Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Kreatív ötletek kindertojásból

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. A mai alkalommal a kindertojás műanyag részének kreatív felhasználásához mutatunk néhány fantasztikus ötletet! Látni fogjátok, hogy a kis sárga kelyheket bizony érdemes gyűjtögetni, mert nagyszerű játékok és látványos díszek alapanyagául szolgál.

Csibekoszorú

Corona decorativa con huevos Kinder / vía Un Mundo de Manualidades

0
Tovább

Kerti pad gyerekeknek

Ebbe a gyönyörűségbe első pillantásra beleszerettem. Maga a forma is megkapó, emellett sok lehetőség rejlik benne. Egyrészt persze pad, de mellette lehet rá pakolni (nassolnivalót, játékot stb.), a tetejére pedig kerühet ponyva is, ha nagyon süt a nap. Ó, igen, és virágot is futtathatunk rá! Ajánlom minden apuka figyelmébe, az ülőkés homokozó mellé még pont elfér!

0
Tovább

Kukatuning

Kukáztam egy szerethető és megvalósítható ötletet egy nemkívánatos családtag kipofozásához. Büdös, sokszor koszos és mire jön a szemeteskocsi, már jó nehéz is, mégis nélkülözhetetlen. Az utcánkban péntekenként - amikor kiráncigáljuk a járda szélére - a szokásos kép látható: fekete szemetesek a katonás rendben, a sormintát csak egy-egy kerékkel felszerelt változat, vagy egy fehér festékkel feliratozott darab töri meg. Pedig lehetne ilyen is a kukasor. Azon kívül, hogy nyilvánvalóan sokan hülyének néznének a kukakülöncködésemmel, kíváncsi vagyok, hányan követnék a példát. Nektek tetszik?

k2.jpg

2
Tovább

Fessünk kavicsot!

Az egyik legnépszerűbb téma itt a blogon a kavicsfestés, bármikor feldobom a témát, nagy szeretettel fogadjátok. Ezen nem is csodálkozom, hiszem nagyon egyszerű, és annyi lehetőséget rejt. A türelmesebbek tökélyre fejleszthetik, és a kisgyermekeseknek is remek elfoglaltság.

diyhome.jpg

0
Tovább

Buborékfújó házilag (utántöltő recepttel)

Végre itt a jó idő, a gyermekek kedvükre hódolhatnak kedvenc szabadidős tevékenységeiknek! És ugye tudjuk, hogy buborékfújás nélkül nincs tavasz és nyár!

0
Tovább

Különleges kerti járdák, stílusos lépőkövek

Már régóta terveztem a nagy kerti járdás bejegyzés megírását, most jött el az ideje. Ahogy a tavasz beköszöntött, elkezdtük a kert a csinosítását, az ültetést, a metszést, a palántázást, mikor mi volt aktuális. A gondozott kerthez persze a kisebb-nagyobb járdák is hozzátartoznak, amibe egy kitaposott csíktól a térkövezett utakig sok minden beletartozik, de én most valahol a kettő között keresgélnék. Egyedi, akár otthon is elkészíthető, különlegesebb darabokat gyűjtöttem össze.

Ideas for Garden Paths | daisymaebelle - The one thing I miss from my homes in OH? The gardens and flower beds! Specially at my Landchester Road house...Amazing DIY walkway ideas. Desperately needed because after 8 years we still don't have sidewalks! :)

0
Tovább

25 csináld magad ékszer a jóidő örömére

A jóidő beköszöntével előkerülnek a lengébb tavaszi ruhák, ilyenkor a színekkel és a kiegészítőkkel is bátrabbak vagyunk. Előtérbe kerülnek a kiegészítők, a vidám bizsuk, amelyek tökéletes kiegészítői viseletünknek. Sok-sok mindent magunk is elkészíthetünk, az alkotás örömén túl pedig büszkén viselhetjük a napsütéses tavaszi nyári időszakban.

