Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Így készíts angyalkás képeslapot!

Nagyon szép karácsonyi képeslapokat lehet venni, de egyik sem ér fel azzal, amit saját magunk készítünk el. Szánjunk rá néhány nyugodt órát és merüljünk el a mixed media technika világában, ahol papírok és a hobbyalapanyagok találkozásából csodás dolgok születhetnek!

0
Tovább

3D-s karácsonyfa papírból

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. A mai alkalommal egy látványos háromdimenziós karácsonyfát készítünk!

0
Tovább

Mézeskalács inspirációk

A mézeskalácsok sütésének nálunk nagy hagyománya van. Egyrészt szeretjük, másrészt imádjuk díszíteni, mindenféle formákat megvalósítani. Készítettünk már házikót, koszorút, karácsonyfadíszeket, számtalan kedves figurát, és internet pedig kimeríthetetlen ihletforrás. Az idei szezonra szemezgettem a mai gyűjteményben.

1
Tovább

Karácsonyi koszorú különleges technikával

Tudtátok, hogy egy vastagabb irattartó fóliára dekupázsolva akár 3D-s formákat is készíthetünk? Egy nagyon érdekes technikát mutatunk most Nektek, amihez csak egy mécsesre lesz szükség!

0
Tovább

Mikulássapkás mobiltok

Akár okos, akár nem, ha egy használati tárgy annyira szerves része az életünknek, mint a mobiltelefon, akkor megérdemli, hogy ünneplőruhát kapjon. Segédletünkkel készítsd el te is ezt a vidám mikimobiltokot Barka Malom fonalunkból, garantáltan mosolyt csalsz vele mindenki arcára az ünnepek alatt.

0
Tovább

10 DIY ötlet adventi naptárhoz

Még majdnem négy teljes hetünk van advent első napjáig, de már bizony sokan kértetek ötleteket adventi naptár készítéséhez. És igazatok is van, mert idejében el kell kezdeni gyűjteni az ötleteket, hogy az alapanyagok beszerzésére és a megvalósításra is legyen elég idő. Kezdjünk is hozzá!

1. Kettő az egyben megoldás

advent-calendar-wreath.jpg

0
Tovább

20 csodálatos adventi koszorú

Célegyenesbe ért az adventi készülődés, aki saját kezűleg szeretné elkészíteni a koszorút, ajtódíszt, annak ideje iparkodni. Ehhez szeretnék ma segítséget nyújtani, ezzel az inspirációs galériával.

0
Tovább

Hógömb a saját ízlésedre szabva

Valószínűleg szinte mindenkinek van otthon hógömbje. És még ha nem is saját ötlettől vezérelve vetted meg, kaphattad ajándékba vagy éppen a gyerek nyaggatott miatta. Ha viszont adni szeretnéd, pár lépésben elkészítheted magad is, így nem csupán egy újabb porfogó kerül a fa alá, hiszen belecsempészheted az ajándékozott ízlését, és persze a sajátodat is.

1
Tovább

Karácsonyfasablonok, karácsonyfaminták

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik.

Mára egy nagy csokornyi karácsonyfamintát gyűjtöttem össze. Használhatjátok asztali dekorációk készítéséhez, a kisebbek pedig egyszerűen csak színezésre. Készülhet kartonpapírból, filcanyagból, vagy akár falemezből is.

paper-christmas-decorations.jpg

0
Tovább

Hóemberkés mécsestartó

A mai szupergyors ötletem egy befőttesüveges mécsestartó hómbernek ötlöztetve.

0
Tovább

Dombormintás karácsonyfadíszek házi porcelángyurmából

Korábban már megismerhettétek a házi porcelángyurma receptjét, és azt is, hogy mi mindent készíthetünk belőle. Ami most leginkább aktuális, az természetesen a karácsony és az ünnepi témakör. Én ezt a sokoldalú alapanyagot a különleges gélpasztával házasítottam és csillámporral fűszereztem, most pedig részletesen megmutatom, hogyan készültek a saját tervezésű, egyedi karácsonyfadíszeink!

karácsony karácsonyfadísz porcelángyurma házigyurma gélpaszta pentart

0
Tovább

Ajtódísz villámgyorsan

Rövid idő alatt, kevés alapanyagból is lehet nagyon látványos, dekoratív ajtódíszt készíteni, aki pedig hozzám hasonlóan kedveli a csillogást, annak kötelező darab!

0
Tovább

Hópelyhek muffinpapírból

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. A mai alkalomra egy gyönyörű és egyszerűen elkészíthető hópihés ötletet hoztunk!

