Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Tüneményes majmocska árva zoknikból

Ahogy hűvösebbre fordul az idő, lassan előszedjük a zoknikat (később a kesztyűket is) a fiók mélyéről. Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nálunk a nyár leple alatt mindig munkálkodik a zoknifaló szörny, eltűntet, kilyukaszt ezt-azt, olyan darabokat is, amelyeket biztosan nem használtunk már 2-3 hónapja. Szóval, ha mostanában nálatok is járt a szörnyi, akkor mutatom, mit kezdhettek a megmaradt félpár zoknikkal.

DIY-Sock-Monkey-Terry1.jpg

0
Tovább

Rácsvédő és babajáték kiságyba

Első pillantásra magával ragadott eme a csodálatos rácsvédő minden kis részlete, a gyönyörű élénk színei, vidám, formás mintái és láthatóan pihe-puha anyaga.

1098145_597667930256580_963413457_n.jpg

0
Tovább

Cuki zokniszörnyike

Zokniból vagy harisnyanadrágból is elkészíthetitek ezt a szeretetreméltó szörnyikét. Képbejegyzés következik:

PAPSACHECRISCORREA.jpgForrás: meangatoys

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg ismerőseiddel!

Csatlakozz te is a Színes Ötletek Facebook-közösségéhez, hogy a következő ötletről se maradj le.
Ha még több kreatív ötletere szomjazol, kövess a Pinteresten is.

0
Tovább

Cicás varrókészlet filcanyagból

Ebbe a pici varrókészletbe belerejthetitek a legszükségesebb kellékeket, így egy tipikus női táska mélyén pont el is fér, de utazások alkalmával is hasznos lehet. Ajándékba is adható, kedves ötlet.

13121.jpg

0
Tovább

Kislányaink örömére: Három szuper Hello Kitty szabásminta

Lányos anyuka vagyok, le sem tagadhatnám. A mai bejegyzésemmel a hozzám hasonló kislányos anyukáknak, nagyiknak és keresztmamiknak szeretnék kedveskedni. De ígérem, legközelebb a fiús mamik következnek!

Kislányomnak ez az első a kedvence, persze a hópelyhes hímzés most elmaradhat (talán a tavasz további részét már megússzuk hó nélkül).

479894_444311858976230_1423277153_n.jpg

0
Tovább

Tavaszi kosárka maradék anyagból

Egy kevés maradék anyagból ( vagy régi pólóból) és egy darab kötélből mutatós kis kosárkát készíthettek, máris mutatom, hogyan!

169.jpg

0
Tovább

Csináld magad: strandszoknya téli kendőből, sálból

Egy rém egyszerű, varrás nélküli strand- vagy flangálós szoknya elkészítését mutatom most meg képekben, egyetlen dologra azért nem árt figyelni: a kész művet tűzzétek meg a biztosítótűvel.

drapedskirt-2.jpg

0
Tovább

Virágos díszpárna

Gyönyörűséges, virágos, vidám, tavaszi. Nem is nehéz nehéz elkészíteni, de eléggé időigényes, így a türelmesebb olvasóimnak inkább ajánlom.

0
Tovább

Báli szezon: romantikus ihletésű nyaklánc

Ezennel ünnepélyesen megnyitom a báli szezont a blogon, és nem is én lennék, ha nem ékszeres témával kezdenék. Azonban nem klasszikus gyöngyfűzéses ékszerről van szó -bár gyöngyök kellenek majd hozzá-, annál picit rafináltabb, közben mégis egyszerű. Az eredmény légies, bájos, és finom, valljuk be, kell néha egy kis romantika.

0
Tovább

Heti kedvenc: Párna varrás nélkül

Imádom az olyan ötleteket, amelyekkel meg lehet kerülni a varrógép előszedését és beüzemelését, ez ez most pont olyan! Pihe-puha, bújós párnák, varrás nélkül, ráadásul mennyire helyesek...

via

0
Tovább

Csipkés mobiltok

Pár hónapja beléptem én is az okostelefon-tulajdonosok körébe. A régi épp sokadjára adta fel a harcot, én meg untam a szervizbe rohangálni vele, úgyhogy gondoltam egy merészet, és röpke pár hét alatt sikerült is választanom. Nagy izgalommal vettem kezembe (mit nekem a csúcstechnika), aztán azzal a lendülettel még három hétig pihentettem a dobozban (mert mi van ha elnyomok rajta valamit?). Aztán mégis barátok lettünk, annyira, hogy úgy döntöttem, megérdemelne egy szép tokot is.

0
Tovább

Tolltartó cipzárból

Még mindig rá vagyok kattanva a cipzáros cuccokra, és most a nagy iskolakezdéses hajrában még aktuális is lehet ez az irtó helyes tolltartó. Nagyrészt cipzár az egész, némi anyaggal (vagy szélesebb szalaggal) toldva.

0
Tovább
12
»

Bemutatkozás

"Szerintem bárki, aki elég indíttatást érez, hogy alkosson és ne elvegyen, tiszteletet érdemel."

(Kurt Cobain)

Kapcsolat a blog szerkesztőjével:
Vincze Eszter
kreablogger@gmail.com

HIRDETÉS

Hirdetés


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Közösség

Elismerések

Elismerések

Ajánló

Feedek