Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Virágzó papírgömbök

Egy nagyon kedvelt technikát mutatok be ma nektek, virágzó papírgömböt készítünk. Többféle méretben elkészíthetitek, alkalmi dekorációként, otthondíszként, ajándékként is pazar!

0
Tovább

13 lenyűgöző őszi lakásdísz

Nagyon szeretem azt az érzést, amikor valamilyen saját kezűleg készített dísszel dekorálom az otthonomat, és a végén egyszerűen csak végignézek a szobán. Egy nagyon kellemes elégedettségféle ez, nehéz megfogalmazni, de jó átélni. Biztos ti is ismeritek ezt. Aztán meg alig várja az ember, hogy valamelyik családtag észrevegye, és megdicsérje. Ősszel különösen sokféle alapanyaggal remekelhetünk lakásdekoráció terén. Nézzük csak!

DIY-fall-decoration1-1024x764.jpg

0
Tovább

Őszi ajtódíszek, koszorúk

Lassan eljön az őszi dekorációk ideje, amikor színpompás meleg árnyalatokba öltöztethetjük környezetünket. Amíg a szeptemberi fuvallat kisöpri a nyár utolsó ritmusát a szívünkből, amíg be nem költözik helyére a bársonyos őszi hangulat, addig gyűjtsünk ötleteket, inspirálódjunk együtt.

berries side.jpg

0
Tovább

Mókás kültéri dekorációk

Vidám, mókás kerti dekorációkat nem csak kisgyermekes családok udvarába, hanem a magunk örömére is készíthetünk, elég csak belepillantani a számtalan inspiráló, színes ötletbe. Tartsatok velem ma is!

0
Tovább

Mondd LOVE!

Akik szeretik az aprólékos, ugyanakkor szemet gyönyörködtető alkotásokat, azoknak most nagy örömet szerzek ezzel a poszttal. Nem bonyolult, ám időigényes, pepecselős mutatvány, de a VÉGEREMÉNY, na az mindenért kárpótol.

0
Tovább

Kavicsdíszek nyári hangulatban

Imádom a kavicsokat! Nyáron pedig különösen, hiszen ilyenkor jó eséllyel sokan jutunk természetes vizek közelébe, ahol hamar eluralkodik rajtam a gyűjtőszenvedély. Vízpart, hegyi túra, kavicsok, kövek sok helyütt akadnak, és én mindenhonnan hozok párat emlékbe, ahová eljutok. Dekorációs célra persze barkácsáruházakban is vásárolhatunk néhány zsacskónyit, mert hangulatos díszek fontos kellékei. Mutatom is, mire gondolok:

kavics kavicsfestés kavicsdísz

0
Tovább

Nyár van! Halacskák papírfonással

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. Mára vidám nyári papírjátékokat hoztunk!

2

1
Tovább

Zseniális ötletek agyagcserépből

A kertészkedés igazán örömteli elfoglaltság, hiszen környezetünk, életterünk szépítése, zöldítése a teendőkön túl szemet és lelket gyönyörködtető eredménnyel kecsegtet. Játékosságot, humort nem csupán a kisgyermekesek csempészhetnek fel a teendők listájára, hanem bármelyikünk. Ehhez mutatok ma néhány igazán remek ötletet.

1. Bájos figurák -amelyekbe természetesen ültethetünk is- különböző méretű cserepekből

0
Tovább

Szívecskés papírdíszek anyák napjára

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. A közelgő anyák napja alkalmából mutatunk egy remek ötletet, amelyet pedagógusok figyelmébe is szeretettel ajánlunk, hiszen könnyen elkészíthetők csoportos foglalkozás keretein belül is!

A folded paper heart

1
Tovább

25 szuper ötlet a sokoldalú krepp-papírhoz

A krepp-papír sokoldalúan felhasználható, olcsó, szinte bárhol hozzáférhető, egyszerű alapanyag a kézműves világban, és nem is gondolnád, hogy mennyi mindenre használható!

0
Tovább

Pillangós függődíszek tavaszi hangulatban

Az időjósok szerint már nem várat magára sokáig az igazi tavasz, de már most is pompáznak a kerti virágok, pattannak a rügyek a fákon, csicseregnek a madarak, tehát kétségtelenül itt kopogtat a tavasz. Az otthonunkba pihekönnyű tavaszi fuvallatként repdeső pillangókkal csempészhetjük be e simogató évszak varázsos hangulatát.

