Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Alkoss és nyerj! Kreatív pályázat anyák napjára

A Cser Kiadó anyák napja alkalmából egy kreatív pályázattal kedveskedik az olvasói és persze minden ügyes kezű, alkotni szerető érdeklődő számára.

0
Tovább

Pritt Kreatív Klub különkiadás – Kézműves Karácsony Pályázat

Kedves Kreatív Klubosok!

Többen jeleztétek, hogy szeretnétek még egy pályázatot az év végén. Reméljük, örömötökre szolgál, hogy a kérésetek most teljesül. Hamarosan itt a karácsony, és valószínűleg már mindenki nagyban tervezgeti, kinek és mit ajándékoz majd. Ajándékba számos dolgot adhattok, de abban talán mindannyian egyetértünk, hogy az egyik legszebb dolog, amikor mi magunk készítünk szeretteinknek valami olyat, amit senki mástól nem kaphatnak meg.

0
Tovább

Kreatív pályázat anyák napja alkalmából

A Pritt Kreatív Klub és a Színes Ötletek Blog közös pályázatot indít, amelynek keretében keressük a legötletesebb, saját kezűleg készített anyák napi ajándékot!

Ha te is magad készíted el a meglepetést anyák napja alkalmából, akkor mindenképpen pályázz!

Küldj egy jó minőségű fotót a munkádról a szinesotletekblog@gmail.com címre (a neved is tüntesd fel), a többi a mi dolgunk.

A három legötletesebb munka készítőjét egy-egy 5000 Ft értékű Henkel termékekből összeállított ajándékcsomaggal jutalmazzuk!

A beküldött munkákat a Facebook képgalériánkban is bemutatjuk. A pályaműveket a Pritt Kreatív Klub és a Színes Ötletek Blog csapata közösen bírálja el!

Beküldési határidő: 2013. április 30.

Sok szerencsét kívánunk, és szeretettel várjuk a képeket!mom-s-day-gift-picture.jpg

0
Tovább

Bloggerina 2013 verseny

Nők Lapja Café és a Cafeblog hisz a blog közösségteremtő erejében és különös figyelmet fordít a nőkre, hiszen más szemmel látják a világot. A nők szavának, legyen az kimondott vagy leírt gondolat, ereje van. Ennek jegyében blogversenyt hirdettek: keresik az ország legjobb női bloggerét! 

543.png

 Erre a nagyszabású megmérettetésre némi barátnői unszolás után (puszi Évi!) én is beneveztem, azaz beneveztem a blogot. És ahhoz, hogy jó helyezést érjek el, csupán a ti bizalmatokra és szavazatotokra van szükségem! Ezért kérlek titeket, tiszteljetek meg a szavazatotokkal, és mutassuk meg a világnak, hogy milyen sokan vagyunk mi kézügyesek!

Kedves alkotni szerető olvasóim, csupán egyetlen szavazatot kérek! Cserébe én továbbra is szállítom nektek a színes ötleteket, a kreatív praktikákat és az otthonszépítő tippeket! Sőt, egy kis meglepetéssel is készülök, de pszt! Erről még nem mondhatok többet!

Szavazni nagyon egyszerűen lehet. Nem kell semmilyen hozzá külön regisztráció, csak facebook tagság szükséges, és egyetlen gombnyomás

A szavazáshoz KATTINTSATOK IDE, majd egyszerűen csak a szavazok gombra!

Hálásan köszönök minden szavazatot!

0
Tovább

Nyereményjáték – keressük a legkreatívabb karácsonyfát!

Csak, hogy a két ünnep között se unatkozzatok, ezennel útjára indítunk egy kis játékot! Keressük az idei év legkreatívabb karácsonyfáját! Az elbírálásnál figyelembe vesszük az ötletességet, az egyediséget, a stílust az összhatást, és persze a kreatív megoldásokat.   

Kép forrása: mandielane 


A feladat mindössze annyi, hogy küldjetek egy fotót a karácsonyfátokról a szinesotletekblog@gmail.com címre. A játék ebben a pillanatban indul és 2012. december 27-e éjfélig tart. A nyertest email-ben értesítjük, és itt a blogon is közzétesszük a végeredményt.

