Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Húsvéti nyuszik papírgurigából

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. A mai alkalommal elérkeztünk a húsvét témaköréhez, papírgurigából készíthető tapsifüleseket hoztunk!

0
Tovább

Tavaszhozó jácintok papírból

Ez a papírjácint nagyon hasonlít a tavaly bemutatotthoz, de ez a változat lényegesen kidolgozottabb, pont ezért tetszik ennyire. Asztaldíszként, ajtódíszre ragasztva is látványos, egy pillanat alatt napfényt és tavaszt varázsol majd mindenki szívébe.

0
Tovább

Tavaszcsalogató ablakdíszek

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. A mai alkalommal gyerkekekkel is könnyen elkészíthető, tavaszcsalogató ablakdíszeket mutatunk be.

0
Tovább

Tavaszváró tulipánok

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. A mai alkalommal a tavaszvárás jegyében tulipánokat készítünk!

0
Tovább

Mintagyűjtemény papírvirágok készítéséhez

Közeleg a tavasz, de amíg nem nyílnak ki a valódi virágok, papírból is készíthetünk néhányat. Alkalmakra sjándékba, összejövetelekre dekorációnak is tökéletes, de egy borongós délutánon a gyerkekekkel is összeülhetünk alkotni.

0
Tovább

Palántázás kreatívan

Ahogy a tegnapi, újrahasznosított kiskerteket bemutató bejegyzésemben is említettem, ablakba helyezett ültetőedényben már nevelgethetünk palántákat, vethetünk magokat. És itt most elsősorban a konyhakerti és fűszernövényekről van szó természetesen. Most a palántázáshoz, növénykék neveléséhez kerestem kreatív ötleteket, hiszen van élet a tejfölös poharakon túl is...


85a0c9141c0c3d0cb3c9a9b3b58c3f18.jpg

0
Tovább

Tavaszváró hóvirágok

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. A mai alkalommal a tavaszvárás jegyében hóvirágokat készítünk.

0
Tovább

Szívecskés koszorú papírból

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. A mai alkalommal A Valentin-naphoz is kapcsolható, ám más alkalmakra (szülinap, gyerekzsúr) is elkészíthető vidám koszorút mutatunk. Ajtó- vagy ablakdísznek is látványos lehet.

192.jpg

0
Tovább

Csodavilág kartonpapírból

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. A mai alkalommal egy téli mesevilág elkészítését mutatjuk be, amely fillérekből kivitelezhető, s remek szórakozást ígér gyermekeinknek.

peg-doll-winter-cardboard-animals.jpg

0
Tovább

Gyönyörű kosárkák papírfonással

A papírfonás örök téma nálunk, igyekszem rendszeresen friss ötletekkel előrukkolni, hiszen egy egyszerű, környezetbarát és nagyon hasznos technikáról van szó. A pici kosárkáktól egészen a nagy fonott fiókokig rengeteg mindent készíthettek a szemétnek tűnő reklámújságokból, ezért ne hagyjuk veszni ezeket az értékes kincseket, inkább alkossunk belőlük! Ma nagyon dekoratív kosarak készítésének kulisszatitkait leshetitek el.

97247088_large_shkatulkaizkazet1.jpg

0
Tovább

Papírálarcok farsangra letölthető sablonokkal

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. Immár beköszöntött a farsangi időszak, így hétről hétre ehhez kapcsolódó témákkal készülünk. Ma gyermekekkel is könnyen elkészíthető papírálarcokat hoztunk!

simple-and-cute-diy-cardstock-paper-animal-masks-2-524x344.jpg

0
Tovább

Kreatív ötletek papírgurigából

Mi külön fiókban gyűjtjük a papírgurigákat, kisgyermekes anyukaként is rengeteg közösen elkészíthető játék alapanyagaként tudom felhasználni, de látványos lakberendezési tárgyakat, sőt figyelemreméltó alkotásokat is készíthetünk belőle.

IMG_9314.JPG

0
Tovább

Fonott tároló papírból

A papírfonás témakörét igyekszem minél jobban körüljárni, bemutatni nektek, hiszen egy egyszerű, környezetbarát és nagyon hasznos technikáról van szó. A pici kosárkáktól egészen a nagy fonott fiókokig rengeteg mindent készíthettek a szemétnek tűnő reklámújságokból, ezért ne hagyjuk veszni ezeket az értékes kincseket, inkább alkossunk belőlük! Mivel folyamatosan gyűlnek az ötletek, praktikák, időről-időre közkinccsé teszem a legújabbakat! Mára egy egészen nagy tárolót (fiókot) mutatok, dohányzóasztal alatt, cipőszekrényben, könyvespolcon fiókként is hasznosítható, és ráadásul még dekoratív is.

1.jpg

0
Tovább

Papírdíszek gyermekszobába

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. Manapság nagyon divatosak a különféle falmatricák, amelyekkel pillanatok alatt csodálatossá varázsolhatjuk otthonunkat, így gyermekünk szobáját is. Ezeket, mikor meguntuk, általában nyom nélkül eltávolíthatjuk. Ezekhez a matricákhoz hasonló motívumokat papírból vagy különféle tapétákból is készíthetünk, s ez esetben a közös alkotás örömét is átélhetjük.

idea8.jpg

0
Tovább

Papírdekorációk halloweenre

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. A mai alkalommal könnyen elkészíthető vidám papírdekorációkat mutatunk halloween alkalmából!

