Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Kötött kiegészítők – a férfiakra is gondolunk!

Reméljük, első két cikkünk kapcsán ismét kedvet kaptál a kötéshez! Schachenmayr logó.jpg

"Új területre evezünk", hiszen a Schachenmayr original kötőfonalaink segítségével nem csak a hölgyek, de az urak számára is mutatós és színes ruhadarabok készíthetőek!

RZ_MyMountain_Booklet_Ansicht-3.jpg

0
Tovább

Kötött kiegészítők – a sor nem a sapkával zárul!

Reméljük, első cikkünk kapcsán kedvet kaptál a sapkakötéshez, Schachenmayr logó.jpgmost, hogy már a nappalok is egyre hidegebbé válnak, s visszavonhatatlanul közelednek a téli napok. A Schachenmayr original kötőfonalak segítségével sok-sok színt és derűt csempészhetsz az említett napokon túl a ruhatáradba is.

Bravo Big Color körsál fotó.jpg

0
Tovább

Újra itt a kötésszezon – mi felkészültünk! (X)

Egész Európában reneszánszát éli a kötés, mely a klasszikus Schachenmayr logó.jpgfelhasználási területek mellett ötletes, gyors, kevésbé gyakorlottak és kezdők számára is elsajátítható technikákkal, és ezekhez kifejlesztett termékekkel vonz egyre több régi- és új felhasználót. Nem mellékesen, a végeredmény is igen látványos!

20120211091319_7e293.jpg

0
Tovább

Ingyenesen letölthető hímzésminták

Idén júniusi Fishing On Orfű fesztivál Kispál-napjára készült ez a dalszövegek ihlette különleges kollekció (Emese és Zsákmányállat), ami elérhető pólón, táskán és hűtőmágnesen, most pedig - ha valakinek van kedve saját magának igazi falvédőt hímezni belőle - a minta falvédőalaphoz (70x50 cm-es méretben) ingyen letölthető a popshop.hu oldalról. 

emese-falved-szabasminta.jpg

Emese falvédőminta letöltése

zsakmanyallat-falvedminta.jpg

Zsákmányállat falvédőminta letöltése

0
Tovább

Cuki zokniszörnyike

Zokniból vagy harisnyanadrágból is elkészíthetitek ezt a szeretetreméltó szörnyikét. Képbejegyzés következik:

PAPSACHECRISCORREA.jpgForrás: meangatoys

Ha tetszett a bejegyzés, oszd meg ismerőseiddel!

Csatlakozz te is a Színes Ötletek Facebook-közösségéhez, hogy a következő ötletről se maradj le.
Ha még több kreatív ötletere szomjazol, kövess a Pinteresten is.

0
Tovább

Elvarázsolt villamos - gerillakötés Budapesten

Csütörtökön volt a Nyilvános Kötés Világnapja, ami már eleve mókásan hangzik, ennek megfelelően vicces akcióval rukkoltak elő a hazai gerillakötők: összehorgoltak, -kötöttek egy 49-es villamost Budapesten.

IMG_9312.JPG

0
Tovább

Kössük színesebbé a világot!

2005 óta június második csütörtöke a Nyilvános Kötés Világnapja. Kicsit furcsának tűnik, hogy ennek a nőies sportágnak is van saját ünnepe, de miért is ne lehetne? Ha jobban belegondolunk, egy csomó ember vígan eszik, iszik, olvas, hangosan telefonál, sőt időnként szeret is az utcán, villamoson, bevásárlóközpontban, de csodabogárnak számít az, aki köt, horgol vagy hímez köztéren.

01.JPG

0
Tovább

Kutyusfekhely varrás nélkül

Ismerve a saját kutyámat (nyughatatlan spániel), egy ilyen fekhelyet kapásból megenne, hiszen a lábtörlők és szőnyegek sem okoznak gondot őméltóságának, de kisebb testű, lakásban tartott házi kedvenceknek nagyon jó szolgálatot tehet.

diy-dog-bed1.jpg

0
Tovább

Cicás varrókészlet filcanyagból

Ebbe a pici varrókészletbe belerejthetitek a legszükségesebb kellékeket, így egy tipikus női táska mélyén pont el is fér, de utazások alkalmával is hasznos lehet. Ajándékba is adható, kedves ötlet.

