Kíváncsi vagy, milyen kiváló minőségű kötő- és horgolófonalak érhetők el kedvező áron? Regisztrálj hírlevelünkre, hogy első kézből értesülhess aktuális ajánlatainkról, és kivételes áron juthass hozzá prémiumkategóriás fonalainkhoz!

Te is a kötés szerelmese vagy? Szeretnéd, hogy a munkáid ne csak a kézügyességednek köszönhető szépségük miatt, hanem az alapanyagukból adódóan is értéket képviseljenek? A Barka kínálatában elsősorban természetes összetételű fonalak szerepelnek.

Örömmel jelentjük be, hogy az újonnan feliratkozó érdeklődők, valamint a a régi regisztrált vásárlóink között is most egy-egy 5000 Ft értékű ajándékutalványt sorsolunk ki.

Regisztráláshoz kattints a www.barkafonal.hu oldalra, ahol fonalkülönlegességeinkről, kézimunkakönyveinkről és tanfolyamainkról is bővebben olvashatsz.

Nyereményjátékunk 2015. január 23-tól február 1-je éjfélig tart. Aki ez idő alatt iratkozik fel hírlevelünkre (vagy már korábban feliratkozott), az részt vesz sorsolásunkon. A nyertesek nevét a www.barkafonal.hu oldalon tesszük közzé, és email-ben is értesítjük őket.
Sok szerencsét kívánunk!