Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Csináld magad: bútorfestés Dekor Paint festékkel

Emlékeztek, nemrég meséltem, hogy bloggertalálkozón jártam a Pentart termékek bázisán. Kaptam néhány fantasztikus festéket is kipróbálásra. Közülük számomra a legérdekesebb, legcsábítóbb a Dekor Paint Soft névre keresztelt újdonság.

0
Tovább

Tündérkertek ősszel is

Ültetni jó. A virágzó kert, akármilyen picike is, szemünket és lelkünket egyaránt simogatja. A hagyományos kaspók és cserepek helyett választhatunk újrahasznosításra váró tárgyakat is ültetőedénynek. Mert egy törött cserép sem szemét!

0
Tovább

Könyvespolc zöldségesládákból

Pompázatos kis könyvespolcot (vagy éppen éjjeliszekrényt) varázsolhatunk egyszerű zöldségesládákból, amely nem csak otthonunk méltó dísze, hanem funkcionális darabja is lehet!

0
Tovább

Hokedliből kiskonyha

Ebben a bejegyzésben egy olyan ötletet mutatunk meg Nektek, amit egy kis kreativitással és ügyességgel minden kisgyerekes Anyuka elkészíthet csemetéjének. A saját kézzel barkácsolt kiskonyha kedves meglepetés a piciknek, érdemes kipróbálni!

0
Tovább

Hűtőmatrica saját kezűleg

Egy nagyon egyszerű módszerrel rendkívül látványos külsőt varázsolhatuk a hűtőszekrényre. Készülhet óriási méretben is, és egy mozdulattal nyom nélkül el is távolítható. Ugye most már téged is érdekel?

0
Tovább

Nyári divatékszerek saját kezűleg

Nemrég mutattunk Nektek egy különleges, ugyanakkor nagyon egyszerűen elkészíthető karkötőt, aminek dekorgumi alapját sablonnal és pasztákkal díszítve rézhatású felületet kaptunk. Erről ITT olvashattok.

Most egy egészen más stílusú, ugyanakkor szintén egyszerű és mutatós karkötő díszítési technikát hoztunk.

0
Tovább

Paradicsomi hangulat egy panelerkélyen

A panelkerkélyek nem az esztétikumukról, a látványos megoldásaikról vagy éppen a kényelmükről híresek. Szerintem a legtöbben szűkös, sok esetben kacatokkal telezsúfolt, csúnyácska, egyenüveggel fedett aprócska helyként gondolunk rájuk, persze nem véletlenül. Hiszen általában ilyenek. De ki ne szeretne mégis egy üde kis szigetet helyette, ahol napközben limonádét, este finom bort szürcsölgetve gyönyörködhet az őt körülvevő kis paradicsomi idillben? Vajon lehetséges egyáltalán? Judit szerint nincs lehetetlen, nézzétek csak!

0
Tovább

Különleges tároló papírfonással

A papírfonás örök téma nálunk, igyekszem rendszeresen friss ötletekkel előrukkolni, hiszen egy egyszerű, környezetbarát és nagyon hasznos technikáról van szó. A pici kosárkáktól egészen a nagy fonott fiókokig rengeteg mindent készíthettek a szemétnek tűnő reklámújságokból, ezért ne hagyjuk veszni ezeket az értékes kincseket, inkább alkossunk belőlük! Kosárból már sokfélét mutattam nektek, de ilyen különleges vonalvezetésűt még nem!

0
Tovább

Ötletek szünidőre: házikó spatulából

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. A nyári melegben pillanatok alatt összegyűjthetünk tetemes menyiségű jégkrémes pálcikát, építsünk belőlük házikót!

0
Tovább

Mázpaszta, az vajon mi?

A máz hatású viaszpaszta (röviden mázpaszta), egy olyan speciális méhviasz alapú, irizáló pigmenteket tartalmazó paszta, amivel színjátszó hatást érhetünk el bármilyen sötét, ívelt felületet. Bármilyen tárgy mázas kerámia hatású díszítéséhez alkalmas, sőt, akár ékszerkészítéshez is használható.

0
Tovább

Csináld magad legyezők forró napokra

Egy ilyen forró nyári napon úgy gondoltam, csakis valami hűsítő ötlettel rukkolhatok elő. Mutatok nektek egy gyorsan elkészíthető, csinos legyezőt, amely hasznos társ lehet a kanikulában!

0
Tovább

Réz hatású karkötő dekorgumiból

A dekorgumit sokféleképpen lehet felhasználni, de gondoltátok volna, hogy egy egyedi divatékszer alapanyaga is lehet? Nyáron tobzódunk a különféle ékszerekben, egy ilyen fémes hatású karkötő tökéletes kiegészítő -pláne ha saját kezűleg készült- sokféle viselet mellé.

1
Tovább

Csináld magad: fessünk falat seprűvel

Imádom az ilyen ötleteket, amelyekkel ilyen egyszerűen tehetjük otthonosabbá, egyedibbé lakókörnyezetünket. Ilyenkor nyáron sokan kezdünk bele a falfestésbe saját magunk, és aki rendelkezik már némi rutinnal ezen a téren, könnyedén veszi is akadályt. Érdemes kísérletezni, bátornak lenni, az alábbi képsor is remek példa erre. Egy hagyományos cirokseprű segítségével ilyen különleges falfelületet varázsolhatunk otthonunkba! Hajrá!

