A mai naptól az Ünnepi Könyvhéthez kapcsolódóan egy szuper akciót indít útjára a Cser Kiadó, méghozzá igazán nekünk való, csábító könyvnyereményekkel! Nézzük is a részleteket gyorsan!

 

A játék menete

A mai naptól a 10 napon át  (2015. június 4-től 2015. június 14-ig) tartó akció keretében csodás könyvnyeremények várnak gazdára. A nyereményjátékban mindenki részt vesz, aki a Cser Kiadó hírlevelére újonnan iratkozik fel, azaz a megadott játékidőn belül. 

A hírlevélre ide kattintva lehet feliratkozni: Cser Kiadó hírlevél

Megjegyzés:

Kérjük, figyeljenek az adatok pontos megadására! Hibás e-mail cím megadása esetén a visszaigazoló e-mailt nem tudjuk elküldeni, és a regisztráció érvénytelen lesz!

A hírlevelekből heti rendszerességgel értesülhetünk a kiadó könyújdonságairól és akcióiról. A Cser Kiadót pedig ugye nem kell bemutatnom senkinek? Többféle területen (műszaki, megújuló energia, sport, gasztronómia, életmód, lakberendezés stb.) találkozhatunk a nevével, ezek mellett pedig messze a legtöbb kreatív és kézimunka témájú könyvet köszönhetjük nekik.

A nyereményről

A szerencsés nyertes három tetszőleges kötetet választhat a kiadó teljes kreatív témájú kínálatából (Színes Ötletek és Fortélyok sorozat).

És még nincs vége!

A már meglévő, régi hírlevél-feliratkozókról sem feledkeznek meg, az akció végén közöttük is kisorsolnak egy nyertest, aki ugyanúgy választhat három kreatív kötetet! Ezt pedig igazán figyelmes gesztusnak tartom!

Nekem most már nincs más dolgom, mint minden blogolvasómat bíztatni az akcióban való részvételre, ilyen pompás nyereményekért igazán megéri!

A nyerteseket a kiadó email útján értesíti, illetve itt a blog felületén megosztjuk az eredményhirdetést!

Ha tetszett és a bejegyzés, és hasznosnak találtad, kérlek oszd meg ismerőseiddel, hogy ők is értesülhessenek róla!