Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Fessünk csipkével!

A csipkemintás kiegészítők, bútorok romantikus világa bájos, szívet melengető látvány, és szerencsére otthon is egyszerűen elkészíthető. ma megnézzük, hogyan!

0
Tovább

Szecesszió ihlette falióra

A szecessziós (Art Nouveau, Jugendstil) képzőművészetben megjelenő jellegzetes organikus, kígyózó motívumok, lágy, gömbölyded formák mindig is közel álltak a szívemhez. Ezt a faliórát a szecesszió iránti rajongásom jegyében készítettem, s bár eredetileg ajándéknak szántam, azt hiszem, itthon marad velünk, a férjemmel együtt már mindketten marasztaljuk.

0
Tovább

Szívecskés girland

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. Ez a tényleg bájos szívecskés füzér nem csupán Valentin-nap alkalmából aktuális, hiszen összejövetelek, szülinapi bulik jellegzetes kellékéül is szolgálhat!

0
Tovább

Kép szerelemmel feltöltve

Valentin-napi meglepinek is felérő, szerelmet hirdető, LOVE feliratos festős projektet hoztam nektek most egyenesen Orsitól, a BorsaBox portájáról, aminek elkészítése szó szerint gyerekjáték, hiszen nem is maga a bloggerina, hanem a két tüneményes kisgyermeke alkotta.

0
Tovább

Díszítsünk kávébabbal - újabb ötletek

Egy nagy maréknyi kávébabból csudaklassz dolgokat lehet művelni, ha van egy kis szabadidőtök rá. Méltó dísze lehet a konyhátoknak, és ajándékötletnek is remek. Nézzétek csak!

0
Tovább

A nagy íróasztal-felújítás

A kislányom (leendő) íróasztalát még az ősszel kezdtük el felújítani, de csak mostanra sikerült blogbejegyzésbe önteni az eseményeket. Tulajdonképpen ez az első olyan igazi bútorfelújítós vállalkozásom, úgyhogy nagy várakozások és izgalmak előzték meg a munkálatokat. De lássuk is akkor szép sorjában...

0
Tovább

Óriás hóember

Egy nagyon jópofa hóembermintát találtam, teljesen odavagyok érte. Ha már igazit mostanában nem készíthetünk, egy ilyen mókás emberkét helyette befogadnék. És ő nem olvad el, mint jeges haverja, ráadásul időtálló darab.

0
Tovább

10 DIY ötlet adventi naptárhoz

Még majdnem négy teljes hetünk van advent első napjáig, de már bizony sokan kértetek ötleteket adventi naptár készítéséhez. És igazatok is van, mert idejében el kell kezdeni gyűjteni az ötleteket, hogy az alapanyagok beszerzésére és a megvalósításra is legyen elég idő. Kezdjünk is hozzá!

1. Kettő az egyben megoldás

advent-calendar-wreath.jpg

0
Tovább

Hógömb a saját ízlésedre szabva

Valószínűleg szinte mindenkinek van otthon hógömbje. És még ha nem is saját ötlettől vezérelve vetted meg, kaphattad ajándékba vagy éppen a gyerek nyaggatott miatta. Ha viszont adni szeretnéd, pár lépésben elkészítheted magad is, így nem csupán egy újabb porfogó kerül a fa alá, hiszen belecsempészheted az ajándékozott ízlését, és persze a sajátodat is.

1
Tovább

Csillogó karácsonyi tányér

Még csak november közepe van, de ez bizony azt is jelenti, hogy hamarosan itt a karácsony. Ilyenkor sok helyen előkerülnek az ünnepi hangulatot idéző kiegészítők, asztaldíszek, mécsesek és gyerták. Sokan már most beszerzik az ajándékokat vagy éppen nekiállnak a saját készítésű ajándékok és dekorációk gyártásának.

0
Tovább

Mókás ötletek halloweenre gyerekeknek

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. Október utolsó napjaiban sokan készítünk tökös és szellemes dekorációkat gyermekeink legnagyobb örömére. Bár az angolszáz hagyományokat nem követjük, néhány vicces, jópofa és egyszerű alkotást érdemes közösen megvalósítani, mert nagyszerű kikapcsolódás!

0
Tovább

Bloggertalálkozón jártam, csodákat láttam....

A hétvégén egy különleges bloggertalálkozóra voltam hivatalos a Pentart termékek főhadiszállására. Nagy izgalommal készültem az eseményre, főképp, mert ilyen megtiszteltetés még sosem ért, és nem is igazán tudtam, hogy mire számítsak... Aztán ami történt, azt minden várakozásomat felülmúlta. Tényleg olyan volt az egész, mintha Tibi bácsi pöttyös labdája ezúttal nálam landolt volna.

0
Tovább

20+1 gyönyörű őszi dekoráció

Az ősz a színekben leggazdagabb évszak, ez vitathatatlan. Ilyenkor szinte mindenki megpróbál becsempészni az otthonába belőle egy darabkát, s ez nem is csoda. Soha ennyit nem sétálok, mind a lombhullás idején, ilyenkor pedig az emberen eluralkodik a gyűjtögethetnék, és nap mint nap kincsekkel tér haza. Ezekből pedig fantasztikus otthondíszeket varázsolhattok ti is.