Forrás: icreativeideas

Falfestős posztsorozatom korábbi részei:

Gyermekszobák festése

Famotívumok a falon

Falra festett minták kivitelezéséhez ajánljuk akrilfesékeinket. Megrendelhetők a Színes Ötletek webáruházból (katt ide).

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg az ismerőseiddel!

Csatlakozz te is a Színes Ötletek Facebook-közösségéhez, hogy első kézből értesülj a legfrissebb színes ötletekről! Ha még több kreatív ötletere szomjazol, kövess a Pinteresten is.

0
Tovább

Csináld magad: tablettartó vágódeszkából

Egy nem hétköznapi ötletet mutatunk most nektek, amely praktikus dolog lehet a konyhában, ha pl. egy receptet egy tablet képernyőjéről követtek főzés közben!

2
Tovább

Libikóka saját kezűleg

A mérleghinta vagy libikóka örök kedvenc a kisgyermekek körében. Ha van kertetek, és akad egy vállalkozó kedvű apuka/nagypapa is közelben, érdemes rávenni egy kis barkácsolásra.

0
Tovább

Virágtartó régi felniből

Gondoltátok volna, hogy ez a mozaikberakással díszített gyönyörű virágtartó valójában egy rozsdás felni? Pont ez a legcsodásabb az újrahasznosításban/újragondolásban, hogy egy-egy kidobásta szánt, ütött-kopott, haszontalannak tűnő tárgyba új életet lehelhetünk saját kezünk munkájával. Ne is vesztegessük az időt, nézzük, hogyan készül!

0
Tovább

Scrapbookozd egyedire noteszed!

Egy sima, egyszerű fedőlapos noteszt könnyedén izgalmassá varázsolhatunk! Ehhez nem kell mást tennünk, csak a megfelelő színeket, anyagokat és technikákat ötvöznünk.

0
Tovább

Virágoskert farönkben

Régóta dédelgetett vágyam ennek a farönkbe vájt virágoskertnek a megvalósítása. A megfelelő alapanyagot még keresem, de addig is mutatom az elkészítés lépéseit!

0
Tovább

A tojáshéjas mozaik és a szalvétatechnika találkozása

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. Ma egy különleges és nagyon látványos ötletet mutatunk, amely két technika, a tojáshéjas mozaik és a dekupázsolás ötvözéséből született.

0
Tovább

Selyemfestés kezdőknek

Aki még sosem próbálta a selyemfestést, annak most kedvet hozunk a videónkkal! Olyan egyszerű, kezdőknek szóló technikát mutatunk be, amit gyakorlatilag nem lehet elrontani, sőt nem is kell órákon át pepecselni vele.

0
Tovább

Különleges csokrok saját kezűleg

Mától beindult a ballagási szezon, és ha ti is valami iagzán különleges, egyedi meglepetéssel szeretnétek előrukkolni, akkor érdemes átböngésznetek az alábbi ötleteket. Természetesen bármilyen alkalomra elkészülhetnek, esküvő, szülinap, évforduló stb. Ugyanis saját kezűleg készíthető virágok gyűjteményét találjátok itt, sokféle anyag felhasználásával, így mindenki megtalálja a leginkább testhezálló ötletet.

2
Tovább

Mire jó a 3D por?

Ahogy a nevéből is adódik a 3D por térbeli díszítések, különlegesen egyedi, kiemelkedő textúrájú felületek létrehozására alkalmas. Ennek sokféle módja van, és mi most összegyűjtöttünk néhányat, amelyek biztosan kedvet hoznak nektek is alkotáshoz!

0
Tovább

Kreatív díszpárnák

Díszpárnák otthon fellelhető anyagokból is készíthetők, ráadásul maradék textilekkel, gombokkal, flitterekkel stb. nagyszűren tuningolhatók. Rengeteg variáció megvalósítható, a lehetőségeknek csak a képzelet szab határt. Ma egy nagy csokornyi, különböző stílusú ötletet hoztam nektek, csemegézzetek.

0
Tovább

A nagy epres kosár fonása lépésről lépésre

A papírfonás örök téma nálunk, igyekszem rendszeresen friss ötletekkel előrukkolni, hiszen egy egyszerű, környezetbarát és nagyon hasznos technikáról van szó. A pici kosárkáktól egészen a nagy fonott fiókokig rengeteg mindent készíthettek a szemétnek tűnő reklámújságokból, ezért ne hagyjuk veszni ezeket az értékes kincseket, inkább alkossunk belőlük! Most egy igazi, tavasz ihlette ötletet mutatok, az eper alakú kosárkát.

0
Tovább

Újítsd fel a bútorod!

Hogyan lehet egy kopott, már-már menthetetlennek tűnő bútorból különleges lakberendezési tárgyat fabrikálni? Használjuk a megfelelő szerszámokat, szerezzük be a megújításhoz szükséges alapanyagokat, vessünk be hobbi technikákat és legyünk nagyon kitartóak, mert bútort tuningolni sokszor embert próbáló feladat!

0
Tovább

Bemutatkozás

"Szerintem bárki, aki elég indíttatást érez, hogy alkosson és ne elvegyen, tiszteletet érdemel."

(Kurt Cobain)

Kapcsolat a blog szerkesztőjével:
Vincze Eszter
kreablogger@gmail.com

HIRDETÉS

Hirdetés


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Közösség

Elismerések

Elismerések

Ajánló

Feedek