Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Különleges tökdekoráció gyerekeknek

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. Közeledik október vége, manapság pedig egyre többen készítünk különféle tökös dekorációkat. Ha a halloween hagyományát nem is szükséges átvenni, gyermekünk alkotói készségét remekül kibontakoztathatjuk ennek alkalmából!

0
Tovább

Őszi dekorációk papírból

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. A mai alkalomra papírdekorációkat gyűjtöttünk nektek!

0
Tovább

Diszkógömb régi cédéből

Régi cd-k, dvd-k újrahasznosításáról sokféle poszot olvashattatok már nálam, kedvelem ezt a témát. Látványos, prakitus dolgokat lehet összehozni a felhasználásukkal. Ez a mai inkább csak látványos, gyermekkori imádatom tárgyát kelti életre igazán kreatív módon. Többféle méretben is elkészítve összejövetelek alkalmával teraszok, otthonok, egyébként pedig nappalik, gyermekszobák, közösségi termek jópofa dísze lehet.

0
Tovább

Játékok szünidőre: hinta-palinta egy cipősdobozban

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. Ez mai a projekt gyermekkorom egyik kedvelt meséjét juttatta eszembe (Iskola a faliszekrényben), amelyben a nagypapa a kisunokájának papírdarabokból, régi üvegcsékből, gyufásskatulyából és más holmikból apró iskolát épít a faliszekrényben. Borongósabb időben mi is készíthetünk csodajó játékokat akár egy egyszerű cipősdobozból is!

0
Tovább

Zseniális papírdíszek papírkörökből

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. Ma zseniális egyszerűen elkészítehető papírdíszekhez mutatunk ötleteket!

0
Tovább

Ha nyár, akkor gelato!

Nagyon hirtelen köszöntött ránk a nyár, amit persze cseppet sem bánunk! Jöhet a vízpart, a bikini, a fagylalt, és hogy a hobbyzást is a szezonhoz igazítsuk, bemutatjuk fagyiszíneinket! Ezek az árnyalatok egy fagyizó kínálatában is megállnák a helyüket, persze fogyasztásra nem alkalmasak, annál inkább festésre!

0
Tovább

Scrapbookozd egyedire noteszed!

Egy sima, egyszerű fedőlapos noteszt könnyedén izgalmassá varázsolhatunk! Ehhez nem kell mást tennünk, csak a megfelelő színeket, anyagokat és technikákat ötvöznünk.

0
Tovább

Mire jó a 3D por?

Ahogy a nevéből is adódik a 3D por térbeli díszítések, különlegesen egyedi, kiemelkedő textúrájú felületek létrehozására alkalmas. Ennek sokféle módja van, és mi most összegyűjtöttünk néhányat, amelyek biztosan kedvet hoznak nektek is alkotáshoz!

0
Tovább

Kreatív díszpárnák

Díszpárnák otthon fellelhető anyagokból is készíthetők, ráadásul maradék textilekkel, gombokkal, flitterekkel stb. nagyszűren tuningolhatók. Rengeteg variáció megvalósítható, a lehetőségeknek csak a képzelet szab határt. Ma egy nagy csokornyi, különböző stílusú ötletet hoztam nektek, csemegézzetek.

0
Tovább

Húsvéti ötletek gyerekeknek letölthető mintaívekkel

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. Ma a húsvéti készülődés jegyében az apró kezecskéknek hoztunk ötleteket!

Funny collage for small kids

1
Tovább

Húsvéti shabby chic

Kopott, repedezett, foltos, ugyanakkor elegáns, romantikus, ízléses, ez a shabby chic. A fehér, bézs, ekrü színeket felsorakoztató stílus manapság igen közkedvelt a lakberendezésben, ami a kreatív hobbi szerelmeseinek is kiváló terep arra, hogy lakásukat saját kezűleg öregített bútorokkal, kiegészítőkkel szépítsék.

0
Tovább

Húsvéti dekoráció vintage hangulatban

Néhány jól megválogatott színnel, egy-egy ügyes technikával, egyszerű alapanygokból is hangulatos és egyedi dekorációt készíthetünk a húsvéti ünnep időszakára.

0
Tovább

Virágcsokor tojástartóból

A tojástartó az egyik legsokoldalúbban újrahasznosítható alapanyag a kézművesek körében. Készítettünk már képkeretet,vidám gyerekjátékokat, húsvéti pipiket, Valentin-napi szívet, tojástartó kakast cikláment és még világító füzért is. Ezúttal egy igazi tavaszi virágcsokor elkészítését mutatom meg!

0
Tovább

Tavaszhozó jácintok papírból

Ez a papírjácint nagyon hasonlít a tavaly bemutatotthoz, de ez a változat lényegesen kidolgozottabb, pont ezért tetszik ennyire. Asztaldíszként, ajtódíszre ragasztva is látványos, egy pillanat alatt napfényt és tavaszt varázsol majd mindenki szívébe.

0
Tovább

Tavaszcsalogató ablakdíszek

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. A mai alkalommal gyerkekekkel is könnyen elkészíthető, tavaszcsalogató ablakdíszeket mutatunk be.

