A 2013 év végén publikált 3 cikkünk után ismét jelentkezünk, hogy folytassuk Schachenmayr My Mountain logó.jpgcikksorozatunkat 2014-ben is – bemutatjuk Schachenmayr original kötőfonalainkra épülő új programunkat. A Schachenmayr egy előremutató márka, mely elkötelezett a fiatal közönség megszólítása iránt is. Ezt az irányvonalat képviseli új My Mountain programunk.

Az új trendek értelmében a fiatalok körében egyre népszerűbbé váló sapkakötés és sapkahorgolás inspiráló, gyorsan és könnyen elkészíthető, szép végeredményt adó mintákat és modelleket igényel. My Mountain programunk lényege, hogy minél jobban megfeleljünk e követelményeknek!

My Mountain 1.jpg

A program a kezdetekben az imént vázolt trend követőit divatos sapkakollekciókkal szólítja meg, ezekhez kötődően természetesen nagyszerű termékekkel – Schachenmayr original kötőfonalakkal.

collage.jpg

A jövőben a My Mountain mintakollekciók ki lesznek bővítve a közönség számára vonzó szabadidőruházatokkal – mint például vastag, mintás zoknik a Schachenmayr Regia kötőfonalakkal, divatos sálak, körsálak és kesztyűk a Schachenmayr original és select kínálat szebbnél-szebb termékeivel. Mindez nem csak a hideg hónapokra, hanem a tavaszi-nyári szezonra is érvényes!

A My Mountain program folyamatosan ösztönzést ad ahhoz, hogy Te is kedvet kapj vagy épp új ötleteket találj kötéshez és horgoláshoz a kiváló Schachenmayr kötőfonalakkal, feldobd mindennapokban használt- vagy szabadidős ruházatodat, és megmutasd kreativitásodat!

Ízelítőül, kedvcsinálónak tekintsd meg az alábbi rövid videót:

 

My Mountain programunkban országszerte jelenleg mintegy 50 partnerüzlet vesz rész, ahol találkozhatsz a My Mountain programhoz biztosított mintafüzeteinkkel és magyar nyelvű leírásainkkal, a minták elkészítéséhez szükséges Schachenmayr original kötőfonalakkal és további ötletekkel, figyelemfelkeltőkkel.

Keresd a My Mountain üzleteket és érdeklődj a programról!

Hamarosan folytatjuk!

Látogass el honlapunkra is!

www.coatscrafts.hu