Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Csupagömb ajtódísz villámgyorsan

Az internet tele van szebbnél szebb gömbökkel díszített koszorúkkal, ajtódíszekkel, amelyek valóban szemet gyönyörködtető látványt nyújtanak. És elkészíteni sem különösebben nehéz, nézzétek csak!

1_1.jpg

0
Tovább

Hópiheminták papírból

Többen kértetek tőlem papírból kivágható hópehelymintákat, persze a kicsit bonyolultabb és látványosabb fajtából. Sikerült egy egész szép gyűjteményt összeállítanom, remélem, hasznosnak találjátok!

snowflake collage.jpg

Kép forrása: Bon temps beignet

0
Tovább

Csináld magad karácsonyfadíszek (X)

Egyszerű, a háztartásban is fellelhető hétköznapi alapanyagokból is készíthető gyönyörű karácsonyfadísz. Persze néhány nélkülözhetetlen eszközre és alapanyagra is szükség lesz (csillám, jóféle ragasztó, anyagmaradékok, újrahasznosítható dolgok stb.), de az eredmény dicséretet érdemel majd. Tartsatok velem ma is!

1. Villanykörte díszek

249598004319739870_S0gbi4Nm_c.jpg

0
Tovább

Gyertyadíszítés egyszerűen

A hétköznapi tömbgyertyákat otthon is különlegessé varázsolhatjuk egészen egyszerű módon. Nézzétek, mit hoztam mára!

IMG_0659.JPG

0
Tovább

Ablakdíszek karácsonyra (X)

A karácsony közeledtével egyre nagyobb a kísértés, hogy előszedjük a szekrény mélyén lapuló díszeket, és ünnepi pompába öltöztessük otthonunkat. Az adventi koszorú már elkészült, talán egy dekoratív ajtódísz is a helyére került, szerintem, ablaknál érdemes folytatni a dekorálást. Ezzel nem szaladunk nagyon előre, mégis az ünnepre hangolódunk, és nem mellesleg a gyerkőcök is segíthetnek a készülődésben. Hiszen saját kezűleg is készíthetünk csodálatos és különleges ablakdíszeket.

Origami-Christmas-Stars-Step-9.jpg

0
Tovább

Nosztalgiagömbök vintage stílusban

Képzeljétek, az a megtiszteltetés ért, hogy szerepelhetek a Blikk Nők Otthon és Kert magazin e havi, decemberi számában. A Kreatív zóna rovatban kaptam helyet, és vintage stílusú angyalkás karácsonyfadíszeket készíthettek velem. Ide a blogra pedig elhoztam az angyalkák testvérgömbjeit, amelyeket Télapós mintával dekoráltam.

DSCF5911.jpg

0
Tovább

Karácsonyi filcdíszek

Filcanyagból annyi mindent lehet készíteni az ünnepek közeledtével. Most az apró mütyürökre koncentrálok, amelyeket akaszthattok a fára, használhatjátok a csomagolásnál, de ajándékba is adhatók, és persze annyira szerethető, gyömöszölhető kis mindegyik, hogy néhány darabnál nehéz lesz leállni a gyártással.

210472982556809034_z6LD3xe2.jpg

0
Tovább

Ünnepi ajtódíszek és koszorúk

Mára egy inspiráló képgalériát hoztam nektek, benne rengeteg ötlettel ajtódíszek, adventi koszorúk készítéséhez. Most már ideje lesz letenni a voksot egy (vagy akár több) mellett, és nekiállni barkácsolni, hisz lassan november végére érünk.

Elsőre egy túláradó ezüstös szépség, hát kérem, van itt minden, de az összhatás mégis tökéletes. Nekem bejön.

tumblr_me3e4zhmC31r71b95o1_1280.jpg

0
Tovább

Tütü Mikulás

Közeledik szakállas barátunk látogatásának napja, a tisztára suvickolt cipők mellett például vicces ajtódísszel is kedveskedhetünk neki.

SantaTitlePic1.jpg

0
Tovább

Tökös dekorációk kültérre

A benti tökdíszekről már volt szó a hét első felében, és úgy gondolom, hogy alaposan körüljártuk a témát. Ideje kimerészkednünk az udvarra/erkélyre/teraszra, mert rengeteg ötletet hoztam!

126382333263489746_r6di35ly_c.jpg

0
Tovább

Még több őszi ajtódísz

Valamiért én ősszel vagyok a legmotiváltabb, ha ajtódíszekről van szó, ilyenkor mindig nagyobb kedvvel állok neki a dekorálni. Úgy látom, ti is nagyon lelkesek vagytok, mert az első őszi ajtódíszes posztomnak igazán nagy sikere lett. Ezért úgy érzem, el is jött az ideje a folytatásnak.

bhg-autumn-wreaths.jpg

0
Tovább

10+1 őszi ajtódísz

Közeledik. A természetben már egyre több jelét láthatjuk, és valahogy a levegőben is érződik már illata. Az utóbbi napokban azon kaptam magam, hogy bizony már egyre több őszi dekorációt nézegetek, úgyhogy gyűjtöttem nektek néhány klassz, saját kezűleg elkészíthető őszi ajtódíszt.

fallwreathcollage.jpg

1
Tovább

Nyári papucstuning

Miért költenél vagyonokat évről évre az épp aktuális trendeknek megfelelő, divatos papucsokra, nyári cipellőkre? Egy kis kreativitással magad is készíthetsz igazán egyedi és stílusos lábbelit, méghozzá otthon is hozzáférhető anyagokból, maradékokból, gyöngyszemekből stb.

