Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Black Friday Kívánságlista nyereményjáték az Extreme Digital-nál

A Black Friday, ez az Amerikából induló és világszerte - így Magyarországon is - nagyon népszerű kedvezményes vásárlási nap egyre nagyobb tömegeket mozgat meg. Ennek kapcsán invitállak benneteket most egy tényleg kihagyhatatlan játékra!

0
Tovább

Nyereményjáték kreatív könyvekért!

A mai naptól az Ünnepi Könyvhéthez kapcsolódóan egy szuper akciót indít útjára a Cser Kiadó, méghozzá igazán nekünk való, csábító könyvnyereményekkel! Nézzük is a részleteket gyorsan!

0
Tovább

Nyereményjáték a kötés, horgolás szerelmeseinek

Kíváncsi vagy, milyen kiváló minőségű kötő- és horgolófonalak érhetők el kedvező áron? Regisztrálj hírlevelünkre, hogy első kézből értesülhess aktuális ajánlatainkról, és kivételes áron juthass hozzá prémiumkategóriás fonalainkhoz!

Te is a kötés szerelmese vagy? Szeretnéd, hogy a munkáid ne csak a kézügyességednek köszönhető szépségük miatt, hanem az alapanyagukból adódóan is értéket képviseljenek? A Barka kínálatában elsősorban természetes összetételű fonalak szerepelnek.

Örömmel jelentjük be, hogy az újonnan feliratkozó érdeklődők, valamint a a régi regisztrált vásárlóink között is most egy-egy 5000 Ft értékű ajándékutalványt sorsolunk ki.

Regisztráláshoz kattints a www.barkafonal.hu oldalra, ahol fonalkülönlegességeinkről, kézimunkakönyveinkről és tanfolyamainkról is bővebben olvashatsz.

Nyereményjátékunk 2015. január 23-tól február 1-je éjfélig tart. Aki ez idő alatt iratkozik fel hírlevelünkre (vagy már korábban feliratkozott), az részt vesz sorsolásunkon. A nyertesek nevét a www.barkafonal.hu oldalon tesszük közzé, és email-ben is értesítjük őket.
Sok szerencsét kívánunk! 
0
Tovább

Nyereményjáték: karácsonyi, téli könyvcsomagok várnak!

A mai nappal egy szuper akciót indít útjára a Cser Kiadó, méghozzá igazán nekünk való, csábító kreatív karácsonyi és téli témájú könyvnyereményekkel! Nézzük is a részleteket gyorsan!

0
Tovább

Nyereményjáték eredményhirdetés

Kedves olvasóim, bizonyára emlékeztek rá, hogy a múlt héten egy közös nyereményjátékot hirdettünk a Cser Kiadó csodás könyvcsomagjaiért.

Elérkezett az eredményhirdetés pillanata, mostanra összegeztünk a névsorokat, és megtörtént a sorsolás!

0
Tovább

Kreatív könyvekből álló csomagot nyerhetsz!

A mai naptól egy szuper akciót indított útjára a Cser Kiadó, méghozzá igazán nekünk való, csábító könyvnyereményekkel! Nézzük is a részleteket gyorsan!

0
Tovább

Pritt Kreatív Klub Különkiadás – Pritt Kvíz (2. rész)

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1.jpg

Ahogy a pénteki Pritt Kreatív Klub postban is olvashattátok, ezen a héten három alkalommal különkiadással jelentkezünk, hiszen nyakunkon az iskolakezdés, és mindenkinek jól jön egy kis segítség ilyenkor. Három forduló nyereményjátékunk második része következik (az első részt IDE kattintva érhetitek el).

Mr_Pritt_Reference_PRV.jpg

Íme a második kérdésünk:

 2.        Miért használható a Pritt Universal ragasztó gél gyermekek számára is?

  • a.        Nem tartalmaz oldószereket és ruhából kimosható.
  • b.        Gyakran használják az űrhajókabinok szigetelésénél                    
  • c.        Fritz Henkel elsõként ezt a terméket találta fel 1876-ban

A három megfejtést (kérjük a válaszokat ne külön-külön, hanem egyben küldjék el!) vasárnap (szeptember 8.) éjfélig várjuk a szinesotletekblog@gmail.com e-mail címre.