0
Tovább

Ciklámen tojástartóból

A tojástartó az egyik legsokoldalúbban újrahasznosítható alapanyag a kézművesek körében. Készítettünk már képkeretet, vidám gyerekjátékokat, húsvéti pipiket, Valentin-napi szívet, tojástartó kakast és még világító füzért is. Virágkészítős ötletet még nem mutattam, holott erre a célra is remekül hasznosítható, látványos alkotáskat készíthettek belőle. Például cikláment.

0
Tovább

Szívecskés koszorú papírból

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. A mai alkalommal A Valentin-naphoz is kapcsolható, ám más alkalmakra (szülinap, gyerekzsúr) is elkészíthető vidám koszorút mutatunk. Ajtó- vagy ablakdísznek is látványos lehet.

192.jpg

0
Tovább

Kreatívkodás gombokkal, 50+1 fantasztikus ötlet

A különböző színes gombokat már a nagymamám is gyűjtötte, egy egész varródoboznyi mennyiséget felhalmozott az idők során. Tőle tanultam, hogy a kidobásra szánt ruhákról, régi ágyneműhuzatokról is vagdossam le, mert jó lesz az még... Persze az ő szeme előtt nem valamilyen kreatív, kézműves felhasználás lebegett, de a mai fogyasztói társadalmunkban is mindenképpen érdemes figyelni az ilyen apróságnak tűnő részletekre. Az összegyűjtött gombok (nem ritkán igazán egyedi és különleges darabok) új helyet kaphatnak egy másik ruhadarabom, párnahuzaton, és persze kreatív fantáziánk is szabadon szárnyalhat a gombok szárnyán...

12.jpg

0
Tovább

Betűdekoráció falra

Mindig is nagyon tetszettek a nagyméretű betűdekorációk falon, polcon elhelyezve. Több üzletben is találtam már kész betűket, de bevallom, kicsit túlárazottnak ítéltem őket. Ezért idővel jegeltem a témát. Most viszont újra elővettem a témát a képzeletbeli ötletpolcom hátsó zugából, és utánanéztem, hogyan készíthetném el saját magam.

DIY-Decorative-Yarn-Letters-Tutorial.jpg

0
Tovább

Csodaszép karácsonyi gömbök régi izzókból

Egyik legkedvesebb témám így karácsony környékén a régi izzók újrahasznosítása. Egyrészt mert híve vagyok az újrahasznosításnak, másrészt ezek igazán szépen, igényesen kivitelezett tárgyak, amelyeket büszkén akaszthatunk fel a karácsonyfára.

1425362_447439322045392_1399818899_o.jpg

0
Tovább

Hópehely quillingtechnikával lépésről lépésre

A quillingtechnika minden évszakra, minden alkalomra tartogat szépséges alkotnivalót, így van ez karácsonykor is. E kecses, elegáns hópihe szépen mutat az ablakban és a karácsonyfán is.

DIY-Quilling-Snowflake-1.jpg

0
Tovább

Dekoráljunk fahéjjal!

A karácsonyi illatok egy legfontosabb tagja a fahéj, akinek a legjobb illatbarátai a narancs, a fenyő és a szegfűszeg. Ezeknek az illatos, ízletes fűszereknek, gyümölcsöknek a nevét nem csak a konyhában áldjuk, hiszen dekorációs célra is nagyon hasznosak. Varázslatos narancsos ötleteket már mutattam (IDE kattintva csekkolhatjátok), most a fahéjon a sor.

44262008807273949Xrcz17Toc.jpg

0
Tovább

Karácsonyfadíszek süthető gyurmából (X)

Süthető gyurmából nagyon sokféle dolgot készíthetünk, erre már sok jó példát láthattatok itt a blogon. Karácsony közeledtével sem érdemes elpakolni, hiszen karácsonyfadíszek készítéséhez is kiváló alapanyag.

1.jpg

0
Tovább

Korcsolyás karácsonyfadísz gemkapocsból

Mára egy gyorsan elkészíthető, nagyon vidám kis ötletet hoztam! Karácsonyfára is akaszthatjátok, de ajándékkísérőnek, dekorációnak a terítékhez szintén jól mutat!

0.jpg

00.jpg

1
Tovább

Bájos só-liszt gyurma angyalkák

Épp valami teljesen más után kutattam, amikor szembe jött ez a tüneményes angyalsereg a Pinteresten. A formájuk nagyon el van találva, nem az a cukorhabos, csillámporos csicsamicsa, mégis olyan kedves, bájos imádnivaló mind. Minimális költségvetéssel is egy egész halom ilyen angyalkát készíthettek, amelyeket aztán lehet ajándékba is adni, de persze a dekoráláshoz is jól jönnek, akaszthatjátok a fára is (ha nem túl nehezek). Nézzük, hogy készülnek!

angels.jpg

0
Tovább

Bemutatkozás

"Szerintem bárki, aki elég indíttatást érez, hogy alkosson és ne elvegyen, tiszteletet érdemel."

(Kurt Cobain)

Kapcsolat a blog szerkesztőjével:
Vincze Eszter
kreablogger@gmail.com

HIRDETÉS

Hirdetés


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Közösség

Elismerések

Elismerések

Ajánló

Feedek