Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Húsvéti kép gombokból

A mai bejegyzés egy pofonegyszerű ötleten alapul, gyorsan elkészíthető és piszok látványos. Mindenféle színes gombokat kombinálhattok a különleges összhatás érdekében.

húsvét tavasz képkeret gomb dekoráció

0
Tovább

Pipik pomponból

A mai bejegyzéssel elkezdem az idei húsvéti ötletbörzét. Tündéri kis pomponpipiket hoztam, engem már a látványuk is határozottan jobb kedvre derített. Pihepuha kis gombóckák, imádom őket.

húsvét húsvéti dekoráció húsvéti pipi pompon

0
Tovább

Dekoráljunk kávébabbal!

Nemrégiben olvashattatok itt a blogon egy posztot kávéfa készítéséről (itt találjátok), s az ötlet igencsak gondolatébresztőnek bizonyult, mert sokan írtatok, hogy nagyon tetszik a kávéfa, és kérdeztétek, hogy mi mindent lehetne még kávészemekből készíteni. Gyűjtöttem hát nektek egy nagy csokornyit ötletet, sőt nekiálltam én is a kávébabos dekorálásnak!

csináld_magad dekoráció kávé lakásdekoráció

0
Tovább

Mandalafestés kavicsra

Kavicsfestéssel már sok posztban foglalkoztam, hiszen ez egy nagyon kedves kreatív elfoglaltsága sokunknak. Vidám figurákat festhetünk rá akár a gyerekekkel is, de sok-sok motívumot rápingálhatunk. Lehet belőle jelölő a veteményesbe, asztalnehezék, dekoráció terítékhez, kedves ajándék, figura társasjátékhoz, és még hosszan sorolhatnám. Egészen minitatűr motívumokkal is kísérletezhetünk, ehhez mutatok ma egy kis segítséget és inspiráló képeket!

kavicsfestés dekoráció DIY csináld magad festés

0
Tovább

Emléktárgyak a babakorból

Az első kiscipő, egy édes rugdalozó, kórházi karszalag, egy sokat szorongatott plüssmackó... sorolhatnám még egy édesanya szívéhez közel álló tárgyakat, amelyeket talán ti is doboz mélyén őrizgettek. Mert ezektől bizony nem válunk meg, eltesszük emlékbe a babaillatú első hónapok, évek meghatározó darabjait. Ma arra mutatok ötleteket, hogy ezeket a fontos tárgyakat nem csupán egy doboz mélyén lehet gyűjtögetni, hanem kreatív módon csodaszép lakásdekoráció is lehet belőlük.

lakásdekoráció képkeret

0
Tovább

Pillangós falidíszek

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. Mutattunk már régebben nektek pillangós díszeket, és bizony, igen népszerű téma volt. Ezzel a roppantul egyszerű technikával elképesztően látványos lakásdíszeket készíthetünk, nézzük csak!

dekoráció pillangó pritt faldísz papírdekoráció pillangós dekoráció

0
Tovább

Karácsonyi izzósorok új szerepben

Lehetnek aprók, vagy nagyobbak, színesek, vagy aranylón pislákolók, melengető fényük beragyogja az otthonunkat az ünnepek alatt. Mindig sajnálattal pakolom vissza a dobozukba, pedig tavaszig még találhatunk nekik új funkciót. Hiszen melengethetik még egy picit a lakást, kellemesebbé téve a zord téli estéket. Nézzetek csak, mire gondolok!

lakásdekoráció izzósor

0
Tovább

Hófehér karácsony

Megoszlanak a vélemények a műfenyők létjogosultságától, sokan úgy tartják, hogy igazi fenyő, és fenyőillat nélkül bizony nincs karácsony. Hiszen gyerekkorunkban magunkba szívtuk a fenyőgyanta, a csillagszórók, a gyertyák és a mézeskalács illatának varázlatos, semmivel fel nem érő egyvelegét, természetes, hogy nehezen mondunk le róla.karácsony karácsonyfa fehér karácsonyfa dekoráció inspiráció

