A mai nappal egy szuper akciót indít útjára a Cser Kiadó, méghozzá igazán nekünk való, csábító kreatív  karácsonyi és téli témájú könyvnyereményekkel! Nézzük is a részleteket gyorsan!

A játék menete

A mai naptól egy egész hétig  (2014. november 14-től 2014. november 23-án éjfélig) tartó akció keretében csodás karácsonyi könyvnyeremények várnak gazdára. A nyereményjátékban mindenki részt vesz, aki a Cser Kiadó hírlevelére újonnan iratkozik fel, azaz a megadott játékidőn belül. 

A hírlevélre ide kattintva lehet feliratkozni: Cser Kiadó hírlevél

Megjegyzés:

Kérjük, figyeljenek az adatok pontos megadására! Hibás e-mail cím megadása esetén a visszaigazoló e-mailt nem tudjuk elküldeni, és a regisztráció érvénytelen lesz!

A hírlevelekből heti rendszerességgel értesülhetünk a kiadó könyújdonságairól és akcióiról. A Cser Kiadót pedig ugye nem kell bemutatnom senkinek? Többféle területen (műszaki, megújuló energia, sport, gasztronómia, életmód, lakberendezés stb.) találkozhatunk a nevével, ezek mellett pedig messze a legtöbb kreatív és kézimunka témájú könyvet köszönhetjük nekik.

A nyereményekről

Amennyiben a szerencsés nyertest a kreatív tematika vonzza, úgy három tetszőleges kötetet választhat a kiadó karácsonyi Színes Ötletek kínálatából (Színes Ötletek sorozat).

Amennyiben pedig inkább a kézimunka, azon belül is a kötés szerelmese, az alábbi négy kötet közül választhatja ki a neki leginkább tetszőt:

És még nincs vége!

A már meglévő, régi hírlevél-feliratkozókról sem feledkeznek meg, az akció végén közöttük is kisorsolnak egy nyertest, aki ugyanúgy választhat a két nyeremény közül! Ezt pedig igazán figyelmes gesztusnak tartom!

Nekem most már nincs más dolgom, mint minden blogolvasómat bíztatni az akcióban való részvételre, ilyen pompás nyereményekért igazán megéri!

Ha tetszett és a bejegyzés, és hasznosnak találtad, kérlek oszd meg ismerőseiddel, hogy ők is értesülhessenek róla!