Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Karácsonyi gömbök új köntösben

Neked is van olyan díszed, amit már meguntál, esetleg sose tetszett de sajnálod kidobni? Ezeket a karácsonyfadíszeket is fel lehet újítani, és néhány ötletes fortéllyal szebbek lesznek, mint valaha.

0
Tovább

Karácsonyi ajándékötletek - tündérfenyő

Ajándéknak szántam, de lehet, hogy a mi asztaldíszünk marad ez a tündérfenyő (így neveztem el), annyira beleszerettem készítés közben.

0
Tovább

Tündöklő karácsonyi gyöngycsillagok

Idén a karácsonyfánkra gyöngycsillagok is fognak kerülni, már a dobozban lapulva várják, hogy elfoglalhassák helyüket egy-egy ágon. De emellett még más dolgokra is használhatók, függeszthetitek az ablakba, vagy a teraszra, lehetnek az ünnepi teríték részei, vagy a csomagolás díszei is.

0
Tovább

Karácsonyfadíszek só-liszt gyurmából

A só-liszt gyurmázás sokkal több lehetőséget rejt, mint amire óvodáskorunkból emlékezhetünk. Ajánlom nektek is, mert egyrészt pillanatok alatt össze lehet dobni házilag, másrészt egészen komoly, "felnőttes" dolgokat is ki lehet belőle hozni, én egyre jobban szeretem! Eljött az ideje, hogy megdézsmáljuk a gyerkőcök készletét!

0
Tovább

Kusudama technika - csodálatos csillaggömb papírból

Tényleg csodálatos és közel sem olyan bonyolult, mint amilyennek látszik...

0
Tovább

Karácsonyi ötletek - flitterbe bújt angyalkák

"Az angyalok a Földre vágynak" énekelték Azok a fiúk valamikor '94 környékén, jelentem, hozzám meg is érkeztek, flitteres, csillogó ruhában, mosolyogva, ünnepi pompában.

0
Tovább

Expressz Mikulás

Hivatalosan holnap jön a Mikulás, de legtöbbünknél már ma este telepakolja a kiscipőket. Mutatok egy hipergyorsan elkészíthető gyöngymikulás mintát, ebből estig akár egy teljes karácsonyfadísz-kollekciót is össze lehet dobni. Hab a tortán, hogy gyerekek is könnyen boldogulnak vele, remek közös program, és garantált siker!

0
Tovább
12
»

Bemutatkozás

"Szerintem bárki, aki elég indíttatást érez, hogy alkosson és ne elvegyen, tiszteletet érdemel."

(Kurt Cobain)

Kapcsolat a blog szerkesztőjével:
Vincze Eszter
kreablogger@gmail.com

HIRDETÉS

Hirdetés


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Közösség

Elismerések

Elismerések

Ajánló

Feedek