Kedves Kreatív Klubosok!

Többen jeleztétek, hogy szeretnétek még egy pályázatot az év végén. Reméljük, örömötökre szolgál, hogy a kérésetek most teljesül. Hamarosan itt a karácsony, és valószínűleg már mindenki nagyban tervezgeti, kinek és mit ajándékoz majd. Ajándékba számos dolgot adhattok, de abban talán mindannyian egyetértünk, hogy az egyik legszebb dolog, amikor mi magunk készítünk szeretteinknek valami olyat, amit senki mástól nem kaphatnak meg.

Fogadjátok tehát évzáró pályázatunkat, melynek címe:

Pritt Kézműves Karácsony – Keressük a legjobb saját kezűleg készített ajándékot!

A feladat: adjatok ötleteket egymásnak és nekünk is, milyen ötletes, kreatív karácsonyi ajándékokat készíthetünk családtagjainknak, barátainknak saját kezűleg. Ha valakit szeretnétek meglepni, és emiatt nem szívesen tennétek közzé azt, amivel idén készültök, olyan ajándékötleteket is elfogadunk, amelyeket korábban valósítottatok meg. Fontos, hogy ezúttal nem szükséges, hogy ragasztásos technikával készüljön az ajándék, bármilyen egyedi ötletet elfogadunk! Nem árt, ha rendelkezésre áll néhány fotó, amely az elkészített ajándékot, vagy az elkészítés menetét ábrázolja.

Emellett a következő kérdésekre várnánk tőletek a választ:

1. Ajándék megnevezése

2. Kinek készült?

3. Miért pont ezt készítetted neki?

4. Milyen technikával készült az ajándék?

5. Mesélj néhány mondatban az elkészítés menetéről!

6. Mondj néhány szót a Pritt Kreatív Klubnak magadról!

A beküldött anyagokat e-mailben várjuk a prittpalyazat@cserkiado.hu címre! 

Ha 5 MB méretnél nagyobb csomagot szeretnétek küldeni nekünk, mert például sok nagyméretű fotótok van, használjátok a következő óriásleveles oldalakat: Wetransfer.com, Mammutmail.hu, Toldacuccot.hu

A játék során megszavazhatjátok, melyik a legötletesebb, legjópofább, vagy éppen legmeghatóbb ajándékötlet. A három legnépszerűbb ajándék beküldője egy-egy értékes Henkel csomaggal lesz gazdagabb, amely telis-tele lesz minden jóval, amire a háztartásban és a mindennapokban szükségetek lehet!  

Mivel a karácsonyi készülődésre biztosan sok időtök elmegy, a beküldési határidő most az év utolsó napja lesz, hogy mindenkinek legyen elég ideje az alkotásra és a kérdések megválaszolására.

Ugyanakkor fontos tudni, hogy ezúttal is közönségszavazás dönti el a nyertest, ezért érdemes nemaz utolsó pillanatra hagyni a pályázatok beküldését.

Beküldési határidő: 2014. December 31. 24:00

Szavazási határidő: 2014. Január 7. 24:00

Eredményhirdetés: 2014. Január 11.

A Pritt Kreatív Klubon természetesen az ünnepek előtt is rengeteg karácsonyi ötlettel várunk titeket, amelyek a pályázat elkészítésében is segítenek. De az is lehet, hogy a beküldött pályázatok adnak majd ötleteket egy egyedi karácsonyi ajándékhoz! Akár így, akár úgy, érdemes felkeresni minket decemberben is!