A heyesen válaszolók között egy-egy Pritt ajándékcsomagot sorsolunk ki, amelyek a következőket tartalmazzák: 1 db Pritt Manó plüss kulcstartó, 1 db Pritt stift, 1 db Pritt universal 40 g, 1 db Pritt sulifix cseppmentes ragasztó, 1 db Pritt Olló Nélkül ragasztószalag és 1 db vászontáska.

A második kérdést szeptember 4-én (szerda), a harmadikat pedig szeptember 6-án (péntek) tesszük közzé!

Sorsolás, eredményhirdetés: 2013. szeptember 9. (hétfő)

Sok szerencsét kívánunk és ne feledd: válaszolj három kérdésünkre és nyerj Pritt ajándékcsomagot!!

0
Tovább

Pritt Kreatív Klub Különkiadás – Pritt Kvíz

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1.jpg

Ahogy a pénteki Pritt Kreatív Klub postban is olvashattátok, ezen a héten három alkalommal különkiadással jelentkezünk, hiszen nyakunkon az iskolakezdés, és mindenkinek jól jön egy kis segítség ilyenkor. Most induló, három fordulós nyereményjátékunkban minden alkalommal egy-egy kérdést teszünk fel a Pritt termékeivel kapcsolatban, a helyesen válaszolók között pedig 5 db Pritt ajándékcsomagot sorsolunk ki!

Mr_Pritt_Reference_PRV.jpg

Íme az első kérdésünk: 

Hány százalékban készül megújuló, természetes anyagokból a Pritt ragasztóstift?


a.        50%-ban   
b.        90%-ban 
c.        3%-ban 

 

A három megfejtést (kérjük a válaszokat ne külön-külön, hanem egyben küldjék el!) vasárnap (szeptember 8.) éjfélig várjuk a szinesotletekblog@gmail.com e-mail címre.

A heyesen válaszolók között egy-egy Pritt ajándékcsomagot sorsolunk ki, amelyek a következőket tartalmazzák: 1 db Pritt Manó plüss kulcstartó, 1 db Pritt stift, 1 db Pritt universal 40 g, 1 db Pritt sulifix cseppmentes ragasztó, 1 db Pritt Olló Nélkül ragasztószalag és 1 db vászontáska.

A második kérdést szeptember 4-én (szerda), a harmadikat pedig szeptember 6-án (péntek) tesszük közzé!

Sorsolás, eredményhirdetés: 2013. szeptember 9. (hétfő)

Sok szerencsét kívánunk és ne feledd: válaszolj három kérdésünkre és nyerj Pritt ajándékcsomagokat!!

0
Tovább

Anyák napi pályázat - eredményhirdetés

Megszületett végre a döntés, elbíráltuk az anyák napi pályázatunkra érkezett alkotásokat. Ha még láttátok, külön Facebook albumban is megcsodálhatjátok az összes munkát. Köszönjük a lájkolók segítséget is, megerősítették a zsűrink döntését, ugyanis szinte ugyanazok mellett tettük le mi is a voksunkat, amely alkotások a legtöbb lájkot kapták. De még így sem volt egyszerű döntenünk, ezért a nyereményeket felajánló Henkel Magyarország Kft. egy különdíjat is odaítélt (a három, már korábbi nyereménycsomag mellé).

mom-s-day-gift-picture.jpg

Íme a három legötletesebb alkotás, nyereményünk egy-egy 5000 Ft értékű Henkel ajándékcsomag.

esküdt lili.jpg

Esküdt Lili fényképalbuma, amely a dédinek készült

toldi eszter.jpgToldi Eszter tejesdobozból készített lámpása

 

németh lilla luca.jpg

Németh Lilla és Luca 3D-s origamival készített vázája és virágai


Különdíj

szabó mónika.jpg

Szabó Mónika és a Maci nagycsoport arcképes virágdíszei

Minden nyertesnek szeretettel gratulálok a Henkel Magyarország Kft. és a magam nevében is. A díjazottakkal felvettük a kapcsolatot, a nyeremények postán jutnak el hozzájuk.

