Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. A mai alkalommal gyerkekekkel is könnyen elkészíthető, tavaszcsalogató ablakdíszeket mutatunk be.

Áttetsző ablakképek

Bármilyen formájúra készíthetjük, így a tavasz beköszöntével természetesen a virágos, pillangós, lóherés, növényi motívumos keretek viszik a prímet. Az alaphoz vastagabb papírból vágjuk ki a keretet.

Ragasszunk rá fehér selyempapírt.

A színes selyempapírokat vágjuk kisebb négyzetekre, és ezekeket vegyes elrendezéssel ragasszuk a fehér alapra. Száradás után már mehetnek is az ablakba!

Forrás: A SimpleLife

Pillangókból vagy madárkákból girlandokat is készíthetünk, ez gyorsan megvan, és nagyon látványos!

Vidám, az évszakhoz kapcsolódó képeket is felhasználhatunk a falak dekorálására, az alábbi ötletek különösen jól mutatnak óvodákban! Temperával is felfesthető, papírból is elkészíthető!

A papírforgó a tavasz egyik kedvelt játékszere a kicsik körében, és persze az ablakban is nagyon jól mutat. Érdemes színes, mintás papírból elkészíteni!

Az elkészítés képekben:

 Források a képekre kattintva!

Kellemes időtöltést kíván a Pritt Kreatív Klub !

További kézműves ötleteket találtok a pritt.hu-n!

FARSANGI PÁLYÁZAT: MEGHOSSZABÍTVA!

Figyelembe véve a visszajelzéseiteket, úgy döntöttünk, hogy pályázatunk határidejét március 7-ig meghosszabbítjuk! Így továbbra is várjuk saját készítésű farsangi jelmezeiteket, pályázzatok!