0
Tovább

Őszi erdő egy cipősdobozban

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. A mai alkalommal egy nagyon bájos őszi ötletet mutatunk nektek. Egyetlen cipősdobozban igazi kis erdei világot teremthetünk, esténként egy forró kakaó mellett kedves mesét is szőhetünk köré.

0
Tovább

Őszi hangulatú díszítőfestés lépésről lépésre

Itt van az ősz itt van újra... Elővehetjük tehát azokat az őszi motívumokat, és színeket, amikkel a természetben találkozhatunk. Ilyenkor divatos az egyedi bortartók készítése, mi azonban most egy konyhai papírtörlő tartó dekorálását osztjuk meg veletek!

0
Tovább

Őszi dekorációk papírból

Pritt_KK_0208_Fejlec_1_1_1.jpg

A Pritt Kreatív Klubban hétről hétre gyermekekkel is könnyen megvalósítható ötleteket találtok. Rovatunk igazodva a jeles alkalmakhoz és aktualitásokhoz mindig naprakész ötletekkel jelentkezik. A mai alkalomra papírdekorációkat gyűjtöttünk nektek!

0
Tovább

Lábtörlő kézzel festett mintával

Találkoztam már korábban néhány lábtörlőfestős projekttel az interneten, s bár nagyon vonzott a megvalósítás lehetősége, mégis tartottam attól, hogy hogyan lehet a mintát egyenletesen, szépen és tartósan felvinni a rücskös, durva felületre. Végül megtaláltam a megoldást a lehető legolcsóbb (590 Ft, 100 Ft-os bolt), szőnyegszerűen puha, lábtörlő személyében.

0
Tovább

Sulikezdés - inspiráló ötletek gyermekszobákhoz

Hamarosan újra kinyílnak az iskolák és óvodák kapui, búcsúzik nyár. Nálunk ez az utolsó egy-két hét általában a kinőtt ruhák szortírozásáról (és újak beszerzéséről), és persze a gyerekszoba kisebb-nagyobb átrendezéséről, alakítagásáról szól. Játékok, könyvek, tárgyak jönnek, majd mennek, mindig kell a hely valami újnak. Szóval ilyenkor én is bújom a netet, valami használható, látványos, praktikus és kivitelezhető megoldást keresve. Ma ehhez hoztam inspirációkat, korsztályt tekintve pedig az ovis, kisiskolásokra fókuszálva.

0
Tovább

Lakásdekoráció: mandalák régi cédékből

A régi, megkarcolódott cédék újrahasznosításáról már többször esett szó itt a blogon, a mozaikozástól kezdve sokféle látványos dolgot készíthetünk a felhasználásukkal. Ma egy különleges lakásdekorációt mutatunk, amelyhez csupán jó minőségű, jól fedő akrilfestékre lesz szükség.

0
Tovább

Réz hatású karkötő dekorgumiból

A dekorgumit sokféleképpen lehet felhasználni, de gondoltátok volna, hogy egy egyedi divatékszer alapanyaga is lehet? Nyáron tobzódunk a különféle ékszerekben, egy ilyen fémes hatású karkötő tökéletes kiegészítő -pláne ha saját kezűleg készült- sokféle viselet mellé.

1
Tovább

Színezd újra!

Már régi ötlet az evőeszközök nyelének befestése, de aki még nem próbálta, annak megmutatjuk hogyan tudjátok ezt egyszerűen megoldani izgalmas színű akrilfestékkel!

0
Tovább

Csináld magad: kerámiakaspó különleges díszítéssel

Most egy olyan kaspódekorációt mutatunk nektek, amiben többféle technika is ötvöződik, elkészítése mégis nagyon egyszerű! Egyetlen dolgot kell csak betartanunk: a száradási időt! Legyünk tehát türelmesek, a végeredmény miatt mindenképpen megéri...

0
Tovább

Ha nyár, akkor gelato!

Nagyon hirtelen köszöntött ránk a nyár, amit persze cseppet sem bánunk! Jöhet a vízpart, a bikini, a fagylalt, és hogy a hobbyzást is a szezonhoz igazítsuk, bemutatjuk fagyiszíneinket! Ezek az árnyalatok egy fagyizó kínálatában is megállnák a helyüket, persze fogyasztásra nem alkalmasak, annál inkább festésre!

0
Tovább

Gyermekszoba dekoráció sötétben világító festékkel

Már a neve is izgalmasan hangzik, igaz? A sötétben világítós akrilfesték nem csak nappal színesíti a vele lekent tárgyakat, felületeket, hanem foszforeszkáló hatásának köszönhetően éjszaka is megmutatja magát!

1
Tovább

Extravagáns ananászlámpa kanalakból

Hétvégre egy vidám és nagyon kreatív ötletet hoztam, a vagány ananászlámpát bevallalósoknak!

1
Tovább

Bemutatkozás

"Szerintem bárki, aki elég indíttatást érez, hogy alkosson és ne elvegyen, tiszteletet érdemel."

(Kurt Cobain)

Kapcsolat a blog szerkesztőjével:
Vincze Eszter
kreablogger@gmail.com

HIRDETÉS

Hirdetés


Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés

Közösség

Elismerések

Elismerések

Ajánló

Feedek