Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Nagy téli kiárusítás a Barkában

A napokban kezdetét vette a nagy téli kiárusítás a kedvenc fonalas boltunkban, a Barka Fonalban. De nem is a barkás lányok lennének, ha nem csavarintottak volna egyet az egészen. Tehát nem csak egy szimpla szezonvégi kiárusításról van itt szó kéremszépen, hanem egy izgi stratégiai játékról is.

fonal kötés horgolás akció

1
Tovább

Szőnyegkészítés régi pólóból házilag

Ez a téma nem ismeretlen teljesen itt a blogon, hiszen korábban már mutattam nektek hasonlókat. Most ez lett lett az aktuális kedvencem, mert ebben a kicsit borongós időben olyan nagy kedvvel állnék neki legyártani, a színei meg oly vidámak, máris mosolyt csaltak az arcomra.

DIY-Old-T-shirt-Crochet-Rug1.jpg

0
Tovább

Pony érdekességek – kötést, horgolást segítő kiegészítők

A nagy múltú Pony cég kínálata régóta ismert a magyar kézimunkázók körében. Közkedveltek a teflonbevonatú kötő- és horgolótűik, amelyek széles választékban kaphatók a Barkában is.

0
Tovább

Tüneményes hóember madzagból

A madzagtekerős ötletek tavaly és idén is nagy slágertémák itt a blogon. Mutattam már nektek világító karácsonyfát és picuri hóemberkét és lámpaburát is ezzel a technikával. Most nagyobb hóembert mutatok nektek, lenyűgözően látványos, ilyet nekem is kell készítenem!

1
Tovább

Kötős játék: köss valamit szuper nyereményekért!

Nagy örömmel mutatjuk be nektek a Barka legújabb saját márkás fonalát, a Malmot! Ezt a nagyon kellemes fonalújdonságot nektek is meg kell ismernetek!

0
Tovább

Készítsük el saját hóesésünket!

A 100 horgolt hópehely című könyv megjelenése kapcsán közös horgolásra invitálunk Benneteket. Horgoljunk hópelyheket! facebook-csoportunkba szeretettel várunk mindenkit, akinek segítségre lenne szüksége a hópelyhek elkészítéséhez, szívesen osztaná meg kész hópelyhes munkáinak fotóját, inspirációt gyűjtene másoktól, vagy egyszerűen csak úgy érzi, horgolni jó, de közösen horgolni még jobb.

Tarts velünk, a bejegyzés végén meglátod, hogy megéri.

0
Tovább

Ingyenesen letölthető kötésminta: melengető őszi stóla

A kevesebb néha több, igaz ez a kötésben is, és mi sem bizonyatja ez jobban, mint Annás Szimpla V stólája. Mind a forma, mind a textúra minimalista, amit egy nemes alapanyagú fonallal tehetünk igazán különlegessé. A mohair és az alpaka szöszösségük miatt nagyon illenek hozzá, de más, vékonyabb fonalból is jól mutat. A fonalhoz ajánlott méretnél egy kicsit nagyobb tűvel kössük, ez szép esésű kelmét fog adni.


1
Tovább

Trendi kötés és horgolás – Schachenmayr My Mountain! (3. rész)

Schachenmayr My Mountain logó.jpgFolytatódik Schachenmayr My Mountain programunk cikksorozata! A korábbiak során megismerhetted programunk lényegét és a benne szereplő mutatós kötőfonalakat, megmutattuk a sapkakötés és -horgolás trendjeit, és a fantasztikus Schachenmayr original Lumio fényvisszaverő kötőfonalunkfelhasználásához remek ötleteket adtunk!

0
Tovább

Trendi kötés és horgolás – Schachenmayr My Mountain! (2. rész)

A 2014. január végén publikált 4. cikkünk bemutatta Neked Schachenmayr My Mountain programunkat, mely reményeink szerint felkeltette érdeklődésedet!

Ahogy leírtuk, a fiatalok körében egyre népszerűbbé váló sapkakötés és sapkahorgolás inspiráló, gyorsan és könnyen elkészíthető, szép végeredményt adó modelleket igényel.


Schachenmayr My Mountain logó.jpg

Lumio fényvisszaverő fonal (853x1280).jpg

0
Tovább

Hulahoppkarikás szőnyeg és barátai, avagy pólófonalas ötletek

Tegnap megtudhattátok, hogyan készül a pólófonal, ma pedig konkrét ötletekkel készültem, már ami a felhasználását illeti.

IMG_3551.png

0
Tovább

Hogyan készül a pólófonal?

Sok helyen találkozhattok a pólófonallal, ha valamilyen újrahasznosítós-varrós-fonós ötletet olvastok. Jó-jó, de tulajdonképpen mi is az? És persze hogyan készül? Ma ennek járunk utána, holnap pedig sorra veszem, hogy mi mindent készíthettek belőle.

tshirt yarn.jpg

0
Tovább

Bemutatkozás

"Szerintem bárki, aki elég indíttatást érez, hogy alkosson és ne elvegyen, tiszteletet érdemel."

(Kurt Cobain)

Kapcsolat a blog szerkesztőjével:
Vincze Eszter
kreablogger@gmail.com

HIRDETÉS

Hirdetés


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Közösség

Elismerések

Elismerések

Ajánló

Feedek