0
Tovább

Húsvéti bloggerparti

A mai alkalommal egy különleges, és reményeim szerint hagyományt teremtő válogatásra invitállak benneteket. Nyolc hazai blogíró barátommal összefogtunk, és a közelgő húsvét apropóján készítettünk nektek egy válogatást munkáinkból, írásainkból. Remélem, sok-sok inspirációt, ötletet találtok nálunk, partizzatok hát velünk!

1. A Masni Dekoráció egyik háziasszonya, Dia egy igazán kreatív ötlettel rukkolt elő, az általa is kedvelt táblafestéket ezúttal függeszthető tojásokra kente. Kisgyermekeseknek kihagyhatatlan!

Részletes leírás ITT

2. BorsaBox Orsi egy hangulatos, vidám ajtódísszel szállt be a buliba. Posztjában a megmaradt anyagok felhasználására is kaptok tippeket.

Részletes leírás ITT

3. Brigi, a Scrapbook.hu háziasszonya egy káprázatos, sokféle technikát felvonultató képeslap elkészítésébe avat be minket. Ha egy igazán egyedi stílusú képeslappal lepnétek szeretteiteket, szívből ajánlom ezt a posztot.

Részletes leírás ITT

4. Eni, a Kreatív kert - Kreatív otthon tulajdonosa a hagyományőrzésre fektette a hangsúlyt, számomra sem múlhat el húsvét klasszikus, berzselt tojások nélkül. Enikő workshopjain a sokféle díszítési stílust is elsajátíthattok.

Részletes leírás ITT

5. Én, azaz a Színes Ötletek blog kaptam az ötös sorszámot a képen, bejegyzésemből megismerkedhettek számos tojásfestési és -díszítési technikával, legyen akár hagyományos, vagy modern stílusú, itt megtaláljátok a kedvetekre való díszítési stílust.

Részletes leírás ITT

6. A Vintage Bazaar.hu háza tájáról üde, friss színekben pompázó fagolyók érkeztek, amelyek merített festési technikával nyerték el külsejüket. A különböző méretű golyók a későbbiekben számtalan dekorációhoz felhasználhatók, ne hagyjátok ki.

Részletes leírás ITT

7. Judit, a Czippel Art műhelyéből gyönyörű, dekoratív tojásokat hozott, a repesztést, festést, gélpasztás díszítést is magába foglaló technika végeredménye szemet gyönyörködtető. Judit is rendszeresen szervez workshopokat, ha kedvet kaptatok, érdemes ellátogatni hozzá is.

Részletes leírás ITT

8. Gabi, a Re-Kreatív Kézműves Műhelyből egy olyan papírvirággal kápráztat el bennünket, amelyet a tavasz/húsvét elmúltával is elkészíthetünk, hiszen sokféle alkalomra bevethető. Gabinál online foglalkozások keretében is sajátíthattok el különféle kreatív technikákat.

Részletes leírás ITT

9. Bianca, a Bluer Design tulajdonosa egy pihe-puha barkavirágzatos koszorút hozott nekünk, türelmet igénylő alkotás, de minden perce megéri. Workshop (bútorfestés, és ugye a híres tortatálak) Biánál is van, immáron saját műhelyében várja érdeklődőket. 

Részletes leírás ITT

0
Tovább

Húsvéti tojásdíszítések - 25 kreatív minta

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. Ugyan húsvétig még egy kerek hónap van hátra, de a kreatív alkotók ilyenkor már hozzáfognak az előkészületeknek, hogy az ünnepi időszakra minden elkészüljön. Ennek megfelelően elkészítettünk egy bőséges válogatást kreatív húsvéti tojásdíszítések készítéséhez.

0
Tovább

Szívecskés girland

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. Ez a tényleg bájos szívecskés füzér nem csupán Valentin-nap alkalmából aktuális, hiszen összejövetelek, szülinapi bulik jellegzetes kellékéül is szolgálhat!

0
Tovább

Teásdobozból díszdobozka

A téli időszakban általában több teát fogyasztunk, és ezzel együtt gyorsabban ürülnek ki a teásdobozok is. Vannak nagyon jól záródó darabok is, ezeket ne dobjuk ki, inkább hasznosítsuk újra!

0
Tovább

Karácsonyi koszorú különleges technikával

Tudtátok, hogy egy vastagabb irattartó fóliára dekupázsolva akár 3D-s formákat is készíthetünk? Egy nagyon érdekes technikát mutatunk most Nektek, amihez csak egy mécsesre lesz szükség!

