Ahogy már pár napja beharangoztam, egy kis játékra invitálok most mindenkit! Sokat törtem a fejem, mi legyen a díj, és ezért kérdeztelek titeket Facebookon keresztül is, hogy minek örülnétek leginkább. Ott is és a szívemben is a gyöngyékszer győzött, végül pedig a fánkminta mellett döntöttem, hisz a visszajelzéseitek alapján a már korábban bemutatott türkiz színű nektek is nagyon tetszett. Ezt a lila változatot tegnap este készítettem el, úgyhogy még friss, ropogós, ma délelőtt pedig gyorsan le is fotóztam.

Íme:

 

 

A lánc hossza 48 cm (kapoccsal), a medál átmérője pedig 3,7 cm (szóval nem pici). Lila teklagyöngyökből és szürke Swarovski kristályokból készült, egy kevés japán kásagyönggyel kiegészítve. Talán így kicsit könnyebb elképzelni, és még jobban meghozza a kedvet a játékhoz...

 

Maga a játék most indul és egész héten tart majd, vasárnapig (július 17-ig) várom a jelentkezéseket! A sorsolás július 18-án, hétfőn lesz.

A feladat pedig igazán egyszerű:

Három könnyű kérdést teszek fel (aki olvassa a blogot, tudni fogja, aki nem, az is könnyen megtalálja), a helyes válaszokat pedig a következő e-mail címre várom: 

szinesotletekblog@gmail.com

A levél tárgya "500" legyen, hiszen a játék apropója, hogy már több, mint 500 Facebook rajongóval büszkélkedhetek!

A kérdések:

1. Melyik településre visz az utam a Művészetek Völgye fesztiválon belül?

2. Ki volt a blog első vendégszerzője, azaz ki írta a Gyöngyszövő Szabadegyetem posztokat? 

3. A blog nyitóoldalán a bemutatkozás fülecskénél kinek az idézete olvasható?

 

Mondtam, hogy könnyű lesz. Tehát még egyszer, a három választ a fenti címre várom, a levél tárgya "500" legyen.

Sok szerencsét mindenkinek!