Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Mesebeli csipkefák

Ma szeretném nektek megmutatni az egyik legbájosabb asztaldíszt (ami szuperül mutat ablakpárkányon is), amivel mostanában találkoztam. Filléres büdzséből megvalósítható, és tényleg mesebeli hangulatot áraszt!

papírdísz

0
Tovább

Karácsonyi girland és angyalka muffinpapírból

Muffinpapírból már készítettünk hópelyheket, de még sok más dologra is használhatjuk dekorációk terén. Ez a kis apróság párszáz forintos kiadás csupán, sokféle színben és mintával beszezerhető, és a sütésen kívül bizony kreatív ötletekhez is nagyon jól használható!

karácsony papírdísz girland muffinpapír

0
Tovább

Ablakdíszek karácsonyra

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. Egy-egy látványos ablakdísz tökéletessé teheti otthonunk ünnepi dekorációját, pláne, ha a gyermekeink is segíthetnek az elkészítésében.

pritt karácsony ablakdísz papírdísz

0
Tovább

A legnagyobb hópehelyminta-gyűjtemény

Papírhópelyhet nagyon egyszerű készíteni, nem igényel különösebb kézügyességet, elegendő, ha kellő mennyiségű papír és egy hegyes, éles papírvágó olló áll a rendelkezésre. Tapasztalatból mondom, hogy az első sikerek után nagyon nehéz abbahagyni, az ember legszívesebben a lakás minden pontjára szemet gyönyörködtető hópihéket akasztana...

csináld_magad dekoráció díszítés diy hópehely karácsony papír

csináld_magad dekoráció díszítés diy hópehely karácsony papír

0
Tovább

Mikulásos papírdíszek sablonokkal

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. Hamarosan kopogtat az ajtókon a Mikulás, néhány remekbe szabott dísz elkészítésével hangolódhatunk az ünnepre, aztán várhatjuk közös izgalommal a nagyszakállút.


karácsony mikulás télapó DIY papír papírdísz

0
Tovább

Papírdíszek a karácsonyfára

Gyermekkoromban nagy hagyománya volt a papírdíszkészítésnek. A szaloncukor csillogó papírjából, régi tévéújságokból gazdálkodtunk a mama instrukciói alapján, mégis óriási élmény volt. A díszeket persze eltettük, és évről-évre elővettük (a ti szüleitek is konzum szaloncukros dobozban tárolták?), ez pedig varázslatosan izgalmas volt. Ma már csodaszép alapanyagok és ötletek tömege áll a rendelkezésre, csak győzzünk válogatni. Ma egy csokornyi papírdíszes ötletet hoztam nektek.

karácsony papírdísz DIY papírcsillag

1
Tovább

Papírmasé tök lépésről lépésre

Ahogy megláttam ezt az ötletet, azonnal felkiálltottam, hogy ezt most azonnal megcsináljuk! Nem bonyolult (bár időigényes), és fantasztikusan látványos. És ami még nagy előny: nem romlandó, jövőre, újra elővehetjük! Nézzük is, hogyan készül!

DIY Papier Mache Pumpkins

1
Tovább

Falaveles papírdíszek

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. A múlt héten bájos almamotívumos papírdíszeket mutattunk nektek, ma a falaveleken a sor!

Autumn paper leaves

0
Tovább

Lótuszvirág mécsestartó

Borongós, esős napok szomorítanak minket a héten, ilyenkor különösen jól esik a szemnek, s a léleknek egy kis melengető fénysugár. Gyújthatunk gyertyát, kortyolhatunk forró teát egy plédbe burkolózva, és persze mindezt összeköthetjük egy kis kreativitással is.

DIY Paper Lotus Candlestick

0
Tovább

Virágzó papírgömbök

Egy nagyon kedvelt technikát mutatok be ma nektek, virágzó papírgömböt készítünk. Többféle méretben elkészíthetitek, alkalmi dekorációként, otthondíszként, ajándékként is pazar!

