Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Szívecskés girland

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. Ez a tényleg bájos szívecskés füzér nem csupán Valentin-nap alkalmából aktuális, hiszen összejövetelek, szülinapi bulik jellegzetes kellékéül is szolgálhat!

0
Tovább

Bonbont rejtő virág

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. Ma a közelgő Bálint nap alkalmából mutatunk egy kedves, szívhez szóló ötletet.

0
Tovább

A sokoldalú legyezőhajtás

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. A mai bejegyzésünkben a mindenki által jól ismert legyezőhajtás sokoldalúságát mutatjuk be. Nézzétek csak, mennyi mindenre használható!

0
Tovább

Papírfonás: tárolódoboz

A papírfonás örök téma nálunk, igyekszem rendszeresen friss ötletekkel előrukkolni, hiszen egy egyszerű, környezetbarát és nagyon hasznos technikáról van szó. A pici kosárkáktól egészen a nagy fonott fiókokig rengeteg mindent készíthettek a szemétnek tűnő reklámújságokból, ezért ne hagyjuk veszni ezeket az értékes kincseket, inkább alkossunk belőlük! Sok egyéb mellett fürdőszobai kosarat is fonhatunk így!

0
Tovább

Ajándékcsomagolás: óriásmasni egyszerűen

Tegnap már mutattam egy gyönyörű és elegáns papírmasnit (sablon is jár hozzá!), ma pedig egy dús, látványos masnit hoztam nektek. Aktuális téma, lassan-lassan már elkezdhetjük csomagolni az ajándékokat, ugye?

0
Tovább

Egyszerű és tökéletes papírmasni - sablonnal

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. A mai alkalommal papírmasnit készítünk!

0
Tovább

Karácsonyfasablonok, karácsonyfaminták

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik.

Mára egy nagy csokornyi karácsonyfamintát gyűjtöttem össze. Használhatjátok asztali dekorációk készítéséhez, a kisebbek pedig egyszerűen csak színezésre. Készülhet kartonpapírból, filcanyagból, vagy akár falemezből is.

paper-christmas-decorations.jpg

0
Tovább

Mesebéli lámpások ingyenes sablonokkal

Olyan gyönyörű lámpásmintákra bukkantam, hogy hirtelen felindulásból ki is nyomtattam az összeset. Igazi, hamisítatlan téli hangulatot csempésznek minden ablakba, én már érzem is a frissen hullott hó illatát...

lámpás mécses papírlámpás karácsony

4
Tovább

Őszi dekorációk papírból

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. A mai alkalomra papírdekorációkat gyűjtöttünk nektek!

0
Tovább

Aligátor papírból

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. Ma aligátort készítünk papírból!

0
Tovább

Szuper játékok papírtányérból

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. Ma egy olyan alapanyagra fókuszálunk, amely a legtöbb kisgyermekes családban gyaokri vendég, ez pedig nem más, mint a papírtányér.

0
Tovább

10 ingyenesen letölthető papírjáték

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. Mára csokorba kötöttünk 10 igazán szuper, ingyenesen letölthető mintaívet papírjátékok készítéséhez!

0
Tovább

Különleges tároló papírfonással

A papírfonás örök téma nálunk, igyekszem rendszeresen friss ötletekkel előrukkolni, hiszen egy egyszerű, környezetbarát és nagyon hasznos technikáról van szó. A pici kosárkáktól egészen a nagy fonott fiókokig rengeteg mindent készíthettek a szemétnek tűnő reklámújságokból, ezért ne hagyjuk veszni ezeket az értékes kincseket, inkább alkossunk belőlük! Kosárból már sokfélét mutattam nektek, de ilyen különleges vonalvezetésűt még nem!

0
Tovább

Függöny papírgyöngyből

Az újságpapírok, reklámújságok újrahasznosításáról sokszor esett már szó itt a blogon, elég ha a papírfonásra gondolunk. Most egy ahhoz hasonló technikát mutatok be, amely szintén a reklámújságok újrahasznosítására ad remek ötletet. Ugyanis gyöngyöket is készíthetünk belőle, amelyek felfűzve gyönyörű függönyé alakulnak.

