Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Antikolás másképpen

Az antikolásnak többféle technikája létezik, ezekről ITT és ITT már olvashattatok. Most egy olyan megoldást mutatunk, amivel több lépésben, mégis egyszerűen alakíthatunk ki rusztikus hatású felületet.

0
Tovább

Antikolt felület Vintage Effect Mediummal

Korábban már mutattunk nektek egy technikát arra, hogyan lehet gyertyaviasz segítségével kopottas felületet elérni: IDE kattintva meg is nézhetitek. A gyertyaviasz alkalmazását viszont felváltja a Vintage Effect Medium, amivel sokkal könnyebben is lehet dolgozni!

0
Tovább

Te írsz naplót, de olyan igazi kézzel írottat, szépséges könyvecskébe?

Az internet világában egyre ritkább a papírra vetett gondolat, a személyes, titkos naplóírást kiszorítják a nyílt, online blogbejegyzések, amiken keresztül akár több ezer emberrel is megoszthatjuk gondolatainkat. Sőt, már a füzetbe írogatott vagy ragasztott ételreceptek helyett is egyre inkább az online receptes könyveket bújjuk.

0
Tovább

Öreg komód, nem vén komód - bútorfestés saját kezűleg

Sokféle olyan hobbitechnika létezik, amivel öreges, kopottas hatást tudunk elérni különféle felületeken. A Pentart repedést előidéző termékei lehetőséget adnak a választásra, hogy kisebb, nagyobb, szabályos, vagy szabálytalan repedést szeretnénk-e létrehozni. Az antikolópasztáknak köszönhetően pedig a repedések is különféle árnyalatokban emelhetők ki.

0
Tovább

Régi tálca új ruhája

Hogyan lehet egy régi, unalmas tálcából stílusos antik hatású tálcát készíteni? Nem olyan nehéz a dolog, és nincs is szükség sok alapanyagra! Nézzünk hát szét a padláson, szekrény mélyén, vagy bolhapiacon, szerezzük be a megfelelő darabot és lássunk munkához, hogy aztán ilyen szép tálcáról fogyaszthassuk a délutáni habos kávénkat!

0
Tovább

Csináld magad: kerámiakaspó különleges díszítéssel

Most egy olyan kaspódekorációt mutatunk nektek, amiben többféle technika is ötvöződik, elkészítése mégis nagyon egyszerű! Egyetlen dolgot kell csak betartanunk: a száradási időt! Legyünk tehát türelmesek, a végeredmény miatt mindenképpen megéri...

0
Tovább

Repessz és antikolj!

Tárgyak felületét öregíteni, kopottan patinás hatásúvá tenni többféleképpen is lehet. Most egy olyan repesztési és antikolási technikát mutatunk, amelynek eredményeképpen a tárgy felületén finom, hajszálrepedéshez hasonló rajzolat alakul ki.

1
Tovább

Napló szecessziós stílusban

Amikor megkaptam, már tudtam, hogy soha egy betűt sem merek majd belefirkálni. Ez annyira nemes, finom, lágy és kecses...

0
Tovább

Karácsonyi ajándékötletek - scrapbooking

Idén biztos, hogy nem interneten rendelek fotókönyvet ajándékba, szerencsére már több időm van kézzel készített albumot gyártani, és ez mennyivel szebb...

0
Tovább

Bemutatkozás

"Szerintem bárki, aki elég indíttatást érez, hogy alkosson és ne elvegyen, tiszteletet érdemel."

(Kurt Cobain)

Kapcsolat a blog szerkesztőjével:
Vincze Eszter
kreablogger@gmail.com

HIRDETÉS

Hirdetés


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Közösség

Elismerések

Elismerések

Ajánló

Feedek