Pár héttel ezelőtt mutattam nektek egy gyönyörű bútorátalakítást, amelyben két régi székből készült egy pad. Ez is hasonlóképpen szemet gyönyörködtető ötlet, tökéletes példa arra, hogy miért is ne mondjuk le feltétlenül régi bútorainkról.

Ez a bútor persze klasszikusn ágykeretként is gyönyörű, de sokszor hozhatja úgy az élet, hogy bármilyen szép is egy bútor, egyszerűen fölösleges, nincs elég hely, ám a szívünknek kedves tárgytól mégsem szeretnénk megválni. Ebben az átalakításban is pont az tetszik, ami a múltkoriban is, hogy sikerült a bútor stílusát megőrizni, más funkcióval új életre kelteni, megfelelő környezetbe helyezni. 

Gondolatébresztő, inspiráló formájú lett, és a színe is fantasztikus. Aki bútorfestésben, bútorátalakításban gondolkodik, azoknak ez az ötlet is hasznára válhat.

A kopottas külsőt sötét színű wax segítségével vagy visszacsiszolással is elérhetjük, én az utóbbi technikában nagyobb örömömet lelem. A lényeg talán pont az, hogy az ágykeret szépsége tovább ragyoghat egy újragondolt bútoron belül, ezért ne mondjuk le a régi régi bútorainkról, csodákat lehet műveli velük.

Bútorfestéshez ajánlom nektek a vízbázisú Dekor Paint Softmagyar fejlesztésű festéket, amely elérhető áron, garantált minőségben minden igényt kielégít az otthoni kisbútorok festéséhez, dekorálásához.

Forrás: fab art

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a Színes Ötletek Facebook-csoportjához, hogy a következőről se maradj le.

Ha még több ötletre szomjazol, kövess minket a Pinteresten is.