0
Tovább

Játékok szünidőre: hinta-palinta egy cipősdobozban

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. Ez mai a projekt gyermekkorom egyik kedvelt meséjét juttatta eszembe (Iskola a faliszekrényben), amelyben a nagypapa a kisunokájának papírdarabokból, régi üvegcsékből, gyufásskatulyából és más holmikból apró iskolát épít a faliszekrényben. Borongósabb időben mi is készíthetünk csodajó játékokat akár egy egyszerű cipősdobozból is!

0
Tovább

Zseniális papírdíszek papírkörökből

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. Ma zseniális egyszerűen elkészítehető papírdíszekhez mutatunk ötleteket!

0
Tovább

Virágláda kartondobozból

Indítsuk a hetet egy szuper újrahasznosítós ötlettel. Készítsünk kartondobozból látványos és praktikus viragtartó ládát.

0
Tovább

Csináljunk szivárványt otthonra!

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. Ma a tavaszi ötletgyűjteményt bővítjük egy újabb taggal, hiszen melyik kisegyermek ne szeretné a szivárványt?

0
Tovább

Különleges csokrok saját kezűleg

Mától beindult a ballagási szezon, és ha ti is valami iagzán különleges, egyedi meglepetéssel szeretnétek előrukkolni, akkor érdemes átböngésznetek az alábbi ötleteket. Természetesen bármilyen alkalomra elkészülhetnek, esküvő, szülinap, évforduló stb. Ugyanis saját kezűleg készíthető virágok gyűjteményét találjátok itt, sokféle anyag felhasználásával, így mindenki megtalálja a leginkább testhezálló ötletet.

2
Tovább

A nagy epres kosár fonása lépésről lépésre

A papírfonás örök téma nálunk, igyekszem rendszeresen friss ötletekkel előrukkolni, hiszen egy egyszerű, környezetbarát és nagyon hasznos technikáról van szó. A pici kosárkáktól egészen a nagy fonott fiókokig rengeteg mindent készíthettek a szemétnek tűnő reklámújságokból, ezért ne hagyjuk veszni ezeket az értékes kincseket, inkább alkossunk belőlük! Most egy igazi, tavasz ihlette ötletet mutatok, az eper alakú kosárkát.

0
Tovább

Meglepetéstojások papírmaséból

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. Ma a húsvéti készülődés jegyében egy házilag készíthető meglepetéstojást mutatunk be, amelybe apró húsvéti ajándékokat csempészhetünk csemetéinknek.

papier-mache easter eggs

0
Tovább

Papírból font tojások

A papírfonás örök téma nálunk, igyekszem rendszeresen friss ötletekkel előrukkolni, hiszen egy egyszerű, környezetbarát és nagyon hasznos technikáról van szó. A pici kosárkáktól egészen a nagy fonott fiókokig rengeteg mindent készíthettek a szemétnek tűnő reklámújságokból, ezért ne hagyjuk veszni ezeket az értékes kincseket, inkább alkossunk belőlük!

1
Tovább

Húsvéti ötletek gyerekeknek letölthető mintaívekkel

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. Ma a húsvéti készülődés jegyében az apró kezecskéknek hoztunk ötleteket!

Funny collage for small kids

1
Tovább

Papírból font fiókok

A papírfonás örök téma nálunk, igyekszem rendszeresen friss ötletekkel előrukkolni, hiszen egy egyszerű, környezetbarát és nagyon hasznos technikáról van szó. A pici kosárkáktól egészen a nagy fonott fiókokig rengeteg mindent készíthettek a szemétnek tűnő reklámújságokból, ezért ne hagyjuk veszni ezeket az értékes kincseket, inkább alkossunk belőlük! Ma egy fiókkészítős ötletet hoztam, lám, papírfonással hasznos bútorkiegészítőket is készíthetünk.

0
Tovább

Peóniacsokor krepp-papírból

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. A mai alkalommal egy gyönyörű tavaszi virágcsokor készítésébe avatunk be titetek, fogadjátok szeretettel.

0
Tovább

Bemutatkozás

"Szerintem bárki, aki elég indíttatást érez, hogy alkosson és ne elvegyen, tiszteletet érdemel."

(Kurt Cobain)

Kapcsolat a blog szerkesztőjével:
Vincze Eszter
kreablogger@gmail.com

HIRDETÉS

Hirdetés


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Közösség

Elismerések

Elismerések

Ajánló

Feedek