13121.jpg

0
Tovább

Kislányaink örömére: Három szuper Hello Kitty szabásminta

Lányos anyuka vagyok, le sem tagadhatnám. A mai bejegyzésemmel a hozzám hasonló kislányos anyukáknak, nagyiknak és keresztmamiknak szeretnék kedveskedni. De ígérem, legközelebb a fiús mamik következnek!

Kislányomnak ez az első a kedvence, persze a hópelyhes hímzés most elmaradhat (talán a tavasz további részét már megússzuk hó nélkül).

479894_444311858976230_1423277153_n.jpg

0
Tovább

Csak semmi fakszni - egyszerű, kötött kézmelegítő (X)

Felejtsük most el a körben kötést, szaporítást, fogyasztást és a hasonló huncutságokat. Szemrevaló kézrevalót készíthetünk egyszerű téglalapokból is. A kesztyűk fő részét végig sima szemekkel, síkban kötjük. A fonal és a lustakötés rugalmassága miatt a kesztyű mindenhol illeszkedik majd a kezünkre.

kotos1.jpg

0
Tovább

Schachenmayr – az egyediség vonzereje: Újévi trendek 2013! (X)

Schachenmayr logó 2010.jpgJavában tart még a tél, a kötés is reneszánszát éli, ám az új esztendőben hamar elindul a készülődés a tavaszi szezonra! A Schachenmayr márka fejlesztőcsapata is ennek szellemében dolgozik, így joggal mondhatjuk - készen állunk 2013-ra!

0
Tovább

Schachenmayr – az egyediség vonzereje: Kössünk „játékosan”! (X)

Schachenmayr logó 2010.jpgA kötés kedvelői jól tudják, hogy nem csak klasszikus- és divatos ruhadarabokat és ruházati kiegészítőket lehet a szebbnél-szebb fonalakból készíteni - de őket is meg lehet lepni!

Schachenmayr márkánk fonalkínálatához minden szezonban egyedi ötletek is társulnak - ezúttal egy olyanra hívjuk fel figyelmed, mellyel szinte bármelyik gyermeknek örömet okozhatsz!

PicMonkey Collage.jpg

0
Tovább

Az egyediség vonzereje - A 2012–13-as őszi-téli szezon sztárjai 2. rész (X)

Schachenmayr logó 2010.jpgSchachenmayr márkánk kínálatából nem kizárólag az Argentina, Argentina Color és Frilly (ezekről ITT olvashatsz bővebben) sálkötő fonalakra hívnánk fel a figyelmedet, hanem a hosszú évek óta, szezonról-szezonra megújuló formában kínálatunkat gazdagító Bravo fonalcsaládra is. A Bravo és Bravo Color töretlen népszerűségnek örvend a kezdő és a haladó kötők táborában is, köszönhetően remek minőségüknek, hatalmas színválasztékuknak és kedvező áruknak.

Bravo Big modell2.jpg

0
Tovább

Schachenmayr – az egyediség vonzereje (X)

Márkatörténelem

coats logo2.gif

A Coats Crafts egész Európában ismert és kedvelt kötőfonal márkája, Schachenmayr, hosszú és sikeres történelemre tekint vissza. 1817-ben járunk, amikor a németországi Salachban, Johann G. Kolb elindította a fonalak gyártását üzemeiben - Salach napjainkban is a Schachenmayr márka, a termékfejlesztés és európai marketing, központja.

1.jpg

0
Tovább
12
»

Bemutatkozás

"Szerintem bárki, aki elég indíttatást érez, hogy alkosson és ne elvegyen, tiszteletet érdemel."

(Kurt Cobain)

Kapcsolat a blog szerkesztőjével:
Vincze Eszter
kreablogger@gmail.com

HIRDETÉS

Hirdetés


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Közösség

Elismerések

Elismerések

Ajánló

Feedek