A mai naptól egy szuper akciót indított útjára a Cser Kiadó, méghozzá igazán nekünk való, csábító könyvnyereményekkel! Nézzük is a részleteket gyorsan!

A játék menete

A mai naptól egy egész hétig  (2014. szeptember 16-tól 2014. szeptember 23-ig) tartó akció keretében csodás könyvnyeremények várnak gazdára. A nyereményjátékban mindenki részt vesz, aki a Cser Kiadó hírlevelére újonnan iratkozik fel, azaz a megadott játékidőn belül. 

A hírlevélre ide kattintva lehet feliratkozni: Cser Kiadó hírlevél

Megjegyzés:

Kérjük, figyeljenek az adatok pontos megadására! Hibás e-mail cím megadása esetén a visszaigazoló e-mailt nem tudjuk elküldeni, és a regisztráció érvénytelen lesz!

A hírlevelekből heti rendszerességgel értesülhetünk a kiadó könyújdonságairól és akcióiról. A Cser Kiadót pedig ugye nem kell bemutatnom senkinek? Többféle területen (műszaki, megújuló energia, sport, gasztronómia, életmód, lakberendezés stb.) találkozhatunk a nevével, ezek mellett pedig messze a legtöbb kreatív és kézimunka témájú könyvet köszönhetjük nekik.

A nyereményekről

Amennyiben a szerencsés nyertest a kreatív tematika vonzza, úgy három tetszőleges kötetet választhat a kiadó teljes kínálatából (Színes Ötletek és Fortélyok sorozat).

Amennyiben pedig inkább a kézimunka, azon belül is a horgolás szerelmese, az alábbi négy kötet közül választhatja ki a neki leginkább tetszőt:

És még nincs vége!

A már meglévő, régi hírlevél-feliratkozókról sem feledkeznek meg, az akció végén közöttük is kisorsolnak egy nyertest, aki ugyanúgy választhat a két nyeremény közül! Ezt pedig igazán figyelmes gesztusnak tartom!

Nekem most már nincs más dolgom, mint minden blogolvasómat bíztatni az akcióban való részvételre, ilyen pompás nyereményekért igazán megéri!

Ha tetszett és a bejegyzés, és hasznosnak találtad, kérlek oszd meg ismerőseiddel, hogy ők is értesülhessenek róla!