Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Tavaszcsalogató ötletek gyerekeknek

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. Ahogy peregnek a februári napok, egyre többször csillan meg a szürke felhőréteg alól a melengető napsugár, s ilyenkor már egyre jobban várjuk a tavaszt. Szabad délutánjainkon jólesik egy-egy tavaszcsalogató projekttel készülni a jóidőre, ehhez hoztunk ma néhány ötletet!

0
Tovább

Peóniacsokor krepp-papírból

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. A mai alkalommal egy gyönyörű tavaszi virágcsokor készítésébe avatunk be titetek, fogadjátok szeretettel.

0
Tovább

Csináld magad: ülőkés homokozó

Akinek kisgyermeke van, és olyan szerencsés, hogy kertes házban él, az tudja, mekkora öröm egy saját, külön bejáratú homokozó. Ma egy ügyes kezű apuka vagy nagypapa által sk kivitelezhető, többfunkciós, fullextrás megoldást hoztam, amely amellett hogy szuperül néz ki, rendkívül praktikus is, ilyet kívánok minden kisgyerkőcnek!

0
Tovább

10 tavaszi dekorötlet

Szerencsére idén nem kellett különösebben csalogatni a tavaszt, időben beköszöntött, napsugarai kényeztetik testünket lelkünket egyaránt. Ma néhány remek dekorációs ötletet mutatok, amellyel otthonunkat is a tavaszi díszbe öltöztethetjük.

1. Papírdália

Ajtódísznek vagy ablakba függesztve

0
Tovább

Különleges kerítések

A gyönyörű kertkapukról szóló bejegyzésem után most különlegesen kivitelezett kerítéseket gyűjtöttem. Mókás festések, izgalmas formák, ötletes alapanyagok, sok látnivalót hoztam mára!

Kezdjünk mindjárt virágba borult felületekkel!

0
Tovább

50 csodálatos kertkapu

Készüljön rusztikus öregedő fából, míves kovácsoltvasból, vagy éppen kiselejtezett kerti eszközökből, a gyönyörű kertkapuk vonzzák a szemet, szívesen nézegetjük őket. Beköszöntött a tavasz, ennek örömére készítettem a mai válogatást szebbnél szebb, inspiráló, gondolatébresztő kertkapukból.

14.jpg

2
Tovább

Húsvéti nyuszik papírgurigából

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. A mai alkalommal elérkeztünk a húsvét témaköréhez, papírgurigából készíthető tapsifüleseket hoztunk!

0
Tovább

Angry Birds tojások

Ma nem egy klasszikus tojásfestési technikát fogok mutatni, de nagy sikere lesz, pláne a gyerkőcök körében.

0
Tovább

Virágcsokor tojástartóból

A tojástartó az egyik legsokoldalúbban újrahasznosítható alapanyag a kézművesek körében. Készítettünk már képkeretet,vidám gyerekjátékokat, húsvéti pipiket, Valentin-napi szívet, tojástartó kakast cikláment és még világító füzért is. Ezúttal egy igazi tavaszi virágcsokor elkészítését mutatom meg!

0
Tovább

Tavaszhozó jácintok papírból

Ez a papírjácint nagyon hasonlít a tavaly bemutatotthoz, de ez a változat lényegesen kidolgozottabb, pont ezért tetszik ennyire. Asztaldíszként, ajtódíszre ragasztva is látványos, egy pillanat alatt napfényt és tavaszt varázsol majd mindenki szívébe.

0
Tovább

Tavaszcsalogató ablakdíszek

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. A mai alkalommal gyerkekekkel is könnyen elkészíthető, tavaszcsalogató ablakdíszeket mutatunk be.

0
Tovább

Ciklámen tojástartóból

A tojástartó az egyik legsokoldalúbban újrahasznosítható alapanyag a kézművesek körében. Készítettünk már képkeretet, vidám gyerekjátékokat, húsvéti pipiket, Valentin-napi szívet, tojástartó kakast és még világító füzért is. Virágkészítős ötletet még nem mutattam, holott erre a célra is remekül hasznosítható, látványos alkotáskat készíthettek belőle. Például cikláment.

0
Tovább

Tavaszváró tulipánok

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. A mai alkalommal a tavaszvárás jegyében tulipánokat készítünk!

0
Tovább

Tavaszváró hóvirágok

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. A mai alkalommal a tavaszvárás jegyében hóvirágokat készítünk.

0
Tovább

Varázsolj tavaszt az otthonodba!