0
Tovább

20 csodálatos adventi koszorú

Célegyenesbe ért az adventi készülődés, aki saját kezűleg szeretné elkészíteni a koszorút, ajtódíszt, annak ideje iparkodni. Ehhez szeretnék ma segítséget nyújtani, ezzel az inspirációs galériával.

0
Tovább

Dombormintás karácsonyfadíszek házi porcelángyurmából

Korábban már megismerhettétek a házi porcelángyurma receptjét, és azt is, hogy mi mindent készíthetünk belőle. Ami most leginkább aktuális, az természetesen a karácsony és az ünnepi témakör. Én ezt a sokoldalú alapanyagot a különleges gélpasztával házasítottam és csillámporral fűszereztem, most pedig részletesen megmutatom, hogyan készültek a saját tervezésű, egyedi karácsonyfadíszeink!

karácsony karácsonyfadísz porcelángyurma házigyurma gélpaszta pentart

0
Tovább

Ajtódísz villámgyorsan

Rövid idő alatt, kevés alapanyagból is lehet nagyon látványos, dekoratív ajtódíszt készíteni, aki pedig hozzám hasonlóan kedveli a csillogást, annak kötelező darab!

0
Tovább

Díszkandalló rejtett rekeszekkel, polcokkal

E gyönyörű díszkandalló már önmagában is fantasztikus látványt nyújt, csodálatosan díszíthető, de emellett minden eleme funkcióval bír, rekeszeket, polcokat rejt, ahol sok-sok mindent tárolhatunk is.

0
Tovább

Kontúrozott gömbök

A szétnyitható, többféle méretben is kapható műanyag gömböket sokféleképpen lehet dekorálni. Mutatunk egy nagyon elegáns megoldást, amihez mindössze kontúrozóra, csillámporra, tollakra és szalagra van szükség, viszont annál több kézügyességre!

0
Tovább

Házi porcelángyurma karácsonyi díszekhez

A házigyurmákat imádjuk, számos receptet bemutattam már nektek itt a blogon. Ez a porcelán hatású, hófehér, csillogó és elegáns, selymes, egységes textúrájú gyurma fillérekből elkészíthető, és nincs az a mennyiség, amelyet ne lehetne felhasználni az ünnepi készülődés során. Készüljenek belőle hófehér, csillogó díszek, vagy bájos angyalkák, mind olyan lesz, akár a frissen hullott puha hó, szóval nincs mese, ezt egyszerűen ki kell próbálnotok!

karácsony karácsonyfadísz gyurmarecept házi gyurma porcelángyurma porcelángyurma recept

1
Tovább

Díszkandalló fillérekből kartondobozból? Igen!

Egy nagyszerű ötletet találtam az imént, azonnal mutatom is nektek, engem teljesen lenyűgözött!

3
Tovább

Hóemberke egyujjas kesztyűből

Két nappal ezelőtt előkerestük a kesztyűket a szekrény mélyéről, mert a lánykámnak fázott reggelente a kis keze. A gondosan gombócba párosítva elpakolt kesztyűk között mi sem természetesebb, akadt félpár. Biztos a zoknifaló szörny mászott ki a mosógépből, más nem lehetett... A gombócok felét pedig időközben is nőtte a kis hölgy, úgyhogy lett egy jópár fölös kis kesztyűnk. A lényeg, hogy ez alkalmoból keresgettem ötleteket a félpár és kinőtt kesztyűcskék felhasználására. Ezt a cuki hóemberkét választottuk kifli és levendulától!

0
Tovább

Horgolt karácsonyfadíszek - ingyenes minták

Az utóbbi napokban (nagy örömömre) sokat írtatok, hogy szeretnétek karácsonyi horgolt mintákat látni a blogon. És talán elsőre ez picit korainak tűnhet, de bizony ezeket el is kell készíteni, így időben résen kell lennünk, nem késlekedhetek én sem a minták felkutatásával.

0
Tovább

Bemutatkozás

"Szerintem bárki, aki elég indíttatást érez, hogy alkosson és ne elvegyen, tiszteletet érdemel."

(Kurt Cobain)

Kapcsolat a blog szerkesztőjével:
Vincze Eszter
kreablogger@gmail.com

HIRDETÉS

Hirdetés


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Közösség

Elismerések

Elismerések

Ajánló

Feedek