A nyeremény

A legötletesebb karácsonyfa beküldője három tetszőleges kötetet választhat az új Színes Ötletek könyvsorozatból. A nyereményt postán juttatjuk el a nyertesnek. Addig is, IDE kattintva megnézhetitek, hogy pontosan melyik kötetekből választhattok.

ribbon_bow.jpg

A kép illusztráció!


A döntés meghozatalához segítségül hívtam a Furdancs Blog házigazdáját, Szabit, akivel együtt fogom kiválasztani a nyertes fát.  

Szóval Kedveseim, hajrá, nagyon várjuk a képeket!

A nyereményt a Színes Ötletek Webáruház ajánlotta fel! Köszönet érte!

0
Tovább

Készíts kreatív képeslapot a Nikon segítségével

A Nikon célja az idei karácsony alkalmával az, hogy új fényt adjon a karácsonyi ünnepnek és felelevenítse a nyomtatott üdvözletek homályba vesző, mégis igazán meghitt hangulatát. Egy polcról leemelt könyv illata pótolhatatlan, és egy békésen sercegő bakelit élménye is utánozhatatlan. Ilyen romantikus hagyomány egy kézzel írt, személyes képeslap is. A családunk és barátaink számára pedig a legértékesebb lapok azok, amik rólunk szólnak, amit tőlünk kapnak.

PP_Xmas blogkép.jpg

0
Tovább

SongOnChest – Tervezz pólót kedvenc dalodhoz! (Az InkOnChest nyereményjátéka) (X)

Elindult az Inkonchest póló webshop tervezői játéka, a SongOnChest!

Tervezz pólót kedvenc dalodra értékes nyereményekért!

lg.jpg

0
Tovább

Papírfüzérek 4.

Máris elérkeztünk az utolsó insipráló blogbejegyzéshez, amelyet a Madarak és Fák Napja alkalmából szervezett pályázatunkhoz készítettem.

0
Tovább

Papírfüzérek 3.

Elérkeztünk a harmadik blogbejegyzéshez, amelyet a Madarak és Fák Napja alkalmából szervezett pályázatunkhoz készítettem.

0
Tovább

Papírfüzérek 2.

Tovább gyűjtögetem a papírfüzéres ötleteket, így szeretném inspirálni a Madarak és Fák napja alkalmából szervezett pályázatunk résztvevőit.

0
Tovább

Madarak és Fák Napja Pályázat 2012.

Lehull a lepel, indul idén is a tavaly már nagy sikert aratott pályázatunk, erről suttogtam nektek már néhány napja.

Hazánkban minden év május 10-e a Madarak és Fák napja. Ez a nap immár 110 éve a természet és az élővilág védelmének napja Magyarországon. Környezetünk védelme mindannyiunk közös feladata, hiszen már kis lépéseken is sok múlhat, ezért fontos, hogy mindenki figyelmét felhívjuk e jeles napra, és a természetvédelem fontosságára. A Henkel Magyarország Kft. és a Cser Könyvkiadó közös szervezésében tavaly nagy sikert aratott Madarak és Fák Napja pályázat után idén is folytatjuk a hagyományt.

0
Tovább

Papírfüzérek

Papírfüzért készíteni tényleg egyszerű, bármilyen alkalomra jól jön és a gyerekeket is be lehet vonni a munkába. Készíthetünk tarkát, vagy egyszínűt, nagyon hosszút vagy kurtát, dekorálhatjuk vele a lakást vagy a teraszt, készülhet alkalomra (szülinapra, tavaszköszöntésre, kerti partikhoz stb.) vagy csupán a magunk örömére.

Összegyűjtöttem néhány kedvcsináló ötletet hozzá:

1. Egyszerű füzér zászlócskákból (fiúknak és lányoknak is)

Forrás: T.S.O.

0
Tovább

Decemberi pályázat értékes nyereményekért: karácsonyfadíszek új köntösben

 Ezennel útjára indítom decemberi diy pályázatunkat, részletek a plakáton.

Legújabb témánk: karácsonyfadíszek új köntösben. Neked is vannak olyan karácsonyfadíszeid, amelyek sosem tetszettek, vagy már egyszerűen meguntad őket?

