetszett nektek. Ezen felbuzdulva körbenéztem, leltároztam, és rájöttem, hogy jó néhány alkotásom árválkodik gazdátlanul a polcon. Legtöbbjüket már megmutattam nektek itt a blogon. A lényeg, úgy döntöttem májusban a nyereményjátékokra helyezem a hangsúlyt. 

Legyen ez a május a játékok hónapja!

Persze nem maradtok ötletek nélkül sem, hiszen azokon is dolgozom folyamatosan.

Van egy polcnyi gyurma- és gyöngyékszerem, ami mind-mind gazdára vár!  Nem kell mást tennetek, csak kövessétek a blog Facebook-oldalát, figyeljétek a tagszámlálót, toborozzatok új rajongókat, mert ahogy ígértem, 300-nál újabb lájkolós játék következik! És ez csak a kezdet...

 

0
Tovább

Inspiráló galéria - farsangi álarcok

Összegyűjtöttem a tavalyi Paperworld legszebb álarcait, nézegessétek, hátha kell még egy kis inspiráció vagy csak gyönyörködni támadt kedvetek...

0
Tovább

Farsangi álarcok 3.

A harmadik álarcom mintája és színei a klasszikus és elegáns vonalat erősítik.

0
Tovább

Farsangi álarcok 2.

Idei második álarcom fagyos színekből, flitterekkel, szalagokkal és szalvétatechnikával készült.

0
Tovább

Farsangi türkiz-arany álarc

Az álarckészítésben az a jó, hogy szinte minden technikát bevethetek, mindenféle kelléket használhatok hozzá, nincs benne semmi kötöttség.

0
Tovább

Velencei álarcok

Közeledik a farsangi szezon, íme néhány álarc a kedvenceim közül.

0
Tovább

Kusudama technika - csodálatos csillaggömb papírból

Tényleg csodálatos és közel sem olyan bonyolult, mint amilyennek látszik...

0
Tovább

Karácsonyi ötletek - flitterbe bújt angyalkák

"Az angyalok a Földre vágynak" énekelték Azok a fiúk valamikor '94 környékén, jelentem, hozzám meg is érkeztek, flitteres, csillogó ruhában, mosolyogva, ünnepi pompában.

0
Tovább

Expressz Mikulás

Hivatalosan holnap jön a Mikulás, de legtöbbünknél már ma este telepakolja a kiscipőket. Mutatok egy hipergyorsan elkészíthető gyöngymikulás mintát, ebből estig akár egy teljes karácsonyfadísz-kollekciót is össze lehet dobni. Hab a tortán, hogy gyerekek is könnyen boldogulnak vele, remek közös program, és garantált siker!

0
Tovább

Bemutatkozás

"Szerintem bárki, aki elég indíttatást érez, hogy alkosson és ne elvegyen, tiszteletet érdemel."

(Kurt Cobain)

Kapcsolat a blog szerkesztőjével:
Vincze Eszter
kreablogger@gmail.com

HIRDETÉS

Hirdetés


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Közösség

Elismerések

Elismerések

Ajánló

Feedek