0
Tovább

Pingponglabdás izzósor

Egy nagyon egyszerű módszert hoztam mára a sima, egyszerű ledes izzósorok feltuningolásához.

4
Tovább

Díszkandalló rejtett rekeszekkel, polcokkal

E gyönyörű díszkandalló már önmagában is fantasztikus látványt nyújt, csodálatosan díszíthető, de emellett minden eleme funkcióval bír, rekeszeket, polcokat rejt, ahol sok-sok mindent tárolhatunk is.

0
Tovább

Kontúrozott gömbök

A szétnyitható, többféle méretben is kapható műanyag gömböket sokféleképpen lehet dekorálni. Mutatunk egy nagyon elegáns megoldást, amihez mindössze kontúrozóra, csillámporra, tollakra és szalagra van szükség, viszont annál több kézügyességre!

0
Tovább

Horgolt karácsonyi csizmácskák, pici zoknik

Az ünnepi készülődés során a Mikulást várva sok-sok kis- és nagycsizmát fényesítünk ki, sok esetben pedig zokniba rejtve érkezik a meglepetés. Ehhez mutatok most egy bájos ötletet.

0
Tovább

Mesebéli lámpások ingyenes sablonokkal

Olyan gyönyörű lámpásmintákra bukkantam, hogy hirtelen felindulásból ki is nyomtattam az összeset. Igazi, hamisítatlan téli hangulatot csempésznek minden ablakba, én már érzem is a frissen hullott hó illatát...

lámpás mécses papírlámpás karácsony

4
Tovább

Mintaív- és sablongyűjtemény karácsonyra

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. A múlt héten már gyűjtöttünk nektek egy csokornyi ünnepi foglalkoztatót, színezőt, most megérkezett a folytatás!

0
Tovább

Házi porcelángyurma karácsonyi díszekhez

A házigyurmákat imádjuk, számos receptet bemutattam már nektek itt a blogon. Ez a porcelán hatású, hófehér, csillogó és elegáns, selymes, egységes textúrájú gyurma fillérekből elkészíthető, és nincs az a mennyiség, amelyet ne lehetne felhasználni az ünnepi készülődés során. Készüljenek belőle hófehér, csillogó díszek, vagy bájos angyalkák, mind olyan lesz, akár a frissen hullott puha hó, szóval nincs mese, ezt egyszerűen ki kell próbálnotok!

karácsony karácsonyfadísz gyurmarecept házi gyurma porcelángyurma porcelángyurma recept

1
Tovább

Díszkandalló fillérekből kartondobozból? Igen!

Egy nagyszerű ötletet találtam az imént, azonnal mutatom is nektek, engem teljesen lenyűgözött!

3
Tovább

Csillogó karácsonyi tányér

Még csak november közepe van, de ez bizony azt is jelenti, hogy hamarosan itt a karácsony. Ilyenkor sok helyen előkerülnek az ünnepi hangulatot idéző kiegészítők, asztaldíszek, mécsesek és gyerták. Sokan már most beszerzik az ajándékokat vagy éppen nekiállnak a saját készítésű ajándékok és dekorációk gyártásának.

0
Tovább

Ingyenes mintaívek, foglalkoztatók gyermekeknek az ünnepi időszakra

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. A mai alkalomra összegyűjtöttünk egy csokornyi színezőt, mintaívet, amelyeknek nagy hasznát vehetitek az elkövetkezendő hetekben.

0
Tovább

Horgolt karácsonyfadíszek - ingyenes minták

Az utóbbi napokban (nagy örömömre) sokat írtatok, hogy szeretnétek karácsonyi horgolt mintákat látni a blogon. És talán elsőre ez picit korainak tűnhet, de bizony ezeket el is kell készíteni, így időben résen kell lennünk, nem késlekedhetek én sem a minták felkutatásával.

0
Tovább

Szokatlan, vicces karácsonyfák a nagyvilágból

Karácsony alkalmával nem csak élő, egykoron élő vagy éppen műfenyő díszítheti otthonunkat. Néhányan egész különleges megoldásokkal rukkolnak elő, készült már karácsonyfa párnákból, könyvekből vagy éppen sörösdobozokból is.

unusual-diy-christmas-tree_03.jpg

0
Tovább

Bemutatkozás

"Szerintem bárki, aki elég indíttatást érez, hogy alkosson és ne elvegyen, tiszteletet érdemel."

(Kurt Cobain)

Kapcsolat a blog szerkesztőjével:
Vincze Eszter
kreablogger@gmail.com

HIRDETÉS

Hirdetés


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Közösség

Elismerések

Elismerések

Ajánló

Feedek