Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Elképesztően jó kartonjátékok gyerekeknek

A téli hidegben a szabadidős lehetőségeink olykor korlátozottak, így a gyerekek több időt töltenek otthonunk melegében, s ilyenkor bizony le kell kötni őket. Nekünk felnőtteknek is remek kikapcsolódást nyújtó időtöltés (akár a gyermekek bevonásával is) szimpla kartondobozokból alkotni játékokat, amelyek aztán gyermekeinknek is kedvencei lehetnek.

újrahasznosítás kartondoboz gyerekjáték kartonjáték

0
Tovább

Csináld magad: kartondobozból fantasztikus játékok

A kartondoboz remek újrahasznosításra váró alapanyag, pompás szezonális gyermekjátékokat fabrikálhatunk belőle. Tapasztalataim alapján a tervezgetésben és a munkálatokban is örömmel veszik ki a részüket a srácok, tehát hajrá!

nyár karton kartondoboz újrahasznosítás

0
Tovább

Bájos ötlet: szívhez szóló üzenetek gyufásdobozban

A téli borongásban sokszor még felkelni is nehezünkre esik, a munkáról, napi rutinokról már nem is beszélve. Ne hagyjuk, hogy erőt vegyen rajtunk a kedvetlenség, inkább aranyozzuk be a környezetünk hétköznapjait, s meglátjátok, a kedvesség nem marad viszonzatlan. Ez a bájos kis semmiség igazán egyszerű ötlet, mégis sokkal több, mint elsőre látszik. Készítsétek el ti is a személyes jókívánságaitokat a számotokra fontos embereknek, mert egy gyufásdoboznyi szeretetre mindenkinek szüksége van!

gyufásdoboz üzenet DIY csináld magad

0
Tovább

Nagyszerű ötletek tetra pak dobozokból

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. Sokunk háztartásában gyakori hulladékok a különféle tejes illetve gyümölcsleves dobozok. Ezeket a szelektív hulladékgyűjtésen túl kreatív tevékenységekhez is felhasználhatjuk, máris mutatjuk a szuper ötleteket!

Get those old Milk Cartons or Juice Cartons and GET CRAFTY!! Over 25 great ideas here to inspire you!

1
Tovább

Teásdobozból díszdobozka

A téli időszakban általában több teát fogyasztunk, és ezzel együtt gyorsabban ürülnek ki a teásdobozok is. Vannak nagyon jól záródó darabok is, ezeket ne dobjuk ki, inkább hasznosítsuk újra!

0
Tovább

Lámpások konzervdobozból

pentart lámpás újrahasznosítás konzervdoboz

Régóta foglalkoztatott ez a téma, mindig is szerettem volna ilyen lámpásokat készíteni. A hosszú téli estéken újra előszedtük kislányommal a témát, és azonnal kedvet is kaptunk az alkotáshoz.

pentart lámpás újrahasznosítás konzervdoboz

0
Tovább

Antikolt felület Vintage Effect Mediummal

Korábban már mutattunk nektek egy technikát arra, hogyan lehet gyertyaviasz segítségével kopottas felületet elérni: IDE kattintva meg is nézhetitek. A gyertyaviasz alkalmazását viszont felváltja a Vintage Effect Medium, amivel sokkal könnyebben is lehet dolgozni!

0
Tovább

Ékszerdoboz 3D díszítéssel és decoupage technikával

Az ékszereknek, kiegészítőknek, vagy egyéb apróbb csecsebecséknek mindig kell egy doboz! Olyan, ami jól mutat a komódon, a fürdőszobában, vagy épp a szekrény polcán, amit szívesen nyitogatunk nap mint nap. Akár ajándékba adjuk, akár magunknak készítjük, a sikerélmény garantált lesz!

0
Tovább

Elegáns dobozka csecsebecséknek

Ismét egy olyan dolgot mutatunk Nektek, amit kezdők is bátran kipróbálhatnak, mert nem bonyolult, viszonylag hamar elkészíthető, a végeredmény pedig nagyon elegáns, ajándéknak is ideális.

0
Tovább

Ajándékozz szívvel-lélekkel…

A saját kézzel készített ajándékokban mindig benne van a törődés, a kreativitás és az idő, amit az elkészítésével töltünk... Mutatunk Nektek egy olyan - minden szülinapi, névnapi alkalomhoz illő - ötletet, ami bár aprólékos munkát igényel, mégis másfél óra alatt összerakható. Ez egy helyes kis sütisdoboz, egy hozzá passzoló üdvözlőkártyával.

0
Tovább

Jelmezötletek kartondobozból

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. Immár beköszöntött a farsangi időszak, mi pedig igyekszünk jobbnál jobb jelmezötleteket szállítani nektek.

Airplane-Costume-2.jpg

0
Tovább

Dobozba zárt emlékek: 3D-s képek saját kezűleg!

