Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Ablakdíszek karácsonyra

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. Egy-egy látványos ablakdísz tökéletessé teheti otthonunk ünnepi dekorációját, pláne, ha a gyermekeink is segíthetnek az elkészítésében.

pritt karácsony ablakdísz papírdísz

0
Tovább

Falaveles papírdíszek

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. A múlt héten bájos almamotívumos papírdíszeket mutattunk nektek, ma a falaveleken a sor!

Autumn paper leaves

0
Tovább

Almamotívumos őszi díszek

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. Az ősz a legtermékenyebb évszak a természetes dekorációk palettáján, de ilyenkor is bátran nyúlhatunk a megszokott, legegyszerűbb alapanyagokhoz. Gondolunk itt a sima színes papírra.
Simple Apple Craft
0
Tovább

Buborékfújó házilag (utántöltő recepttel)

Végre itt a jó idő, a gyermekek kedvükre hódolhatnak kedvenc szabadidős tevékenységeiknek! És ugye tudjuk, hogy buborékfújás nélkül nincs tavasz és nyár!

0
Tovább

Húsvéti figurák műanyag kanalakból

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. Ma is a húsvéti készülődés jegyében hoztunk ötleteket.

0
Tovább

Tavaszcsalogató ötletek gyerekeknek

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. Ahogy peregnek a februári napok, egyre többször csillan meg a szürke felhőréteg alól a melengető napsugár, s ilyenkor már egyre jobban várjuk a tavaszt. Szabad délutánjainkon jólesik egy-egy tavaszcsalogató projekttel készülni a jóidőre, ehhez hoztunk ma néhány ötletet!

0
Tovább

Szívecskés girland

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. Ez a tényleg bájos szívecskés füzér nem csupán Valentin-nap alkalmából aktuális, hiszen összejövetelek, szülinapi bulik jellegzetes kellékéül is szolgálhat!

0
Tovább

Last minute farsangi ötletek

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. A nagy érdeklődésre való tekintettel még egy farsangi összeállítással jelentezünk, fogadjátok szeretettel!

0
Tovább

Bonbont rejtő virág

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. Ma a közelgő Bálint nap alkalmából mutatunk egy kedves, szívhez szóló ötletet.

0
Tovább

A sokoldalú legyezőhajtás

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. A mai bejegyzésünkben a mindenki által jól ismert legyezőhajtás sokoldalúságát mutatjuk be. Nézzétek csak, mennyi mindenre használható!

0
Tovább

Az év legjobb bejegyzései a Pritt Kreatív Klubban

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. Az év első bejegyzésében a tavalyi év legnépszerűbb ötleteit gyűjtöttük nektek össze. Csemegézzetek velünk!

0
Tovább

Egyszerű és tökéletes papírmasni - sablonnal

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. A mai alkalommal papírmasnit készítünk!

0
Tovább

Pritt Kreatív Klub különkiadás – Kézműves Karácsony Pályázat

Kedves Kreatív Klubosok!

Többen jeleztétek, hogy szeretnétek még egy pályázatot az év végén. Reméljük, örömötökre szolgál, hogy a kérésetek most teljesül. Hamarosan itt a karácsony, és valószínűleg már mindenki nagyban tervezgeti, kinek és mit ajándékoz majd. Ajándékba számos dolgot adhattok, de abban talán mindannyian egyetértünk, hogy az egyik legszebb dolog, amikor mi magunk készítünk szeretteinknek valami olyat, amit senki mástól nem kaphatnak meg.

0
Tovább

3D-s karácsonyfa papírból

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. A mai alkalommal egy látványos háromdimenziós karácsonyfát készítünk!

0
Tovább

Karácsonyfasablonok, karácsonyfaminták

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik.

Mára egy nagy csokornyi karácsonyfamintát gyűjtöttem össze. Használhatjátok asztali dekorációk készítéséhez, a kisebbek pedig egyszerűen csak színezésre. Készülhet kartonpapírból, filcanyagból, vagy akár falemezből is.

paper-christmas-decorations.jpg

0
Tovább

Hópelyhek muffinpapírból

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. A mai alkalomra egy gyönyörű és egyszerűen elkészíthető hópihés ötletet hoztunk!

0
Tovább

Mintaív- és sablongyűjtemény karácsonyra

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. A múlt héten már gyűjtöttünk nektek egy csokornyi ünnepi foglalkoztatót, színezőt, most megérkezett a folytatás!

0
Tovább

Letölthető őszi minták, sablonok

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. A mai bejegyzésben remek őszi témájú sablonokat, mintákat gyűjtöttünk össze!

0
Tovább

Őszi erdő egy cipősdobozban

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. A mai alkalommal egy nagyon bájos őszi ötletet mutatunk nektek. Egyetlen cipősdobozban igazi kis erdei világot teremthetünk, esténként egy forró kakaó mellett kedves mesét is szőhetünk köré.

0
Tovább

Őszi dekorációk papírból

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. A mai alkalomra papírdekorációkat gyűjtöttünk nektek!

0
Tovább

Gesztenye, a megunhatatlan őszi játék!

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. Felénk már javában potyog a fáról vadgesztenye, és nem is tudom, hgy a gyerekek vagy mi felnőttek élvezzük jobban a gyűjtést. És annyi klassz figura készíthető belőle.

0
Tovább

Kollázskészítés - őszi minták

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. A mai bejegyzés már az ősz jegyében született, könynen elkészíthető, őszi hangulatú kollázsok birodalmába kalandozunk!

0
Tovább

Kölyökmatek játékosan

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpgA Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. Ma már kicsit az iskolakezdés felé kacsintgatunk, persze igazán játékos és szerethető formában!

Az alábbi szemléletes kezescsék segítségével játékos, vidám formában vezethetjük be gyermekünket a számolás, a számok világába. Az ötlet innen származik, de további hasonló ötleteket találtok erre a linkre kattintva.

Kellemes időtöltést kíván a Pritt Kreatív Klub !

További kézműves ötleteket találtok a pritt.hu-n!

0
Tovább

Aligátor papírból

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. Ma aligátort készítünk papírból!

0
Tovább

Szuper játékok papírtányérból

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. Ma egy olyan alapanyagra fókuszálunk, amely a legtöbb kisgyermekes családban gyaokri vendég, ez pedig nem más, mint a papírtányér.

0
Tovább

Bemutatkozás

"Szerintem bárki, aki elég indíttatást érez, hogy alkosson és ne elvegyen, tiszteletet érdemel."

(Kurt Cobain)

Kapcsolat a blog szerkesztőjével:
Vincze Eszter
kreablogger@gmail.com

HIRDETÉS

Hirdetés


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Közösség

Elismerések

Elismerések

Ajánló

Feedek