0
Tovább

Papírfonás: fürdőszobai tárolókosár

A papírfonás örök téma nálunk, igyekszem rendszeresen friss ötletekkel előrukkolni, hiszen egy egyszerű, környezetbarát és nagyon hasznos technikáról van szó. A pici kosárkáktól egészen a nagy fonott fiókokig rengeteg mindent készíthettek a szemétnek tűnő reklámújságokból, ezért ne hagyjuk veszni ezeket az értékes kincseket, inkább alkossunk belőlük! Sok egyéb mellett fürdőszobai kosarat is fonhatunk így!

0
Tovább

Káprázatos rózsacsokor

Nem vagyok egy nagy papírvirág-készítő, de az igényes, szépen megkomponált munkák lenyűgöznek. Ebbe a csodába egyetlen pillantás alatt beleszerettem, elképszetően igényes, ízléses alkotás. Szóval ennek az elkészítésébe gondolkodás nélkül bele fogok vágni, ha lesz egy szusszanásnyi időm. S talán páran most felszisszentek, hogy micsoda porfogó, hogy nem lehet takarítani, de ezért a szépségért vállalom, mert néha kell ám ilyen is!

Tissue_Paper_Roses_DIY

0
Tovább

Játékgitár újrahasznosított alapanyagokból

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. A mai alkalommal egy szuper ötletet hoztunk a borongósabb napokra. Íme, így készül a játékgitár!

DIY Guitar

0
Tovább

Készítsünk papírsárkányt!

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. A mai napra egy papírsárkányos ötletet hoztunk, méghozzá újrahaszosítással!

cover

0
Tovább

Mondd LOVE!

Akik szeretik az aprólékos, ugyanakkor szemet gyönyörködtető alkotásokat, azoknak most nagy örömet szerzek ezzel a poszttal. Nem bonyolult, ám időigényes, pepecselős mutatvány, de a VÉGEREMÉNY, na az mindenért kárpótol.

0
Tovább

Nyár van! Halacskák papírfonással

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. Mára vidám nyári papírjátékokat hoztunk!

2

1
Tovább

10 fantasztikus kreatív ötlet jegyzetlapokból

A különféle jegyzetlapokat, Post-it® tömböket mindannyian jól ismerjük az íróasztalról, de gondoltátok volna, hogy rengeteg kreatív ötlet megvalósításához is remekül használhatók? Most csokorba gyűjtöttem a legjobbakat!

1. 3D origami

Post-It Origami Icosahedron. They impress friends and co-workers when displayed on your desk!

0
Tovább

Szívecskés papírdíszek anyák napjára

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. A közelgő anyák napja alkalmából mutatunk egy remek ötletet, amelyet pedagógusok figyelmébe is szeretettel ajánlunk, hiszen könnyen elkészíthetők csoportos foglalkozás keretein belül is!

A folded paper heart

1
Tovább

Tavaszi kosárkák

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. A mai alkalommal belevetjük magunkat a tavaszi dekorálás örömeibe!

Cardboard basket

0
Tovább

25 szuper ötlet a sokoldalú krepp-papírhoz

A krepp-papír sokoldalúan felhasználható, olcsó, szinte bárhol hozzáférhető, egyszerű alapanyag a kézműves világban, és nem is gondolnád, hogy mennyi mindenre használható!

0
Tovább

Tavaszi virágfüzér

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. A mai alkalommal egy igazi, üde tavaszi ötletet hoztunk, amelyet otthon családi körben, vagy iskolai, óvodai foglalkozás, szakkör kereteében is elkészíthetünk a gyermekekkel!

DIY Flower Garland

0
Tovább

Pillangós függődíszek tavaszi hangulatban

Az időjósok szerint már nem várat magára sokáig az igazi tavasz, de már most is pompáznak a kerti virágok, pattannak a rügyek a fákon, csicseregnek a madarak, tehát kétségtelenül itt kopogtat a tavasz. Az otthonunkba pihekönnyű tavaszi fuvallatként repdeső pillangókkal csempészhetjük be e simogató évszak varázsos hangulatát.

0
Tovább

Húsvéti tojástartó kosár papírfonással

A papírfonás örök téma nálunk, igyekszem rendszeresen friss ötletekkel előrukkolni, hiszen egy egyszerű, környezetbarát és nagyon hasznos technikáról van szó. A pici kosárkáktól egészen a nagy fonott fiókokig, bútorokig rengeteg mindent készíthettek a szemétnek tűnő reklámújságokból, ezért ne hagyjuk veszni ezeket az értékes kincseket, inkább alkossunk belőlük! Mára egy gyönyörű, tojástartó kosár elkészítését hoztam el!

