Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Különleges dekorációk tökből

Kitaláltátok már, milyen dekorációval készültök Halloweenra? Nekem már szépen körvonalazódik a tervem, csak még tököt nem volt időm beszerezni. Úgyhogy drukkoljatok, hogy holnap még sikerüljön kifognom egy last minute akciót a szupermarketben, és legyen készleten legalább kettő nem túlságosan elrohadt tököcske (ma a zöldségesnél már csak ilyen példányokkal találkoztam). Addig is, gyűjtöttem pár ötletes, vidám variációt inspirációképpen. Nektek melyik jön be leginkább?

0
Tovább

Villámgyors őszi koszorú

Ha nincs túl sok időd az őszi dekorációval bíbelődni, de azért legbelül ott motoszkál a gondolat, hogy mégis összedobnál valamit, ráadásul a szemednek is jól esne egy az évszakhoz illő hangulatos kis dísz, akkor ezt a csecse koszorút neked találták ki.

0
Tovább

Őszi hangulatok: fodros koszorú

Ti kreatívkodtok valamit a hétvégén? Van már az évszakhoz illő ajtódíszetek? Ehhez a dekoratív koszorúhoz egy kevés zsákvászon anyagra, hungarocellalapra, madzagra és ragasztópisztolyra van csupán szükség. Díszíthetitek még organza- és textilvirágokkal vagy madártollal.
Hagyományos, de mégis modern. Nagyon tetszik.

 

 

Forrás és tutorial: JDC

0
Tovább

Őszi hangulatok: Pulóveres vázák

Mi mindenre lehet jó egy megunt kötött pulcsi? Vissza lehet fejteni a fonalat -ahogy én is tettem gyermekként-, és körmöcskén több méter kukacot szőni belőle. A praktikusabbak portörlésre használják, én pedig arra, hogy a kutya fekhelyét komfortosabbá tegyem. Pedig készülhet belőle egy kényelmes és divatos garbó is valamelyik vázátoknak. Vagy mindegyiknek.

0
Tovább

Őszi hangulatok: Ajtódísz termésekből

A hosszúra nyúló vénasszonyok nyara ellenére én azért már kezdek átállni az őszre. Főleg, miután sikerült a teljes családommal együtt megbetegednem (ez az oka eddigi hallgatásomnak is), úgyhogy őszi hangulatok következnek.

Minden évben készítek ajtódíszt, ha nem is minden nagyobb alkalomra, de őszre biztosan. Az évszak színei, alapanyagai mindig megihletnek, egyszerűen nem tudom kihagyni. Idén már tudom, hogy nem ilyen lesz (ugyanis már készül), de ez az ötlet nagyon megtetszett. Hungarocellgömb, makk (vagy más apróbb termés), egy szép szalag és ragasztópisztoly, semmi több nem kell hozzá.

Nektek hogy tetszik?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Forrás

 

0
Tovább

Heti kedvenc: Gyönyörű füzetdekorációk

Erre a hétvégére ezeket a tényleg gyönyörű és roppant egyszerűen elkészíthető füzetdíszítéseket ajánlom nektek. Megint az van, hogy a legegyszerűbb dolgok a legjobbak. Nagy kár, hogy a gimiben nem jutott eszembe szalagot csomózni a füzetek spiráljára, mert bombajól néz ki.

0
Tovább

Heti kedvenc: Párna varrás nélkül

Imádom az olyan ötleteket, amelyekkel meg lehet kerülni a varrógép előszedését és beüzemelését, ez ez most pont olyan! Pihe-puha, bújós párnák, varrás nélkül, ráadásul mennyire helyesek...

via

0
Tovább

Tolltartó cipzárból

Még mindig rá vagyok kattanva a cipzáros cuccokra, és most a nagy iskolakezdéses hajrában még aktuális is lehet ez az irtó helyes tolltartó. Nagyrészt cipzár az egész, némi anyaggal (vagy szélesebb szalaggal) toldva.

0
Tovább

Diszkógömb váza

 Egy igazán egyszerű ötlet, amely nagyjából két perc alatt kivitelezhető, és megdöbbentően látványos! Egy gömbölyded vázába tölcsér segítségével önts egy jó nagy adag flittert és töltsd tele vízzel. A flitterek egy része lebegni kezd, a többi pedig a váza alján marad.

Attól függően, hogy milyen virágot teszel bele, a hatás lehet csillogóan látványos...


 

 

... vagy visszafogott, finom és elegáns!

 

Forrás: Sania Pell

 

0
Tovább

Heti kedvenc: Hangulatos gyertyák kagylóhéjból és csigaházból

A héten találtam urban:eve oldalán néhány roppant egyszerű ötletet arra, hogy mire használhatjuk a tengerpartról hazahozott kagylóhéjakat és csigaházakat. De persze hazai édesvizeinkben is bukkanhatunk kincsekre, készítsetek belőle ti is hangulatos gyertyákat, gyönyörűen fog mutatni a teraszon vagy erkélyen!

via

0
Tovább

Martha Stewart ajándékötletei anyák napjára

A nemzetközileg ismert és elismert televíziós személyiséget, Martha Stewartot senkinek sem kell bemutatnom. Amellett, hogy mindenhez ért (süt-főz, varr, lakberendez, kertészkedik), egy egész birodalmat épített fel. Könyvei, magazinjai és tévés műsorai szépen ívelő karrierjének ékes bizonyítékai, melyet még 2004-es börtönben töltött hónapjai sem igazán tudtak megtépázni. Engem ugyan kicsit zavar ez a mindenhez remekül értő házitündér-szerep, mert mintha kicsit túl tökéletes lenne, de kétségkívül ez a sikerének záloga. A szinkronhangját is lecserélték időközben, de erről legkevésbé ő tehet. Körülnéztem háza táján, dekorációs ötletekben tényleg tökéletes.

