Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Te írsz naplót, de olyan igazi kézzel írottat, szépséges könyvecskébe?

Az internet világában egyre ritkább a papírra vetett gondolat, a személyes, titkos naplóírást kiszorítják a nyílt, online blogbejegyzések, amiken keresztül akár több ezer emberrel is megoszthatjuk gondolatainkat. Sőt, már a füzetbe írogatott vagy ragasztott ételreceptek helyett is egyre inkább az online receptes könyveket bújjuk.

0
Tovább

Öreg komód, nem vén komód - bútorfestés saját kezűleg

Sokféle olyan hobbitechnika létezik, amivel öreges, kopottas hatást tudunk elérni különféle felületeken. A Pentart repedést előidéző termékei lehetőséget adnak a választásra, hogy kisebb, nagyobb, szabályos, vagy szabálytalan repedést szeretnénk-e létrehozni. Az antikolópasztáknak köszönhetően pedig a repedések is különféle árnyalatokban emelhetők ki.

0
Tovább

Repessz és antikolj!

Tárgyak felületét öregíteni, kopottan patinás hatásúvá tenni többféleképpen is lehet. Most egy olyan repesztési és antikolási technikát mutatunk, amelynek eredményeképpen a tárgy felületén finom, hajszálrepedéshez hasonló rajzolat alakul ki.

1
Tovább

Húsvéti shabby chic

Kopott, repedezett, foltos, ugyanakkor elegáns, romantikus, ízléses, ez a shabby chic. A fehér, bézs, ekrü színeket felsorakoztató stílus manapság igen közkedvelt a lakberendezésben, ami a kreatív hobbi szerelmeseinek is kiváló terep arra, hogy lakásukat saját kezűleg öregített bútorokkal, kiegészítőkkel szépítsék.

0
Tovább

Bemutatkozás

"Szerintem bárki, aki elég indíttatást érez, hogy alkosson és ne elvegyen, tiszteletet érdemel."

(Kurt Cobain)

Kapcsolat a blog szerkesztőjével:
Vincze Eszter
kreablogger@gmail.com

HIRDETÉS

Hirdetés


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Közösség

Elismerések

Elismerések

Ajánló

Feedek