1. Romantikus, gyöngyös

052012-beaded-flip-flops-feature01.jpg

0
Tovább

Tavaszváró ajtódíszek és koszorúk

Bizsereg már bennetek is a tavasz? Itt minden tiszta madárcsicsergés, elolvadt a hó, ragyogóan sütött a nap, még a szél sem vette el a kedvem. Egész délután mászkáltunk a parton, csodás volt végre napsütésben ácsorogni, és igaz, hogy nyakig sárosak lettünk, de komolyan mondom, még ennek is örültem.

Koszorúkat, ajtódíszeket pedig a tavasz beköszöntével is szoktam csinálni, annyira más érzés úgy hazaérkezni, hogy ott függ az ajtón valami kedves, színes, vidám holmi, ez még egy igazán fárasztó nap végén is mosolyt csal az arcomra.

0
Tovább

Farsangi álarc Tim Burton világából

Ezt az álarcot a zseni és a jó értelemben vett őrült, Tim Burton filmjeinek lélekromboló környezete, sötét képi világa, és groteszk, torz, de mégis szerethető figurái ihlették.

0
Tovább

Arcfestés farsangra gyerekeknek

A gyerekek különösen élvezik az ilyesmit, hiszen pillanatok alatt bohóccá, robottá vagy éppen hercegnővé változhatnak. Farsang idején különösen nagy élmény nekik, hiszen kitűnhetnek a többiek közül, és a jelmezükkel is könnyedén összhangba hozhatjuk. Az arcfesték sem számít már különlegességnek (drogériákban is beszerezhető), használata pedig semmivel sem bonyolultabb a napi sminkelésnél.

0
Tovább

Karácsonyfadíszek sütiszaggatóból

Csillag alakú sütiformákra, színes papírokra, apró díszekre és némi fantáziára lesz szükséged ezeknek a díszeknek a megvalósításához. Lehet belőlük karácsonyfadísz vagy ajándékkísérő is.

0
Tovább

Karácsonyi gömbök új köntösben

Neked is van olyan díszed, amit már meguntál, esetleg sose tetszett de sajnálod kidobni? Ezeket a karácsonyfadíszeket is fel lehet újítani, és néhány ötletes fortéllyal szebbek lesznek, mint valaha.

0
Tovább

Karácsonyi ajándékötletek - tündérfenyő

Ajándéknak szántam, de lehet, hogy a mi asztaldíszünk marad ez a tündérfenyő (így neveztem el), annyira beleszerettem készítés közben.

0
Tovább

Stílusos ötletek ajándékcsomagoláshoz

Vajon eleve egymásnak van rendelve a jellegtelen nátronpapír és páratlan szépségű selyemvirág? A válasz egyszerű, IGEN!

0
Tovább

Tündöklő karácsonyi gyöngycsillagok

Idén a karácsonyfánkra gyöngycsillagok is fognak kerülni, már a dobozban lapulva várják, hogy elfoglalhassák helyüket egy-egy ágon. De emellett még más dolgokra is használhatók, függeszthetitek az ablakba, vagy a teraszra, lehetnek az ünnepi teríték részei, vagy a csomagolás díszei is.

0
Tovább

Karácsonyfadíszek só-liszt gyurmából

A só-liszt gyurmázás sokkal több lehetőséget rejt, mint amire óvodáskorunkból emlékezhetünk. Ajánlom nektek is, mert egyrészt pillanatok alatt össze lehet dobni házilag, másrészt egészen komoly, "felnőttes" dolgokat is ki lehet belőle hozni, én egyre jobban szeretem! Eljött az ideje, hogy megdézsmáljuk a gyerkőcök készletét!

0
Tovább

Adventi koszorú sálba burkolva

A mai bejegyzésben ismét egy rendhagyó adventi koszorút tartogatok, ezúttal pihe-puha sálba bugyolálva.

0
Tovább

Hangulatos gyertyák a szecesszió jegyében

A gyertyaöntés korántsem olyan bonyolult, mint azt elsőre gondolnánk. A mai bejegyzésben részletesen megismerkedhettek a fortélyokkal, de a kevésbé vállalkozó kedvűek a kész gyertyák díszítését is elsajátíthatják.

0
Tovább

Tökbuli

Bebizonyosodott, amit úgyis sejtettem tegnap. Nem érdemes az utolsó pillanatra hagyni a tökök beszerzését. Nem lehetetlen, de nem is túl kellemes. Fél napos bicajozás a városban (felváltva az emberemmel), és hurrá, van is három használható példány a konyhaasztalon.

Akkor vágjunk is bele!

0
Tovább

Bemutatkozás

"Szerintem bárki, aki elég indíttatást érez, hogy alkosson és ne elvegyen, tiszteletet érdemel."

(Kurt Cobain)

Kapcsolat a blog szerkesztőjével:
Vincze Eszter
kreablogger@gmail.com

HIRDETÉS

Hirdetés


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Közösség

Elismerések

Elismerések

Ajánló

Feedek