0
Tovább

Ravasz tavaszi csokor

A mai ötletet az American Crafts oldalán találtam, ez magyarázat lehet a kólásdobozra, ellenben a virágok nagyon helyesek és sosem hervadnak el.

0
Tovább

Ajándékötletek anyák napjára

Elképesztő, alig párolgott el a húsvéti kölnifelhő, máris itt dübörög a nyakunkon a következő ünnep. Vasárnap már május (!) első vasárnapja lesz. Az anyák napi készülődés jegyében mától minden nap megleplek titeket egy-egy kreatív ötlettel, elsőként egy bájos üvegecskét mutatok. Melyik édesanya tud ennek ellenállni?

0
Tovább

Akt-uális kedvencek

Csak a szokásos történt enyhén ruhátlan lányaimmal is, lelkesen pingáltam őket, szépek lettek s karcsúak, kaptak egy rakás virágot is, aztán kiderült, sehova se illenek a lakásban. Ezért eltettem őket (...majd egyszer), aztán nemsokára elfelejtettem, majd nem olyan régen véletlenül előkerültek...

0
Tovább

Kreatív vásár Bécsben

Múlt héten volt egy kreatív vásár Bécsben, és két kreatív boltos barátnőm ki is ruccant, alkotni, nézelődni vágytak. Az ő képeikből válogattam...

0
Tovább

Farsangi álarcok 3.

A harmadik álarcom mintája és színei a klasszikus és elegáns vonalat erősítik.

0
Tovább

Farsangi álarcok 2.

Idei második álarcom fagyos színekből, flitterekkel, szalagokkal és szalvétatechnikával készült.

0
Tovább

Farsangi türkiz-arany álarc

Az álarckészítésben az a jó, hogy szinte minden technikát bevethetek, mindenféle kelléket használhatok hozzá, nincs benne semmi kötöttség.

0
Tovább

Ceruzatartók

Egy egyhangú, személytelen irodában, ahol az egyforma asztalokon mindenkinek ugyanolyan naptár és tűzőgép jár, különösen nagy öröm egy kézzel készített kiegészítő, például egy ceruzatartó. Lehetőleg minél nagyobb, hogy az összes "kacat" kéznél legyen, de az igen hasznos funkción túl így a kolléganők is hamarabb észreveszik, megdicsérik, és már lehet is felvenni a rendeléseket.

0
Tovább

Karácsonyi díszdoboz

Ma befejeztem az ajándékvásárlást, hurrá! Nincs több tömeg, várakozás, kígyózó sorok, végre nem kell üzletek közelébe mennem. Már csak a csomagolás van hátra, és nekem ez legszebb része, imádok csomagolni. Elengedhetem a fantáziámat, ilyenkor hajtogatok, vágok, ragasztok, masnit kötök egész nap.

0
Tovább

Kusudama technika - csodálatos csillaggömb papírból

Tényleg csodálatos és közel sem olyan bonyolult, mint amilyennek látszik...

0
Tovább

Adventi koszorú

Íme az idei adventi koszorúm. Sokat törtem rajta a fejem, csak abban voltam biztos, hogy pávatollat akarok hozzá használni, így kicsit nehezen, de végre elkészült!

0
Tovább

Karácsonyi ötletek - flitterbe bújt angyalkák

"Az angyalok a Földre vágynak" énekelték Azok a fiúk valamikor '94 környékén, jelentem, hozzám meg is érkeztek, flitteres, csillogó ruhában, mosolyogva, ünnepi pompában.

0
Tovább

Hópelyhek papírból

Íme néhány egyszerűen elkészíthető papír hópehely, icipici origami, néhány nyisznyasz és kész az ablakdísz!

0
Tovább

Expressz Mikulás

Hivatalosan holnap jön a Mikulás, de legtöbbünknél már ma este telepakolja a kiscipőket. Mutatok egy hipergyorsan elkészíthető gyöngymikulás mintát, ebből estig akár egy teljes karácsonyfadísz-kollekciót is össze lehet dobni. Hab a tortán, hogy gyerekek is könnyen boldogulnak vele, remek közös program, és garantált siker!

0
Tovább

Bemutatkozás

"Szerintem bárki, aki elég indíttatást érez, hogy alkosson és ne elvegyen, tiszteletet érdemel."

(Kurt Cobain)

Kapcsolat a blog szerkesztőjével:
Vincze Eszter
kreablogger@gmail.com

HIRDETÉS

Hirdetés


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Közösség

Elismerések

Elismerések

Ajánló

Feedek