Varázsold újjá bármilyen kreatív technikával, és küldd el nekünk a szinesotletekblog@gmail.com címre! A legjobb alkotásokat most is díjazzuk!

 

0
Tovább

DIY pályázat értékes nyereményekért

Közös pályázatot indítottunk a Színes Ötletek webáruházzal! Mutasd meg a saját készítésű adventi koszorúdat, és nyerj értékes nyereményeket!

 

Minden tudnivalót a fenti plakáton olvashattok, alkotásra fel!

Beküldési határidő 2011. november 30.

A pályázatokat tehát a szinesotletekblog@gmail.com címre várjuk, és mindenki dupla eséllyel szállhat versenybe, hiszen a közönség és a zsűri kedvencét is külön jutalmazzunk!

 

0
Tovább

Pritt pályázat - Díjátadó buli

Csütörtökön délután került sor a Pritt pályázat díjainak átadására. Már az előkészületek és a zsűrizés is megtöltenének egy-egy külön posztot (még szerencse, hogy a szervezést csak távolról figyeltem...), épp ezért igyekszem tömöríteni az élményeimet.

0
Tovább

Pritt pályázat - Ötletek préselt levelekből

Biztosan ti is szoktatok ősszel szép, színes faleveleket gyűjteni, hogy aztán lepréseljétek őket. Talán még most is akad néhány a fiók mélyén? Itt az ideje előkeresni, vagy most frissen gyűjteni néhányat, hiszem a pályázathoz leveleket is felhasználhattok!

0
Tovább

Pritt pályázat - Vidám madárkák természetes anyagokból

Ha szerettek kísérletezni különböző anyagokkal, szívesen kipróbáltok új technikákat, akkor ez a mai ötlet nektek szól!

0
Tovább

Pritt pályázat - Varjú koma

Néhány otthon is megtalálható maradék anyagból készült ez a jópofa varjú. Egy régi virágcserép, néhány megmaradt papírdarab és tempera kell csak hozzá. Kattints a képre, hogy megtudd, hogyan készül!

0
Tovább

Pritt pályázat - Szárnyasok a ház körül

Ma nézzünk szét kicsit a ház körül, hiszen sokféle szárnyassal találkozhatunk ott is. A baromfiólban kukorékol a kakas, mellette kotkodácsolnak a tyúkok és szaladgálnak a pelyhes csibék, de találunk ott hápogó kacsát és hófehér libát is. Simogattatok már pipit vagy kiskacsát?

Egy egyszerű technikával könnyen elkészíthetitek kedvenc ház körül élő szárnyasotokat! A példában vidám tyúkokat készítünk (kattints a képre).

0
Tovább

Pritt pályázat - Katicabogár

Ha minden bogarat nem is, a katicákat ti is biztosan szeretitek! Ilyenkor tavasszal a természetben sétálva már találkozhattatok is néhánnyal. Egy kis ötletességgel jópofa pályamunkát készíthettek, kattintsatok a képre!


0
Tovább

Pritt pályázat - Dzsungelmánia

Ma egy távoli földrészre, Afrikába utazunk képzeletben, hogy körülnézzünk, milyen ötleteket találunk a pályázathoz az őserdők és szavannák világában. Kattints a képre!

0
Tovább

Pritt pályázat - Táncoló pingvinek

Neked melyik a kedvenc állatod? Ha szereted a tengeri állatokat és élőlényeket, ne habozz, tengerre fel! Kedvcsinálónak nézd meg, hogy készül ez a kedves táncoló pingvinpár. Kattints a képre!

0
Tovább

Madarak és Fák Napja 2011 - a Henkel Magyarország és a Cser Kiadó pályázata

Egy remek pályázatra szeretném felhívni a figyelmet, melynek a blog és én magam is aktív részesei leszünk. Ragassz és nyerj, a részletekért kattints a képre!

0
Tovább

Bemutatkozás

"Szerintem bárki, aki elég indíttatást érez, hogy alkosson és ne elvegyen, tiszteletet érdemel."

(Kurt Cobain)

Kapcsolat a blog szerkesztőjével:
Vincze Eszter
kreablogger@gmail.com

HIRDETÉS

Hirdetés


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Közösség

Elismerések

Elismerések

Ajánló

Feedek