Reméljük, találkozunk a következő kreatív pályázatunk alkalmával is! 

0
Tovább

Eredményhirdetés: legkreatívabb karácsonyfa játék

Elérkeztünk karácsonyi nyereményjátékunk eredményhirdetéséhez. Szabival, a Furdancs blog szerkesztőjével ketten zsűriztünk, és meg kell mondanom, nem könnyítettétek meg a dolgunkat! Először szeretném megköszönni a sok-sok fotót, és mindenkinek szeretnék gratulálni, mert a végeredménytől függetlenül egytől-egyig mind igazán ötletes és szép karácsonyfa lett!

A nyertes fa fotóját Szeker Bernadetttől kaptunk, így Bernadett választhat tetszés szerint három Színes Ötletek kötetet a Színes Ötletek webáruház kínálatából. Szívből gratulálok, a nyertessel email-ben vesszük fel a kapcsolatot.

ribbon_bow.jpg

A kép illusztráció, nem fedi teljes kínálatot!

0
Tovább

Nyereményjáték – keressük a legkreatívabb karácsonyfát!

Csak, hogy a két ünnep között se unatkozzatok, ezennel útjára indítunk egy kis játékot! Keressük az idei év legkreatívabb karácsonyfáját! Az elbírálásnál figyelembe vesszük az ötletességet, az egyediséget, a stílust az összhatást, és persze a kreatív megoldásokat.   

Kép forrása: mandielane 


A feladat mindössze annyi, hogy küldjetek egy fotót a karácsonyfátokról a szinesotletekblog@gmail.com címre. A játék ebben a pillanatban indul és 2012. december 27-e éjfélig tart. A nyertest email-ben értesítjük, és itt a blogon is közzétesszük a végeredményt.

A nyeremény

A legötletesebb karácsonyfa beküldője három tetszőleges kötetet választhat az új Színes Ötletek könyvsorozatból. A nyereményt postán juttatjuk el a nyertesnek. Addig is, IDE kattintva megnézhetitek, hogy pontosan melyik kötetekből választhattok.

ribbon_bow.jpg

A kép illusztráció!


A döntés meghozatalához segítségül hívtam a Furdancs Blog házigazdáját, Szabit, akivel együtt fogom kiválasztani a nyertes fát.  

Szóval Kedveseim, hajrá, nagyon várjuk a képeket!

A nyereményt a Színes Ötletek Webáruház ajánlotta fel! Köszönet érte!

0
Tovább

Készíts kreatív képeslapot a Nikon segítségével

A Nikon célja az idei karácsony alkalmával az, hogy új fényt adjon a karácsonyi ünnepnek és felelevenítse a nyomtatott üdvözletek homályba vesző, mégis igazán meghitt hangulatát. Egy polcról leemelt könyv illata pótolhatatlan, és egy békésen sercegő bakelit élménye is utánozhatatlan. Ilyen romantikus hagyomány egy kézzel írt, személyes képeslap is. A családunk és barátaink számára pedig a legértékesebb lapok azok, amik rólunk szólnak, amit tőlünk kapnak.

PP_Xmas blogkép.jpg

0
Tovább

Nyári nyereményjáték: ékszerszettet nyerhetsz!

Régen invitáltalak titeket játékra, de a türelmetek meghozta gyümölcsét! Egy igazán csodálatos süthető gyurmából készült ékszerszett keresi boldog tulajdonosát, gyertek-gyertek, játszunk!

gyöngyszővés01.1.jpg

0
Tovább

5000 (6000) rajongó nyereményjáték sorsolás

 Szép jó reggelt mindenkinek! Tegnap este véget ért a játék, és meg is ejtettem a sorsolást. Viszont mire végeztem, már elég késő volt, ezért úgy gondoltam inkább ma reggelt hirdetek eredményt, mert most már valószínűleg többen ültök a gép előtt.

