Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Hímzőfonalas tekert tojások

A facebook rajongói oldalon nagy sikere volt idén a hímzőfonalas tojásoknak. Sokan kérdeztétek is, hogy hogyan készülnek. Most lépésenként mutatom meg egy egyszerű "cérnás" tojás készítését!

bakers twine eggs tutorial 5.jpg

0
Tovább

Gyönyörű virágok filcanyagból és papírból

Mára két virágkészítő tutoriált hoztam, jól jönnek a tavaszi és húsvéti dekorálás során. Szép kiegészítői lehetnek ajtódíszeknek, tavaszi koszorúknak, de akár vidám füzéreket is fűzhettek belőlük. Szárral készítve vázába is állíthatók.

21.jpg

0
Tovább

Tavaszi váza felturbózva

Egyszerű, kidobásra szánt alapanyagokból és egy kevés felszeletelt faágból is készíthettek különleges tavaszi vázát. Igazán üde látvány!

NH-JA09-wood-slice-two-close-up-alt.jpg

0
Tovább

Csináld magad: álmaid szemmaszkja

Ezt az álomszép szemmaszkot hiszitek vagy sem, de egyszerű elkészíteni, és szerintem, simán felveszi a versenyt az üzletekben sokszor horror áron kapható társaival. Elkészíthetitek magatoknak, vagy a gyerkőcnek is a farsangi bulira. Saját elképzeléseitek alapján át is alakíthatjátok, ha már az alapelvet ismeritek. Nézzük meg, hogyan készül!

75646468713235986_aT3JYHDr_c.jpg

0
Tovább

Különleges ajándékcsomagolási technikák (X)

Elérkeztünk sorozatunk utolsó bejegyzéséhez, amelyben különleges ajándékcsomagolási technikákat gyűjtöttem nektek. Aki esetleg lemaradt a korábbi bejegyzéseimről, azoknak emlékeztetőül (az elolvasáshoz katt. a szövegre): Csináld-magad ajándékdobozok, és Masnitrükkök csomagoláshoz.

gift wrapping.jpg

Kisebb méretű gömbökkel nagyon látványossá tehetitek a csomagolást, egy egyszínű papírral tökéletes párost alkotnak.

0
Tovább

Csináld magad karácsonyfadíszek (X)

Egyszerű, a háztartásban is fellelhető hétköznapi alapanyagokból is készíthető gyönyörű karácsonyfadísz. Persze néhány nélkülözhetetlen eszközre és alapanyagra is szükség lesz (csillám, jóféle ragasztó, anyagmaradékok, újrahasznosítható dolgok stb.), de az eredmény dicséretet érdemel majd. Tartsatok velem ma is!

1. Villanykörte díszek

249598004319739870_S0gbi4Nm_c.jpg

0
Tovább

Gyertyadíszítés egyszerűen

A hétköznapi tömbgyertyákat otthon is különlegessé varázsolhatjuk egészen egyszerű módon. Nézzétek, mit hoztam mára!

IMG_0659.JPG

0
Tovább

Tökös dekorációk kültérre

A benti tökdíszekről már volt szó a hét első felében, és úgy gondolom, hogy alaposan körüljártuk a témát. Ideje kimerészkednünk az udvarra/erkélyre/teraszra, mert rengeteg ötletet hoztam!

126382333263489746_r6di35ly_c.jpg

0
Tovább

Nyári papucstuning

Miért költenél vagyonokat évről évre az épp aktuális trendeknek megfelelő, divatos papucsokra, nyári cipellőkre? Egy kis kreativitással magad is készíthetsz igazán egyedi és stílusos lábbelit, méghozzá otthon is hozzáférhető anyagokból, maradékokból, gyöngyszemekből stb.

1. Romantikus, gyöngyös

052012-beaded-flip-flops-feature01.jpg

0
Tovább

Tavaszváró ajtódíszek és koszorúk

Bizsereg már bennetek is a tavasz? Itt minden tiszta madárcsicsergés, elolvadt a hó, ragyogóan sütött a nap, még a szél sem vette el a kedvem. Egész délután mászkáltunk a parton, csodás volt végre napsütésben ácsorogni, és igaz, hogy nyakig sárosak lettünk, de komolyan mondom, még ennek is örültem.

Koszorúkat, ajtódíszeket pedig a tavasz beköszöntével is szoktam csinálni, annyira más érzés úgy hazaérkezni, hogy ott függ az ajtón valami kedves, színes, vidám holmi, ez még egy igazán fárasztó nap végén is mosolyt csal az arcomra.

0
Tovább

Farsangi álarc Tim Burton világából

Ezt az álarcot a zseni és a jó értelemben vett őrült, Tim Burton filmjeinek lélekromboló környezete, sötét képi világa, és groteszk, torz, de mégis szerethető figurái ihlették.

0
Tovább

Arcfestés farsangra gyerekeknek

A gyerekek különösen élvezik az ilyesmit, hiszen pillanatok alatt bohóccá, robottá vagy éppen hercegnővé változhatnak. Farsang idején különösen nagy élmény nekik, hiszen kitűnhetnek a többiek közül, és a jelmezükkel is könnyedén összhangba hozhatjuk. Az arcfesték sem számít már különlegességnek (drogériákban is beszerezhető), használata pedig semmivel sem bonyolultabb a napi sminkelésnél.

0
Tovább

Stílusos ötletek ajándékcsomagoláshoz

Vajon eleve egymásnak van rendelve a jellegtelen nátronpapír és páratlan szépségű selyemvirág? A válasz egyszerű, IGEN!

0
Tovább

Adventi koszorú sálba burkolva

A mai bejegyzésben ismét egy rendhagyó adventi koszorút tartogatok, ezúttal pihe-puha sálba bugyolálva.

0
Tovább

Hangulatos gyertyák a szecesszió jegyében

A gyertyaöntés korántsem olyan bonyolult, mint azt elsőre gondolnánk. A mai bejegyzésben részletesen megismerkedhettek a fortélyokkal, de a kevésbé vállalkozó kedvűek a kész gyertyák díszítését is elsajátíthatják.

0
Tovább

Tökbuli

Bebizonyosodott, amit úgyis sejtettem tegnap. Nem érdemes az utolsó pillanatra hagyni a tökök beszerzését. Nem lehetetlen, de nem is túl kellemes. Fél napos bicajozás a városban (felváltva az emberemmel), és hurrá, van is három használható példány a konyhaasztalon.

Akkor vágjunk is bele!

0
Tovább

Különleges dekorációk tökből

Kitaláltátok már, milyen dekorációval készültök Halloweenra? Nekem már szépen körvonalazódik a tervem, csak még tököt nem volt időm beszerezni. Úgyhogy drukkoljatok, hogy holnap még sikerüljön kifognom egy last minute akciót a szupermarketben, és legyen készleten legalább kettő nem túlságosan elrohadt tököcske (ma a zöldségesnél már csak ilyen példányokkal találkoztam). Addig is, gyűjtöttem pár ötletes, vidám variációt inspirációképpen. Nektek melyik jön be leginkább?

0
Tovább

Villámgyors őszi koszorú

Ha nincs túl sok időd az őszi dekorációval bíbelődni, de azért legbelül ott motoszkál a gondolat, hogy mégis összedobnál valamit, ráadásul a szemednek is jól esne egy az évszakhoz illő hangulatos kis dísz, akkor ezt a csecse koszorút neked találták ki.

0
Tovább

Őszi hangulatok: Pulóveres vázák

Mi mindenre lehet jó egy megunt kötött pulcsi? Vissza lehet fejteni a fonalat -ahogy én is tettem gyermekként-, és körmöcskén több méter kukacot szőni belőle. A praktikusabbak portörlésre használják, én pedig arra, hogy a kutya fekhelyét komfortosabbá tegyem. Pedig készülhet belőle egy kényelmes és divatos garbó is valamelyik vázátoknak. Vagy mindegyiknek.

0
Tovább

Heti kedvenc: Gyönyörű füzetdekorációk

Erre a hétvégére ezeket a tényleg gyönyörű és roppant egyszerűen elkészíthető füzetdíszítéseket ajánlom nektek. Megint az van, hogy a legegyszerűbb dolgok a legjobbak. Nagy kár, hogy a gimiben nem jutott eszembe szalagot csomózni a füzetek spiráljára, mert bombajól néz ki.

0
Tovább

Tolltartó cipzárból

Még mindig rá vagyok kattanva a cipzáros cuccokra, és most a nagy iskolakezdéses hajrában még aktuális is lehet ez az irtó helyes tolltartó. Nagyrészt cipzár az egész, némi anyaggal (vagy szélesebb szalaggal) toldva.

0
Tovább

Diszkógömb váza

 Egy igazán egyszerű ötlet, amely nagyjából két perc alatt kivitelezhető, és megdöbbentően látványos! Egy gömbölyded vázába tölcsér segítségével önts egy jó nagy adag flittert és töltsd tele vízzel. A flitterek egy része lebegni kezd, a többi pedig a váza alján marad.

Attól függően, hogy milyen virágot teszel bele, a hatás lehet csillogóan látványos...


 

 

... vagy visszafogott, finom és elegáns!

 

Forrás: Sania Pell

 

0
Tovább

Heti kedvenc: Hangulatos gyertyák kagylóhéjból és csigaházból

A héten találtam urban:eve oldalán néhány roppant egyszerű ötletet arra, hogy mire használhatjuk a tengerpartról hazahozott kagylóhéjakat és csigaházakat. De persze hazai édesvizeinkben is bukkanhatunk kincsekre, készítsetek belőle ti is hangulatos gyertyákat, gyönyörűen fog mutatni a teraszon vagy erkélyen!

via

0
Tovább

Martha Stewart ajándékötletei anyák napjára

A nemzetközileg ismert és elismert televíziós személyiséget, Martha Stewartot senkinek sem kell bemutatnom. Amellett, hogy mindenhez ért (süt-főz, varr, lakberendez, kertészkedik), egy egész birodalmat épített fel. Könyvei, magazinjai és tévés műsorai szépen ívelő karrierjének ékes bizonyítékai, melyet még 2004-es börtönben töltött hónapjai sem igazán tudtak megtépázni. Engem ugyan kicsit zavar ez a mindenhez remekül értő házitündér-szerep, mert mintha kicsit túl tökéletes lenne, de kétségkívül ez a sikerének záloga. A szinkronhangját is lecserélték időközben, de erről legkevésbé ő tehet. Körülnéztem háza táján, dekorációs ötletekben tényleg tökéletes.

0
Tovább

Ravasz tavaszi csokor

A mai ötletet az American Crafts oldalán találtam, ez magyarázat lehet a kólásdobozra, ellenben a virágok nagyon helyesek és sosem hervadnak el.

0
Tovább

Bemutatkozás

"Szerintem bárki, aki elég indíttatást érez, hogy alkosson és ne elvegyen, tiszteletet érdemel."

(Kurt Cobain)

Kapcsolat a blog szerkesztőjével:
Vincze Eszter
kreablogger@gmail.com

HIRDETÉS

Hirdetés


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Közösség

Elismerések

Elismerések

Ajánló

Feedek