Elindult az Inkonchest póló webshop tervezői játéka, a SongOnChest!

Tervezz pólót kedvenc dalodra értékes nyereményekért! 

lg.jpg

Az InkOnChest Magyarország egy olyan online póló webshop, amelyben bárki készíthet, vásárolhat és véleményezhet egyedi tervezésű, prémium minőségű pólókat. Most induló nyereményjátékunkban 1 hónapon keresztül várnak zenei témájú alkotásokat mindenkitől, aki szeretné kipróbálni a kreativitását úgy, hogy még értékes ajándékokat is nyerhet.

Mi a feladat?

A zene és a vizualitás az első hanglemezek megjelenése óta elválaszthatatlan egymástó, bármire gondolunk, a videóklipektől a lemezborítókon keresztül az zenekaros pólókig. Az inspiráció bárhonnan jöhet, jelentős képzőművészeti alkotásokat ihletett a zene, vagy akár valamilyen valamilyen képzőművészeti alkotás. Most egy olyan játékra hívunk, amely során egyszerre mutathatod be kiválasztott dalodat és tehetséged! Küldj be nekünk egy pólómintát, amelyet a kedvenc dalod inspirált, a dal Youtube-linkjével együtt , pár sort arról, hogy miért ezt a dalt választottad, és hogyan készítetted el a mintát. Nyerj értékes ajándékokat, és keress pénzt a mintáddal!

A játék menete

Hozd létre a saját profilod az InkOnChest weboldalán, töltsd fel a kiválasztott dalhoz kapcsolódó pólómintát. Egy gyors ellenőrzés után, még a feltöltés napján kikerül a minta a SongOnChest szavazóoldalra és a SongOnChest Facebook galériájába. Ezután már te is megoszthatod a Facebookon az ismerőseiddel! Ez utóbbi azért fontos, mert a pályázat elbírálásánál a szakmai zsűri értékelése mellett a közönség szavazatait is figyelembe vesszük.

Technikai elvárások

A pólómintákat digitális formában várjuk, Ai, Psd, jpg formátumban, minimum 300 dpi felbontásban. A póló teljes felületét felhasználhatod a minta kidolgozásakor. A pólóminta készülhet szabad kézi vagy digitális technikával, vagy a két technika kombinálásával. A mintának megvalósíthatónak kell lennie, ami azt jelenti, hogy a feltöltött munka az általad tervezett méretben nem lehet homályos, pixeles. A feltöltéshez hozzá tartozik egy elhelyezési kép, amin látjuk, hogy hogyan is képzeled el a mintát a pólón. Ehhez használhatod az InkOnChest feltöltő oldaláról letölthető sablonképeket. Ezek mellett a minta nem tartalmazhat jogvédett vagy offenzív elemeket (ezeket a mintákat automatikusan kizárjuk a versenyből).

Elbírálási szempontok

Eredetiség, kreativitás, technikai megvalósítás.

Közönségszavazás

Az elbírálás során 50 % -ban figyelembe vesszük az InkOnChest Facebook oldalán a SongOnChest galériában, és az InkOnChest honlapján leadott szavazatokat is, ezért érdemes minél több ismerősödnek felhívni a figyelmét a játékra, már csak azért is, mert a pályázatra szavazók között minden héten egy-egy 5000 Forintos InkOnChest utalványt sorsolunk ki a játék ideje alatt.

Mit nyerhetnek a legjobbak?

A legjobb három nyertes 20 000 Ft-ot, egy 6000 Ft-os InkOnChest ajándékutalványt kap, emellett 5 darab tiszteletpéldányt az elkészített pályamunkából az általa kért méretekben, amellyel megajándékozhatja családtagjait, barátait. Emellett az alkotások felkerülnek az InkOnChest webshopjának kínálatába, ahol a tervezők minden eladás után jutalékban részesülnek.

Emellett minden játékos 10 általa ajánlott ismerősével együtt 20 % kedvezménnyel vásárolhat az InkOnChest webáruházában az év végéig.

A pályamunkák leadási határideje 2012. december 20.

További információ és jelentkezés:

http://www.inkonchest.hu/langolo-gitarok
www.inkonchest.hu 
www.facebook.com/InkOnChestMagyarorszag 
info@inkonchest.hu