Wrap Bracelet

0
Tovább

25 különleges raklap bútor

A raklapok - legyen szó használt vagy új darabokról - felhasználása a lakberendezésben napjainkban nagy divat, én magam is rajongója vagyok ezeknek a bútoroknak, az efféle újrahasznosításnak, újragondolásnak. Egyrészt, mert olcsó (újak 2500 Ft körül, használt 1700 Ft körül, selejt 500 Ft-tól), mégis rendkívül jól variálható, másrészt nagyon sok minden megvalósítható belőlük otthon, saját kezűleg is. Bátran lehet kísérletezni, bútorálmokat megvalósítani, kis költségvetéssel, saját kezünk munkája révén.

pallet furniture ideas Ultimate Pallet Furniture Collection: 58 Unique Ideas

4
Tovább

Szegecselt, stencilezett kiskomód

Ezt a komódot még évekkel ezelőtt vettem egy leértékelés alkalmával, már akkor az azzal a céllal, hogy egy kicsit feltuningoljam. Szemérmellenül olcsó bemutató darab volt, és azonnal lecsaptam rá, tudván, hogy már van ebből a bútorcsaládból két éjjeliszekrénykénk. A tuning ideje most érkezett el, mert nagyjából kezdenek a végleges helyükre kerülni a bútoraink.

0
Tovább

Kerti pad ágykeretből

Pár héttel ezelőtt mutattam nektek egy gyönyörű bútorátalakítást, amelyben két régi székből készült egy pad. Ez is hasonlóképpen szemet gyönyörködtető ötlet, tökéletes példa arra, hogy miért is ne mondjuk le feltétlenül régi bútorainkról.

Ez a bútor persze klasszikusn ágykeretként is gyönyörű, de sokszor hozhatja úgy az élet, hogy bármilyen szép is egy bútor, egyszerűen fölösleges, nincs elég hely, ám a szívünknek kedves tárgytól mégsem szeretnénk megválni. Ebben az átalakításban is pont az tetszik, ami a múltkoriban is, hogy sikerült a bútor stílusát megőrizni, más funkcióval új életre kelteni, megfelelő környezetbe helyezni. 

Gondolatébresztő, inspiráló formájú lett, és a színe is fantasztikus. Aki bútorfestésben, bútorátalakításban gondolkodik, azoknak ez az ötlet is hasznára válhat.

A kopottas külsőt sötét színű wax segítségével vagy visszacsiszolással is elérhetjük, én az utóbbi technikában nagyobb örömömet lelem. A lényeg talán pont az, hogy az ágykeret szépsége tovább ragyoghat egy újragondolt bútoron belül, ezért ne mondjuk le a régi régi bútorainkról, csodákat lehet műveli velük.

Bútorfestéshez ajánlom nektek a vízbázisú Dekor Paint Softmagyar fejlesztésű festéket, amely elérhető áron, garantált minőségben minden igényt kielégít az otthoni kisbútorok festéséhez, dekorálásához.

Forrás: fab art

Ha tetszett a bejegyzés, csatlakozz a Színes Ötletek Facebook-csoportjához, hogy a következőről se maradj le.

Ha még több ötletre szomjazol, kövess minket a Pinteresten is.

0
Tovább

Dekoratív váza régi üvegpalackból

A különlegesebb formájú üvegeket (jellemzően olívaolajos, szószos) én rendszerint elteszem kreatív célú felhasználásra. Amikor hirtelen támad egy jó ötletem, mindig jó ezekből csemegézni. Ez az egyszerű, ám igen dekoratív váza is egy ilyen üvegből készült, amiben valaha talán valamilyen különleges olaj csillogott.

0
Tovább

Mi mindenre jó az akrilfesték egy gyerekszobában?

Most egy olyan gyerekszobát mutatunk, amiben nagyon jópofa ötletek kerültek megvalósításra, és a dizájn ellenére a szoba átalakítása abszolút költséghatékony volt! Hogy mi kell ehhez? Megfelelő alapanyagok és néhány nap kitartó munka...

0
Tovább

10 DIY ötlet adventi naptárhoz

Még majdnem négy teljes hetünk van advent első napjáig, de már bizony sokan kértetek ötleteket adventi naptár készítéséhez. És igazatok is van, mert idejében el kell kezdeni gyűjteni az ötleteket, hogy az alapanyagok beszerzésére és a megvalósításra is legyen elég idő. Kezdjünk is hozzá!

1. Kettő az egyben megoldás

advent-calendar-wreath.jpg

0
Tovább

20 csodálatos adventi koszorú

Célegyenesbe ért az adventi készülődés, aki saját kezűleg szeretné elkészíteni a koszorút, ajtódíszt, annak ideje iparkodni. Ehhez szeretnék ma segítséget nyújtani, ezzel az inspirációs galériával.

0
Tovább

Csináld magad: járólap festése saját kezűleg

Többször olvastam már erről a "járólap lefestére" témáról érintőlegesen, és foglalkoztat is a kérdés, sőt ti is sokszor érdeklődtetek felőle, de eddig nem találtam ennyire jól összeszedett, átfogó és hasznosítható leírást, mint most.

