Örömmel jelentem, hogy kisorsoltam a gyűrűs játék nyerteseit!

Mivel szinte mindenki a véletlen sorsolóra szavazott, így őt kellett volna megvesztegetni, annak aki biztosra akart menni. A viccet félretéve, a Random.org-on sorsoltam, elsőként a türkiz színű gyűrű nyertesét választotta ki a rendszer.

 

 

Láthatjátok tehát, a nyertes nem más, mint Simon Ilona, övé a türkiz gyűrű.

Másodjára következett a pezsgőszínű gyűrű, a listából természetesen töröltem az előző nyertes nevét, majd újra a virtuális kalapba nyúltam, és ráklikkeltem a randomize gombra.

 

 

A nyertes ezúttal pedig Katarína Hajdúová lett!

Mindkettőtöknek tiszta szívből gratulálok, remélem tetszeni fognak! A többieknek ismét köszönöm a részvételt, a lelkesedést és a biztatást. Megint annyi kedves levelet kaptam, öröm volt olvasgatni. 

Közben én máris a következő játékon töröm a fejem, de előtte még úgy érzem, néhány igazán hűséges és szorgalmas olvasóm is megérdemelne valamilyen különdíjat (ha olvassák az illetők, tudni fogják, hogy rájuk gondolok). Hogy pontosan, kik és mit, az hamarosan kiderül!

Most egy hétig nem leszek -egy kis vakáció így nyár végén-, de aztán újult erővel vágok bele a mindennapokba, ugye megvártok?

Olvasnivalót azért hagyok nektek, úgyhogy ne menjetek messzire...  

 

A rend kedvéért a teljes lista is itt van: