Tovább gyűjtögetem a papírfüzéres ötleteket, így szeretném inspirálni a Madarak és Fák napja alkalmából szervezett pályázatunk résztvevőit.

 

Egyszerű, mégis igazán látványos füzért készíthettek papírvirágokból. A közepén lyukasszátok ki a virágokat és fűzzétek őket vékony szalagra. Készíthettek többféle színűt, és használhattok mintás papírokat is.

Az ötlet forrása: Fubabee

 

Ez az ötlet igazán passzol a pályázat témájához, hiszen színpompás madarakból készült. Rajzoljátok le a kedvenc madaraitokat, színezzétek ki vagy fessétek színesre, végül vágjátok ki. Damilra, vagy madzagra is felfűzhetitek.

Az ötlet forrása: pinterest

Egy egyszerű láncfüzér is lehet nagyon mutatós! Használjatok többszínű, mintás papírokat a készítéshez, megéri, ugye milyen vidám?

Az ötlet forrása: Pretty paper

 

Papírvirágokból többféle füzért is lehet készíteni. Hogyha két lyuk van rajta, máris olyan lesz, mint egy gomb, és így felfűzve is nagyon mutatós! Természetesen más mintákat is készíthettek (pl. falevelek, madártollak stb.)

Az ötlet forrása: Dearest nature


Ehhez a füzérhez csak hosszú papírcsíkokra lesz szükségetek, amelynek az egyik szélét hosszában vágjátok rojtosra. Készülhet krepp-papírból, többféle színben is!

Az ötlet forrása: Como faz?

Pályázatunk mindent részletéről és a rekordkísérletünkről ide kattintva olvashattok!

További ötleteket pedig ezen az oldalon találtok!

Hogyha még több papírfüzéres ötletre vagytok kíváncsiak, nézzétek meg és kövessétek a Színes Ötletek Blog Madarak és Fák Napja 2012. Pinterest tábláját!