0
Tovább

Varázslatos narancsok, édeskés fahéjrudak, illatozó lakásdíszek

Ahogy a narancs varázsos illata elkezd keveredni a fahéj, a szegfűszeg, a fenyőgyanta, a tobozok és a csillagszórók összetéveszthetetlen illatával, tudom, hogy közeledik az ünnep. Koszorú, ajtódísz készül, s szerencsés esetben akár hóesésben is gyönyörködhettünk. Az ünnepi készülődést átjárja az izgalom, s ehhez az én fejemben elválaszthatatlanul társulnak ezek a jellegzetes illatok. Ezek az illatok kézzel foghatók, otthonunk pompás díszei lehetnek. Tegyünk róla!

A narancshéj és a szegfűszeg jó barátságot ápolnak!

advent csináld_magad dekoráció karácsony lakásdekoráció narancs tél illatgyertya

0
Tovább

A legnagyobb hópehelyminta-gyűjtemény

Papírhópelyhet nagyon egyszerű készíteni, nem igényel különösebb kézügyességet, elegendő, ha kellő mennyiségű papír és egy hegyes, éles papírvágó olló áll a rendelkezésre. Tapasztalatból mondom, hogy az első sikerek után nagyon nehéz abbahagyni, az ember legszívesebben a lakás minden pontjára szemet gyönyörködtető hópihéket akasztana...

csináld_magad dekoráció díszítés diy hópehely karácsony papír

csináld_magad dekoráció díszítés diy hópehely karácsony papír

0
Tovább

Karácsonyi díszek parafa dugókból

Sokszor szóba került már a parafa dugó, mint kreatív alapanyag, mutattam is már nektek elég sokféle felhasználási lehetőséget, hogy miért is érdemes gyűjtögetni. Ma az ünnepi dekorációk aspektusából nézzük meg, hogy mihez is kezdhetünk velük.

20 Brilliant DIY Wine Cork Craft Projects for Christmas Decoration

0
Tovább

Ünnepi dekorációk borospoharakból

Az előző bejegyzésemben szintén az üvegé volt a főszerep, egészen pontosan befőttesüvegekből készítettünk téli dekorációkat, ma pedig a borospoharaké lesz a főszerep!

Wine Glass Centerpiece

0
Tovább

Lótuszvirág mécsestartó

Borongós, esős napok szomorítanak minket a héten, ilyenkor különösen jól esik a szemnek, s a léleknek egy kis melengető fénysugár. Gyújthatunk gyertyát, kortyolhatunk forró teát egy plédbe burkolózva, és persze mindezt összeköthetjük egy kis kreativitással is.

DIY Paper Lotus Candlestick

0
Tovább

Őszköszöntő dekorációk befőttesüvegből

A legtöbb háziasszonyhoz hasonlóan én is gyűjtögetem a különböző méretű befőttesüvegeket. Ennek egyrészt praktikus oka van, hiszen a befőzési szezonban nagy hasznát vesszük a gondosan elraktározott üvegkészletnek. Másrészt pedig alkotói szemmel is tekintek rájuk, hiszen egy-egy különleges forma már önmagában is inspiráló, gondolatébresztő hatást gyakorol rám. Rájuk nézek és tudom, egyszer valamilyen kreatívságra fogom felhasználni őket. Például hangulatos őszköszöntő dekorációkhoz.

0
Tovább

Virágzó papírgömbök

Egy nagyon kedvelt technikát mutatok be ma nektek, virágzó papírgömböt készítünk. Többféle méretben elkészíthetitek, alkalmi dekorációként, otthondíszként, ajándékként is pazar!