A téli szürkeség február közepén már igencsak rátelepszik az emberre, ilyenkor gyakran vagyok én is fásult és tompa. Hiszen ki vagyunk már éhezve a napfényre, a színekre, az újjáéledő természet illataira. Néhány aprósággal azonban átlendülhetünk a mélyponton, csempésszünk egy kis tavaszt az otthonunkba és mosolyogjunk!

0
Tovább

25 last minute húsvéti ötlet

Tudom, hogy sokan hagyják az utolsó pillanatra az ünnepi készülődést, pláne, hogy a legtöbben a hólapátolással voltunk elfoglalva, nem pedig a piros tojásokkal. De még előttünk a hétvége, hoztam is 25 "utolsó pillanatos"ötletet, fogadjátok szeretettel!

last_minute_easter_ideas_1.jpg

0
Tovább

Tavaszhozó jácint papírból - 2. variáció

Ez már a második tavaszi jácintos ötlet, de annyira bájos, hogy mindenképpen meg szeretném osztani veletek is. Az elkészítése hasonlít a korábban bemutatottéhoz, de egy pici csavar van benne. Nézzük is!

123.jpg

0
Tovább

Gyönyörű virágok filcanyagból és papírból

Mára két virágkészítő tutoriált hoztam, jól jönnek a tavaszi és húsvéti dekorálás során. Szép kiegészítői lehetnek ajtódíszeknek, tavaszi koszorúknak, de akár vidám füzéreket is fűzhettek belőlük. Szárral készítve vázába is állíthatók.

21.jpg

0
Tovább

Tavasz - ezért szeretlek!

Nehéz fába vágtam a fejszémet, amikor elhatároztam, hogy megpróbálom egyetlen bejegyzésbe sűríteni mindazt, amit szeretek a tavaszban. Hiszen számomra ez a leginspirálóbb hónap, tele színekkel, szagokkal, madárcsicsergéssel, egyszóval mindazzal, amire egész télen csak sóvárogva vártam. Újjászületik a körülöttünk a világ, napokig lehet csodálni az apró változásokat, ahogy a napfény előcsalogatja a szunnyadó természetet.

d743ff245160f038050548179ccfd523 másolata.jpg

0
Tovább

Tavaszcsalogató ajtódíszek

Csalogassuk el azokat a napsugarakat egy kis tavaszi dekorációval. Kerülhetnek az ajtóra, lógathatjuk az ablakba is, mindenkit jókedvre fognak deríteni.

Textilvirágokkal

109_thumb_1.jpg

0
Tovább

Húsvéti tojásfüzér

Cérnatekerős megoldás áttört, muris tojások készítéséhez. Ha szerettek kutyulni (kutyulni jó!), próbáljátok ki, én pár éve készítettem hasonlót (csak azok karácsonyi gömbök voltak) egy csajos, kidumálós, dekorálós hétvégén, és remek kikapcsolódás volt.

0
Tovább

Tavaszváró ajtódíszek és koszorúk

Bizsereg már bennetek is a tavasz? Itt minden tiszta madárcsicsergés, elolvadt a hó, ragyogóan sütött a nap, még a szél sem vette el a kedvem. Egész délután mászkáltunk a parton, csodás volt végre napsütésben ácsorogni, és igaz, hogy nyakig sárosak lettünk, de komolyan mondom, még ennek is örültem.

Koszorúkat, ajtódíszeket pedig a tavasz beköszöntével is szoktam csinálni, annyira más érzés úgy hazaérkezni, hogy ott függ az ajtón valami kedves, színes, vidám holmi, ez még egy igazán fárasztó nap végén is mosolyt csal az arcomra.

0
Tovább

Programajánló: Tavaszváró húsvéti hímesek

 

A közel háromszáz darabból álló, tojáshímzők munkáit bemutató tárlat a Népi Iparművészeti Gyűjtemény hímes tojás kollekciójából nyújt ízelítőt. A tárlat hazánk jeles néprajzi tájainak motívumkincseit a különböző technikákkal díszített alkotásokon keresztül mutatja be. A berzselt, karcolt, írott, maratott, drótozott, pingált és áttört tojások mellett idén patkolt strucc-, lúd- és tyúktojásokat is láthatnak az érdeklődők.

Látogatható 2011. ápr. 30-ig.

Részletekért  ide kattints!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0
Tovább
12
»

Bemutatkozás

"Szerintem bárki, aki elég indíttatást érez, hogy alkosson és ne elvegyen, tiszteletet érdemel."

(Kurt Cobain)

Kapcsolat a blog szerkesztőjével:
Vincze Eszter
kreablogger@gmail.com

HIRDETÉS

Hirdetés


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Közösség

Elismerések

Elismerések

Ajánló

Feedek