Én emlékdoboznak hívom, bár nem ez a legjobb szó rá, mert tulajdonképpen nem egy klasszikus dobozról van szó, sőt épp az a lényege, hogy az összegyűjtött kis tárgyak jól láthatók. Remekül rendszerezhetjük így életünk fontos emlékeit (nyaralás, babakori apróságok, esküvő stb.), kiakaszthatjuk a falra, így bármikor mosolyt csal majd az arcunkra.

baby shadowbox.jpg

0
Tovább

10 szuper játék kartondobozból

Pritt_KK_0208_Fejlec.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles napokhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik majd. Kartondoboz szinte mindig akad otthon, az interneten pedig jobbnál jobb ötleteket találhatunk a felhasználásukra. Egy-egy játék megtervezése és elkészítése közös öröm, hiszen gyermekünkkel együtt állíthatjuk össze és festhetjük ki a megálmodott játékot.

1. Rózsaszín álomvilág

SETUP-1-1.jpg

0
Tovább

Ajándékdobozok saját kezűleg (X)

Lassan a karácsonyi készülődés hajrájához érkezünk, azaz eljött többek között az ajándékok becsomagolásának is az ideje. Ha ebben is egyedi szeretnél lenni, valami különleges, saját kezűleg készített kreációval lepnéd meg a szeretteidet, akkor jó helyen jársz. Ma csináld magad ajándékdobozokat mutatok, de a hét során lesznek még ötletek ajándékcsomagoláshoz, és a tökéletes masnit is megpróbáljuk elkészíteni.

snowflakebox1.jpg

0
Tovább

25 nagyszerű ötlet kartondobozból gyerekeknek

Filléres ötletek gyerekjátékok készítéséhez különféle papírokból: kartondobozból, cipősdobozból, papírzsepis dobozból és WC-papír gurigából. Ezek között minden srác talál kedvére valót.

Nálunk is vannak olyan délutánok, amikor se a gyerek, se mi nem tudunk magunkkal mit kezdeni, na ilyenkor van itt az alkalom egy közös barkácsoláshoz. És utána is leköti őket... egy darabig, utána pedig jöhet a következő ötlet megvalósítása. 

Cardboard-Box-Ideas.jpg

A kép forrása: Boys germs

További források:

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz te is a Színes Ötletek Facebook-közösségéhez, hogy a következőről se maradj le.
Ha még több kreatív ötletere szomjazol, kövess a Pinteresten is!

0
Tovább

Nyomtatható húsvéti dobozka - ingyenesen letölthető

 Böngészés közben találtam ezt az ingyenesen letölthető dobozkát (nem csak nyomtatásra, később sablonnak is szuper), és úgy megörültem neki, mert mostanában nagyon ritkán bukkanok valami használhatóra ilyen témában.

Hát, nem édes?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A dobozt innen, Melissa Esplin oldaláról tudjátok letölteni.

Hogyha sablonként használjátok, nézzétek meg az itt található meseszép papírokat, ezekből is kivághatjátok a dobozt, csodás lesz a végeredmény.

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz te is a Színes Ötletek Facebook-közösségéhez, hogy a következőről se maradj le.

0
Tovább

Valentin-nap: szerelmes üzenetek 365 napra

Tudom, hogy nagyon sokan fanyalognak a Valentin-nap hallatán, és sokszor hallom azt is: "az évnek ne csak ezen az egy napján szeressük egymást", meg hogy "én ugyan nem tartok semmilyen amcsiktól importált ünnepet". Én egyáltalán nem vagyok ellene, hogy megismerjem más nemzetek kultúráját és szokásait, és ettől még nem szorítom háttérbe a mi létező, saját hagyományainkat sem. Ez a bejegyzés fanyalgóknak is szól, talán pont ma enyhül meg a szívük.

0
Tovább

Karácsonyi díszdoboz

Ma befejeztem az ajándékvásárlást, hurrá! Nincs több tömeg, várakozás, kígyózó sorok, végre nem kell üzletek közelébe mennem. Már csak a csomagolás van hátra, és nekem ez legszebb része, imádok csomagolni. Elengedhetem a fantáziámat, ilyenkor hajtogatok, vágok, ragasztok, masnit kötök egész nap.

0
Tovább

Erika doboza

A babavárás utolsó hónapjait úgy képzeltem, hogy boldogságfelhőben úszva varrogatok, hímezgetek az én kicsikémnek, aztán meg babaszobát dekorálok, festek, és rózsaszín masnival átkötöm az egészet. Ebből semmit sem vittem véghez, viszont megnéztem a Gilmore lányok és a McLeod lányai összes részét. Barátnőm, Erika sokkal szorgalmasabb volt, nemcsak tündéri, de hasznos ajándékot készített.

0
Tovább

Bemutatkozás

"Szerintem bárki, aki elég indíttatást érez, hogy alkosson és ne elvegyen, tiszteletet érdemel."

(Kurt Cobain)

Kapcsolat a blog szerkesztőjével:
Vincze Eszter
kreablogger@gmail.com

HIRDETÉS

Hirdetés


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Közösség

Elismerések

Elismerések

Ajánló

Feedek