DIY Woven Paper Easter Egg Basket and Tray

0
Tovább

Húsvéti bloggerparti

A mai alkalommal egy különleges, és reményeim szerint hagyományt teremtő válogatásra invitállak benneteket. Nyolc hazai blogíró barátommal összefogtunk, és a közelgő húsvét apropóján készítettünk nektek egy válogatást munkáinkból, írásainkból. Remélem, sok-sok inspirációt, ötletet találtok nálunk, partizzatok hát velünk!

1. A Masni Dekoráció egyik háziasszonya, Dia egy igazán kreatív ötlettel rukkolt elő, az általa is kedvelt táblafestéket ezúttal függeszthető tojásokra kente. Kisgyermekeseknek kihagyhatatlan!

Részletes leírás ITT

2. BorsaBox Orsi egy hangulatos, vidám ajtódísszel szállt be a buliba. Posztjában a megmaradt anyagok felhasználására is kaptok tippeket.

Részletes leírás ITT

3. Brigi, a Scrapbook.hu háziasszonya egy káprázatos, sokféle technikát felvonultató képeslap elkészítésébe avat be minket. Ha egy igazán egyedi stílusú képeslappal lepnétek szeretteiteket, szívből ajánlom ezt a posztot.

Részletes leírás ITT

4. Eni, a Kreatív kert - Kreatív otthon tulajdonosa a hagyományőrzésre fektette a hangsúlyt, számomra sem múlhat el húsvét klasszikus, berzselt tojások nélkül. Enikő workshopjain a sokféle díszítési stílust is elsajátíthattok.

Részletes leírás ITT

5. Én, azaz a Színes Ötletek blog kaptam az ötös sorszámot a képen, bejegyzésemből megismerkedhettek számos tojásfestési és -díszítési technikával, legyen akár hagyományos, vagy modern stílusú, itt megtaláljátok a kedvetekre való díszítési stílust.

Részletes leírás ITT

6. A Vintage Bazaar.hu háza tájáról üde, friss színekben pompázó fagolyók érkeztek, amelyek merített festési technikával nyerték el külsejüket. A különböző méretű golyók a későbbiekben számtalan dekorációhoz felhasználhatók, ne hagyjátok ki.

Részletes leírás ITT

7. Judit, a Czippel Art műhelyéből gyönyörű, dekoratív tojásokat hozott, a repesztést, festést, gélpasztás díszítést is magába foglaló technika végeredménye szemet gyönyörködtető. Judit is rendszeresen szervez workshopokat, ha kedvet kaptatok, érdemes ellátogatni hozzá is.

Részletes leírás ITT

8. Gabi, a Re-Kreatív Kézműves Műhelyből egy olyan papírvirággal kápráztat el bennünket, amelyet a tavasz/húsvét elmúltával is elkészíthetünk, hiszen sokféle alkalomra bevethető. Gabinál online foglalkozások keretében is sajátíthattok el különféle kreatív technikákat.

Részletes leírás ITT

9. Bianca, a Bluer Design tulajdonosa egy pihe-puha barkavirágzatos koszorút hozott nekünk, türelmet igénylő alkotás, de minden perce megéri. Workshop (bútorfestés, és ugye a híres tortatálak) Biánál is van, immáron saját műhelyében várja érdeklődőket. 

Részletes leírás ITT

0
Tovább

Lélegzetelállító húsvéti tojás quilling technikával

Most találtam rá erre a lélegzetelállító húsvéti tojásra. Quilling technikával készült, aprólékos, finom, türelmet igénylő alkotás, tehát nem egy pár perc alatt összedobható dekoráció, de aki rászánja az időt, nem fogja bánni.

0
Tovább

Bemutatkozás

"Szerintem bárki, aki elég indíttatást érez, hogy alkosson és ne elvegyen, tiszteletet érdemel."

(Kurt Cobain)

Kapcsolat a blog szerkesztőjével:
Vincze Eszter
kreablogger@gmail.com

HIRDETÉS

Hirdetés


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Közösség

Elismerések

Elismerések

Ajánló

Feedek