111.jpg

0
Tovább

3 legjobb kreatív őszi ötlet gyermekeknek

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik majd. A mai bejegyzésünkben a mi három kedvenc őszi ötletünket mutatjuk be!

8.jpg

0
Tovább

Papírgömb állatkák

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik majd. Mai bejegyzésünket a Pritt Kreatív Klub Állatok világnapjára meghirdetett kreatív pályázata ihlette, mókás állatfigurákat készítünk egy különleges technikával. A Kreatív pályázat pontos kiírását ITT nézhetitek meg, várjuk pályaműveiteket!

farm lakoi.jpg

0
Tovább

Papírból font fűszertartó kosár

Már jó ideje igyekszem nagyon alaposan feltárni a papírfonás rejtelmeit, s aki figyelmesen követi a blogot, az már magabiztosan bánik a kis papírcsövekkel. Ez az egyszerű, környezetbarát és nagyon hasznos technika rengeteg használati tárgy elkészítéséhez alkalmazható, a pici kosárkáktól egészen a nagy fonott fiókokig. Ne dobáljátok hát a ki a szemétnek tűnő reklámújságokat, hiszen ezek valóságos kincsek, alkossatok inkább belőle hasznos dolgokat.

75002122_dsc02920.jpg

0
Tovább

Maga a csoda: a papírfonás és a quilling házassága

Két méltán nagyon népszerű technika ötvözéséből vajon mi születhet? A quillingezés, azaz a már-már művészi szintre fejlesztett papírcsíktechnika önmagában is szemet gyönyörködtető látvány, a papírfonás pedig egy igazán egyszerű, környezetbarát és nagyon hasznos technika, így adja magát a lehetőség, hogy ötvözzük a gyönyörűt a hasznossal. Megéri? Meg hát!

102415079_Pletenki_iz_gazet_s_yelementami_kvillinga_Masterklass__11_.jpg

0
Tovább

Készítsük együtt: vidám képkeretek gyermekeknek

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1.jpg

Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik majd. A mai ötletünkkel egy kis vidámságot szeretnénk csempészni az iskolakezdés hétköznapjaiba.

110.jpg

0
Tovább

Váza papírfonással

A papírfonás témakörét igyekszem minél jobban körüljárni, bemutatni nektek, hiszen egy egyszerű, környezetbarát és nagyon hasznos technikáról van szó. A pici kosárkáktól egészen a nagy fonott fiókokig rengeteg mindent készíthettek a szemétnek tűnő reklámújságokból, ezért ne hagyjuk veszni ezeket az értékes kincseket, inkább alkossunk belőlük! Mivel folyamatosan gyűlnek az ötletek, praktikák, időről-időre közkinccsé teszem a legújabbakat!

DIY-Newspaper-Tube-Vase-and-Violets.jpg

0
Tovább

Napraforgó quillingtechnikával

A quillingtechnika csodálatos, a lehetőségek tárháza végtelen, s aki már az alapokat ismeri, szinte bármit megvalósíthat. Egy kis gyakorlással hamar bele lehet jönni, és utána már nincs megállás! Ma egy nyári témájú ötletet szeretnék bemutatni, így készül a quilling napraforgó lépésről-lépésre!

DIY-Quilling-Sunflower1.jpg

0
Tovább

Újságpapírból használati tárgy - legújabb papírfonós ötletek

A papírfonás témakörét igyekszem minél jobban körüljárni, bemutatni nektek, hiszen egy egyszerű, környezetbarát és nagyon hasznos technikáról van szó. A pici kosárkáktól egészen a nagy fonott fiókokig rengeteg mindent készíthettek a szemétnek tűnő reklámújságokból, ezért ne hagyjuk veszni ezeket az értékes kincseket, inkább alkossunk belőlük! Mivel folyamatosan gyűlnek az ötletek, praktikák, időről-időre közkinccsé teszem a legújabbakat!

Füles kosárka

12982_596316290391744_1170474851_n.jpg

1
Tovább

Kosárfonás papírból - trükk a tökéletes formájú kosárhoz

A papírfonás témakörét igyekszem minél jobban körüljárni, bemutatni nektek, hiszen egy egyszerű, környezetbarát és nagyon hasznos technikáról van szó. A pici kosárkáktól egészen a nagy fonott fiókokig rengeteg mindent készíthettek a szemétnek tűnő reklámújságokból, ezért ne hagyjuk veszni ezeket az értékes kincseket, inkább alkossunk belőlük!

DIY-Zrob-to-sam1.jpg

0
Tovább

Nyári játékötletek kislányoknak: tarka pillangók

Pritt_KK_0208_Fejlec_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik majd. A múlt héten a fiúk kedvében jártunk a papírrepülős bejegyzéssel, ezen a héten a lányok vannak soron!

tower bflies.JPG

0
Tovább

Bemutatkozás

"Szerintem bárki, aki elég indíttatást érez, hogy alkosson és ne elvegyen, tiszteletet érdemel."

(Kurt Cobain)

Kapcsolat a blog szerkesztőjével:
Vincze Eszter
kreablogger@gmail.com

HIRDETÉS

Hirdetés


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Közösség

Elismerések

Elismerések

Ajánló

Feedek