0
Tovább

13 lenyűgöző őszi lakásdísz

Nagyon szeretem azt az érzést, amikor valamilyen saját kezűleg készített dísszel dekorálom az otthonomat, és a végén egyszerűen csak végignézek a szobán. Egy nagyon kellemes elégedettségféle ez, nehéz megfogalmazni, de jó átélni. Biztos ti is ismeritek ezt. Aztán meg alig várja az ember, hogy valamelyik családtag észrevegye, és megdicsérje. Ősszel különösen sokféle alapanyaggal remekelhetünk lakásdekoráció terén. Nézzük csak!

DIY-fall-decoration1-1024x764.jpg

0
Tovább

Mókás kültéri dekorációk

Vidám, mókás kerti dekorációkat nem csak kisgyermekes családok udvarába, hanem a magunk örömére is készíthetünk, elég csak belepillantani a számtalan inspiráló, színes ötletbe. Tartsatok velem ma is!

0
Tovább

Mondd LOVE!

Akik szeretik az aprólékos, ugyanakkor szemet gyönyörködtető alkotásokat, azoknak most nagy örömet szerzek ezzel a poszttal. Nem bonyolult, ám időigényes, pepecselős mutatvány, de a VÉGEREMÉNY, na az mindenért kárpótol.

0
Tovább

 10 lufis ötlet a nyárra!

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. S igaz ugyan, hogy a nagy nyári forróság után, az időjárás most kicsit hűvösebbre fordult, de bizony nálunk a lufik népszerűsége törelten.

1. Hőlégballon

Flying Balloons

0
Tovább

Így készül a harisnyavirág

Megfigyeltem, hogy nagyon sok olvasóm hódol a harisnyavirág-készítés technikájának, de legalább ugyanennyien kérdeztétek, hogy pontosan hogyan készülnek ezek a csodák. Úgyhogy közkívánatra következzenek a harisnyavirágok készítésének rejtelmei! :)

CIMG6129.jpg

0
Tovább

Otthonszépítő ötletek: rendezd a fotóidat különleges módon! 

Nem is oly régen mutattam már néhány szuper ötletet ebben a témában (kattints ide, ha megnéznéd), most pedig elhoztam a folytatást. Íme még néhány igazán egyedülálló ötlet otthonunk szépítéséhez.

family photos gallery wall ideas

0
Tovább

Fessünk kavicsot!

Az egyik legnépszerűbb téma itt a blogon a kavicsfestés, bármikor feldobom a témát, nagy szeretettel fogadjátok. Ezen nem is csodálkozom, hiszem nagyon egyszerű, és annyi lehetőséget rejt. A türelmesebbek tökélyre fejleszthetik, és a kisgyermekeseknek is remek elfoglaltság.

diyhome.jpg

0
Tovább

12 látványos ötlet kreatív újrahasznosításhoz

Az újrahasznosítás, az újrafelhasználás visszatérő téma a blogon, rengeteg témában olvashattok már ide vonatkozó hasznos tippeket és ötleteket. Ma egy válogatással készültem vegyesen felhasznált alapanyagokból.

0
Tovább

Fessünk csipkével!

A csipkemintás kiegészítők, bútorok romantikus világa bájos, szívet melengető látvány, és szerencsére otthon is egyszerűen elkészíthető. ma megnézzük, hogyan!

0
Tovább

Szecesszió ihlette falióra

A szecessziós (Art Nouveau, Jugendstil) képzőművészetben megjelenő jellegzetes organikus, kígyózó motívumok, lágy, gömbölyded formák mindig is közel álltak a szívemhez. Ezt a faliórát a szecesszió iránti rajongásom jegyében készítettem, s bár eredetileg ajándéknak szántam, azt hiszem, itthon marad velünk, a férjemmel együtt már mindketten marasztaljuk.

0
Tovább

Bemutatkozás

"Szerintem bárki, aki elég indíttatást érez, hogy alkosson és ne elvegyen, tiszteletet érdemel."

(Kurt Cobain)

Kapcsolat a blog szerkesztőjével:
Vincze Eszter
kreablogger@gmail.com

HIRDETÉS

Hirdetés


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Közösség

Elismerések

Elismerések

Ajánló

Feedek