Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Tavaszi gyöngyfűzés

Pár hete már összeállítottam nektek egy gyöngyfűzős válogatást, amelynek sikerén felbuzdulva újabb ötletek után néztem. Jöjjenek hát a gyöngyfűzős tutoriálok minden mennyiségben, válogassatok kedvetekre!

gyöngyfűzés gyöngyékszer

0
Tovább

Báli szezon: romantikus ihletésű nyaklánc

Ezennel ünnepélyesen megnyitom a báli szezont a blogon, és nem is én lennék, ha nem ékszeres témával kezdenék. Azonban nem klasszikus gyöngyfűzéses ékszerről van szó -bár gyöngyök kellenek majd hozzá-, annál picit rafináltabb, közben mégis egyszerű. Az eredmény légies, bájos, és finom, valljuk be, kell néha egy kis romantika.

0
Tovább

Türkiz hullámok: DIY nyaklánc szalagból és pár szem gyöngyből

Kétségtelenül beköszöntött az nagybetűs ősz, de nálam a türkiz minden évszakban sláger. Egyszerűen nem tudom megunni. És bár az első gondolatom nekem is egy ősziesebb árnyalatú nyakék volt, de végül meggyőztem magam: nem csak én szeretem a türkizt, talán ti is fogjátok.

0
Tovább

Ékszerek pillangógyöngyből

Amikor először kaptam ilyen fura formájú gyöngyöket, nem igazán tudtam velük mit kezdeni. Semmi sem állt össze belőlük, de aztán rájöttem, hogy megint én bonyolítom túl. Hiszen egyszerűen egymás után sorba fűzve olyan csodaszépek, hogy nem kell különleges fűzésfajtákban gondolkodni.

0
Tovább

Nyereményjáték: Swarovski gyöngyökből készült nyaklánc keresi gazdáját!

Ahogy már pár napja beharangoztam, egy kis játékra invitálok most mindenkit! Sokat törtem a fejem, mi legyen a díj, és ezért kérdeztelek titeket Facebookon keresztül is, hogy minek örülnétek leginkább. Ott is és a szívemben is a gyöngyékszer győzött, végül pedig a fánkminta mellett döntöttem, hisz a visszajelzéseitek alapján a már korábban bemutatott türkiz színű nektek is nagyon tetszett. Ezt a lila változatot tegnap este készítettem el, úgyhogy még friss, ropogós, ma délelőtt pedig gyorsan le is fotóztam.

Íme:

0
Tovább

Még mindig fánk...

A legutóbbi posztom megírása után akaratlanul is Audrey oldalán kötöttem ki újra és újra. Biztosan ti is vagytok így néha, egyszerűen nem tudtam betelni azzal a csodálatos medállal. Nem sokkal később már a gyöngyeim között válogattam, találok-e színben passzoló darabokat megfelelő mennyiségben.

0
Tovább

Gyöngyfűzés: Tavaszi ékszerszett

Már sokkal korábbra terveztem ezt a mai posztot, de valahogy mindig akadt fontosabb és aktuálisabb téma. Fagyi árnyalatokban pompázó delica gyöngyökből készítettem, hiszen a mai, meglehetősen nyárias napon nektek is jár egy kis felfrissülés!

0
Tovább

Gyöngyfűzés - ékszerek befejezése, díszítése

A gyöngyfűzés ezen fázisát élvezem a legjobban, már minden összeállt, elkészült az ékszer, harmonizálnak a színek, ragyog minden gyöngyszem, felszereltem a kapcsot is... Valami mégis hiányzik. Ismerős? Ilyenkor veszem elő a kincseszsákomat (telis-tele fém díszekkel, apró csecsebecsékkel, egy-egy szem megmaradt gyönggyel) és kezdetét veszi az ékszer felékszerezése...

Szívek minden mennyiségben

0
Tovább

Bemutatkozás

"Szerintem bárki, aki elég indíttatást érez, hogy alkosson és ne elvegyen, tiszteletet érdemel."

(Kurt Cobain)

Kapcsolat a blog szerkesztőjével:
Vincze Eszter
kreablogger@gmail.com

HIRDETÉS

Hirdetés


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Közösség

Elismerések

Elismerések

Ajánló

Feedek