Tehát, ugye emlékeztek, az öt darabból álló könyvcsomag a tét, tele a korábban kiadott gyöngyfűzős könyvecskéimmel. Legnagyobb örömömre nagyon sokat jelentkeztetek, összesen 136-an!  A neveket a beérkezés sorrendjében számoztam be, és a random.org, véletlenszám-generátorral kiválasztottam a szerencsést:

A generátor a 43-as sorszámot dobta ki. A számhoz tartozó név pedig nem más, mint Nagy Réka!

Kedves Réka, szívből gratulálok, remélem, hasznát veszed majd a nyereménykönyvecskéknek!

A nyertessel email-ben veszem fel a kapcsolatot, és a nyereményt -ahogy szoktam- postán juttatom el.

Mindenkinek szeretném megköszönni a részvételt, a biztatást, a sok kedvességet, mit is írhatnék még? Nagyon örülök, hogy vagytok! Igyekszem a továbbiakban is rászolgálni a bizalmatokra!

Szép napot kívánok mindenkinek!

0
Tovább

5000 (6000) rajongó nyereményjáték

 El sem hiszem, de amikor ezeket a sorokat írom az 5000 rajongó nyereményjátékhoz, épp megérkezett a 6000-dik kedves tag is a Facebook közösségbe. Csodálatosak vagytok. Nagyon gyorsan növekszünk, és ezt nem tudom elégszer megköszönni. Sokat törtem a fejem, hogy ezúttal hogyan fejezzem ki a hálámat, mi legyen a nyeremény. Olyasmit szerettem volna, ami eddig még nem volt. Aztán jött az ötlet, mert többen érdeklődtetek, hogy honnan lehetne beszerezni a korábban megjelent gyöngyfűzős könyvecskéimet. Sajnos sok már nincs kereskedelmi forgalomban, de végül egy hét alatt sikerült összeszednem az öt, szívemnek legkedvesebb kis könyvemet. Ezt a kis gyűjteményt szeretném most egy szerencsésnek ajándékozni.

Róluk van szó:

 

Ékszerek gyöngyből (2005)

Divatos gyöngyékszerek (2008)

A gyöngyfűzés alapjai (2009)

Ékszerek Swarovski®-gyöngyből (2010)

Gyöngyfűzés. Peyote karkötők (2010)

Tehát, ha szeretnétek megnyerni a kis könyvcsomagot, semmi mást nem kell tennetek, mint egy emailt írnotok nekem a szinesotletekblog@gmail.com címre 5000 jeligével.

A leveleket vasárnap estig (ápr. 22-ig) várom, és még aznap este sorsolok. 

A nyertest email-ben értesítem, és postán juttatom el a nyereményt.

Sok szerencsét mindenkinek, és köszönöm, hogy ennyien vagytok.

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a Színes Ötletek Facebook-közösségéhez, hogy a következőről se maradj le.

0
Tovább

Nyereményjáték - sorsolás

Szép jó reggelt mindenkinek a tavasz első (és igen csodálatos) napján. Örömmel jelentem, hogy megejtettem a sorsolást, nézzük is a száraz tényeket.

0
Tovább

2000 rajongó - nyereményjáték

Eljött végre a játék ideje, és tudom, hogy már egy kis ideje ígérgetem, de van mentségem a pár nap csúszásra. Tehát, eredetileg "havas" játékot szerettem volna, mert a múlt héten még térdig gázoltunk benne. Aztán ahogy elértünk a 2000 rajongót egyik napról a másikra tavasz lett. Szóval emiatt át kellett gondolnom az egészet, így gyorsan gyártottam még egy nyereményt.

0
Tovább

Játék: Nyerj egy mesés szemmaszkot

2012. január 23-tól közös nyereményjátékot indítunk a Színes Ötletek webáruházzal. Ugyanis ha 2012. január 23. és február 5. között farsangi kellékeket vásároltok a webáruházban, minimum 3000 Ft értékben, lehetőségetek nyílik megnyerni egy egyedi, kézzel készített szemmaszkot. A maszkot pedig nem más, mint én készítem el. Jelentem, már az utolsó fázisnál tartok,és ha minden jól sikerül, holnap fotózom is a nyereményt. Minden vásárló, aki teljesíti a feltételeket, bekerül virtuális kalapunkba. A sorsolás pedig 2012. február 6-án lesz. A nyertes nevét itt a blogon és a webáruház felületén is közzétesszük, illetve a nyertest e-mailben értesítjük.