0
Tovább

Csináld magad: bútorfestés Dekor Paint festékkel

Emlékeztek, nemrég meséltem, hogy bloggertalálkozón jártam a Pentart termékek bázisán. Kaptam néhány fantasztikus festéket is kipróbálásra. Közülük számomra a legérdekesebb, legcsábítóbb a Dekor Paint Soft névre keresztelt újdonság.

0
Tovább

Tündérkertek ősszel is

Ültetni jó. A virágzó kert, akármilyen picike is, szemünket és lelkünket egyaránt simogatja. A hagyományos kaspók és cserepek helyett választhatunk újrahasznosításra váró tárgyakat is ültetőedénynek. Mert egy törött cserép sem szemét!

0
Tovább

Csináld magad: otthoni munkaállomás

Igen praktikus, ha van az embernek otthon egy külön dolgozószobája, de annak sem kell elkeserednie, akinek nincs. Az otthoni munkaállomás ugyanis lehet a nappali vagy a háló része is akár, és egyáltalán nem kell irodai hangulatot tükröznie, sőt!

0
Tovább

Könyvespolc zöldségesládákból

Pompázatos kis könyvespolcot (vagy éppen éjjeliszekrényt) varázsolhatunk egyszerű zöldségesládákból, amely nem csak otthonunk méltó dísze, hanem funkcionális darabja is lehet!

0
Tovább

Hokedliből kiskonyha

Ebben a bejegyzésben egy olyan ötletet mutatunk meg Nektek, amit egy kis kreativitással és ügyességgel minden kisgyerekes Anyuka elkészíthet csemetéjének. A saját kézzel barkácsolt kiskonyha kedves meglepetés a piciknek, érdemes kipróbálni!

0
Tovább

Hűtőmatrica saját kezűleg

Egy nagyon egyszerű módszerrel rendkívül látványos külsőt varázsolhatuk a hűtőszekrényre. Készülhet óriási méretben is, és egy mozdulattal nyom nélkül el is távolítható. Ugye most már téged is érdekel?

0
Tovább

Nyári divatékszerek saját kezűleg

Nemrég mutattunk Nektek egy különleges, ugyanakkor nagyon egyszerűen elkészíthető karkötőt, aminek dekorgumi alapját sablonnal és pasztákkal díszítve rézhatású felületet kaptunk. Erről ITT olvashattok.

Most egy egészen más stílusú, ugyanakkor szintén egyszerű és mutatós karkötő díszítési technikát hoztunk.

0
Tovább

Paradicsomi hangulat egy panelerkélyen

A panelkerkélyek nem az esztétikumukról, a látványos megoldásaikról vagy éppen a kényelmükről híresek. Szerintem a legtöbben szűkös, sok esetben kacatokkal telezsúfolt, csúnyácska, egyenüveggel fedett aprócska helyként gondolunk rájuk, persze nem véletlenül. Hiszen általában ilyenek. De ki ne szeretne mégis egy üde kis szigetet helyette, ahol napközben limonádét, este finom bort szürcsölgetve gyönyörködhet az őt körülvevő kis paradicsomi idillben? Vajon lehetséges egyáltalán? Judit szerint nincs lehetetlen, nézzétek csak!

0
Tovább

Különleges tároló papírfonással

A papírfonás örök téma nálunk, igyekszem rendszeresen friss ötletekkel előrukkolni, hiszen egy egyszerű, környezetbarát és nagyon hasznos technikáról van szó. A pici kosárkáktól egészen a nagy fonott fiókokig rengeteg mindent készíthettek a szemétnek tűnő reklámújságokból, ezért ne hagyjuk veszni ezeket az értékes kincseket, inkább alkossunk belőlük! Kosárból már sokfélét mutattam nektek, de ilyen különleges vonalvezetésűt még nem!

0
Tovább

Ötletek szünidőre: házikó spatulából

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. A nyári melegben pillanatok alatt összegyűjthetünk tetemes menyiségű jégkrémes pálcikát, építsünk belőlük házikót!

0
Tovább

Bemutatkozás

"Szerintem bárki, aki elég indíttatást érez, hogy alkosson és ne elvegyen, tiszteletet érdemel."

(Kurt Cobain)

Kapcsolat a blog szerkesztőjével:
Vincze Eszter
kreablogger@gmail.com

HIRDETÉS

Hirdetés


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Közösség

Elismerések

Elismerések

Ajánló

Feedek