Márkatörténelem

coats logo2.gif

A Coats Crafts egész Európában ismert és kedvelt kötőfonal márkája, Schachenmayr, hosszú és sikeres történelemre tekint vissza. 1817-ben járunk, amikor a németországi Salachban, Johann G. Kolb elindította a fonalak gyártását üzemeiben – Salach napjainkban is a Schachenmayr márka, a termékfejlesztés és európai marketing, központja.

1.jpg

1824-ben csatlakozott a virágzó vállalathoz Leonhardt Schachenmayr, miután feleségül vette Kolb úr idősebbik leányát. Újító szellemű fonalgyártó eljárások alkalmazása és kimagasló minőségű termékek fűződnek nevéhez, melyek révén létrehozta az első európai fonalmárkák egyikét.

1871-ben kapta meg a vállalat a Schachenmayr, Mann & Cie nevet. A Schachenmayr márka, mely 1984 óta képezi a Coats Crafts tulajdonát, egyike a legmeghatározóbbaknak a kötőfonalak csodálatos világában.

Nagy megbecsülésnek örvend világszerte a kötés szerelmeseinek körében, egyesíti magában a minőséget, a kreativitást és a megunhatatlan sokszínűséget, melyek örömtelivé teszik a kötés minden egyes pillanatát.

2.jpg

A Schachenmayr márka garancia a tökéletes végeredményre, kortól és nemtől függetlenül szinte bárki megtalálhatja kínálatában a számára legtetszetősebb fonalat!

A 2012-13-as őszi-téli szezon sztárjai:

A Schachenmayr kínálatából figyelmedbe ajánljuk az őszi-téli szezon két egyedi kötőfonalát, amelyek 1-1 gombolyagjából szinte bármilyen ruházathoz hordható, könnyen és gyorsan megköthető sál készíthető – ezek a fonalak címkéin láthatóak!

Schachenmayr Argentina és Schachenmayr Frilly – dobd fel ruházatod, vagy készítsd el ajándékba szeretteidnek a divatos sálakat!

121.jpg

Hogyan?

A szaküzletekben segítséget nyújtanak a kereskedők az elkészítéshez, mely kezdő kötők számára is kivitelezhető! Az Internet világában a Youtube videó-megosztó oldalon a fonalak nevét beírva oktatóvideók várnak! A fonalak címkéjének belső felén olvasható útmutató elérhető honlapunkon!

Hasznos linkek:

Coatscrafts.hu

Coatscrafts.com

Termékek

A Coats honlapon a fonalaknál kattintson a fonalikonokra!