 

A részletes játékkiírást a képre kattintva olvashatjátok el. A képen látható maszk természetesen csak illusztráció, de ígérem, a nyereményt is mutatom hamarosan! 

0
Tovább

Ismét sorsoltam...

Örömmel jelentem, hogy kisorsoltam a gyűrűs játék nyerteseit!

Mivel szinte mindenki a véletlen sorsolóra szavazott, így őt kellett volna megvesztegetni, annak aki biztosra akart menni. A viccet félretéve, a Random.org-on sorsoltam, elsőként a türkiz színű gyűrű nyertesét választotta ki a rendszer.

0
Tovább

Sorsoltam...

Véget ért a nyakláncos játék, így a mai reggelem papírcsíkvágással és a nevek írogatásával telt. Nagyon örülök, hogy ennyien játszottatok, és hogy szinte mindenki jó válaszokat küldött. A legjobban mégis a sok dicséret és biztatás esett, amiket még pluszba írtatok, felemelő volt minden sort olvasni. Tényleg nagyon köszönöm, jó tudni, hogy ennyien olvastok, és hogy talán jó úton haladok, nagyon sok erőt és lendületet adtatok most a folytatáshoz.

0
Tovább

Nyereményjáték: Swarovski gyöngyökből készült nyaklánc keresi gazdáját!

Ahogy már pár napja beharangoztam, egy kis játékra invitálok most mindenkit! Sokat törtem a fejem, mi legyen a díj, és ezért kérdeztelek titeket Facebookon keresztül is, hogy minek örülnétek leginkább. Ott is és a szívemben is a gyöngyékszer győzött, végül pedig a fánkminta mellett döntöttem, hisz a visszajelzéseitek alapján a már korábban bemutatott türkiz színű nektek is nagyon tetszett. Ezt a lila változatot tegnap este készítettem el, úgyhogy még friss, ropogós, ma délelőtt pedig gyorsan le is fotóztam.

Íme:

0
Tovább

Májusi nyereményeső

 Ahogy már láttátok (vagy talán részt is vettetek benne) sikeresen lezajlott az első villámjáték a blog Facebook-oldalán. Nagyon örültem, hogy ennyire tetszett nektek. Ezen felbuzdulva körbenéztem, leltároztam, és rájöttem, hogy jó néhány alkotásom árválkodik gazdátlanul a polcon. Legtöbbjüket már megmutattam nektek itt a blogon. A lényeg, úgy döntöttem májusban a nyereményjátékokra helyezem a hangsúlyt. 

Legyen ez a május a játékok hónapja!

Persze nem maradtok ötletek nélkül sem, hiszen azokon is dolgozom folyamatosan.

Van egy polcnyi gyurma- és gyöngyékszerem, ami mind-mind gazdára vár!  Nem kell mást tennetek, csak kövessétek a blog Facebook-oldalát, figyeljétek a tagszámlálót, toborozzatok új rajongókat, mert ahogy ígértem, 300-nál újabb lájkolós játék következik! És ez csak a kezdet...

 

0
Tovább

Nyereményjáték a Facebookon

 Figyelem, szolgálati közlemény! Elindult a blog első nyereményjátéka a Facebookon!

Emlékeztek még a fánkos fülbevalóra? Most meg is nyerhetitek, nem kell mást tennetek, mint lájkolni a blog Facebook oldalát (ha még nem tettétek meg), és ugyanígy a nyereményjáték című fényképalbumban található képet is. Ahogy elérjük a 250 tagot, sorsolás, de kizárólag a fényképet lájkolók között (úgyhogy ezt se felejtsétek el)!

 

0
Tovább

Bemutatkozás

"Szerintem bárki, aki elég indíttatást érez, hogy alkosson és ne elvegyen, tiszteletet érdemel."

(Kurt Cobain)

Kapcsolat a blog szerkesztőjével:
Vincze Eszter
kreablogger@gmail.com

HIRDETÉS

Hirdetés


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Közösség

Elismerések

Elismerések

Ajánló

Feedek