A Nikon célja az idei karácsony alkalmával az, hogy új fényt adjon a karácsonyi ünnepnek és felelevenítse a nyomtatott üdvözletek homályba vesző, mégis igazán meghitt hangulatát. Egy polcról leemelt könyv illata pótolhatatlan, és egy békésen sercegő bakelit élménye is utánozhatatlan. Ilyen romantikus hagyomány egy kézzel írt, személyes képeslap is. A családunk és barátaink számára pedig a legértékesebb lapok azok, amik rólunk szólnak, amit tőlünk kapnak.

PP_Xmas blogkép.jpg

A Nikon ProfilPimp Xmas Edition program idén hadat üzen a tucat képeslapoknak: a semmitmondó adventi koszorúkat és porcukros tájakat ábrázoló képeknek.  A cél az, hogy az idei ünnep alkalmával többet adhassunk szeretteinknek egy személyre szabott és igényes, kreatív üdvözlőlappal. Ezért országosan összesen hat helyszínen épül fel a Nikon sárga színbe öltöztetett ünnepi kuckója, hogy a lehető legtöbben elkészíthessék ott saját képeslapjukat. Szorgos manó-brigád várja majd a helyszínre érkezőket, akik a segítségével tökéletes mosolyokat illeszthetnek az ünnepi hangulatú sablonokba. Az instant, helyszínen elkészült fotókat a résztvevők egy online, Facebook-os felületen keresztül érhetik el és tölthetik le. Ebben az alkalmazásban lehetőség nyílik szavazni a is legszebb képeslapra, aminek gazdája megnyerhet egy Epson L800-as fotónyomtatóból, a hozzá illő fotópapírból és fotóalbumból álló csomagot. A képeslapkészítők között pedig hetente kisorsoljuk, hogy ki kapja meg saját képeslapját 25 nyomtatott példányban, felelevenítve az analóg képeslapküldés elfelejtett, de oly értékes mozzanatát. 

Az alkalmazás elérhető a képre kattintva:

Névtelen.png

A soron következő és egyben záró állomások, ahol elkészíthetők a képeslapok:

Budapest, WestEnd City Center és Allee Bevásárlóközpont: december 15-16.
Debrecen Fórum bevásárlóközpont: december 13-december 16.

A Nikon COOLPIX idén még többet ad!

A Nikon COOLPIX termékcsalád egyes típusai idén gazdagabb kezdőcsomagban érkeznek. A fényképezőgép mellé egy vidám gyári tok és egy 4GB-os SD kártya is jár. Így garantált, hogy egyetlen karácsonyi pillanatról sem marad le új gazdája, hiszen még több hely jut az első emlékek begyűjtésére. Az extra védelemnek köszönhetően pedig a legrázósabb szánkózás vagy hógolyócsata sem vethet véget a COOLPIX gép pályafutásának.